אם זה בדיוק אותו דבר אז למה זה משנה במה יש יותר הזמנות?זה אותו דגם תבדקי במה יש יותר הזמנות
אם כבר אז השני מביניהםמבינים בזה?
מה יותר טוב?
או![]()
55.49₪ |Jbl מנגינה 230nc tws אלחוטית Bluetooth רעש מבטל אוזניות בס טהורים אוזניות בס טהורים עמיד למים ספורט חכם| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
![]()
מנגינת jbl 230nc tws אלחוטית Bluetooth אוזניות ספורט משחק אוזניות בס תותח עם גרסת hong mic הונג - AliExpress 44
אני גם מאמינה שזה לא מקורי...אם כבר אז השני מביניהם
אגב, שתיהם לא מקוריים, ואני בספק גדול מאוד אם יש JBL אמיתי בעלי
בכל מקרה, אני ממליץ על אלה
או אלה![]()
Soundcore by Anker P20i True Wireless Earbuds 30H Wireless-Kopfhörer Bluetooth-Kopfhörer Drahtlose Bluetooth-Kopfhörer - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
Life P2 Mini-Ohrhörer Soundcore von Anker True Wireless Earbuds Drahtloser Bluetooth-Kopfhörer TWS Bluetooth-Kopfhörer - AliExpress 44
ו99 אחוז שלא מקוריאני גם מאמינה שזה לא מקורי...
אבל איך בודקים בוודאות?
למה?לא מומלץ
היה לי אוזניות שהזמנתי פעם מאלי ונחלתי אכזבה ואחכ הכי הרבה בדיקות שעשיתי הזמנתי את אלו- https://he.aliexpress.com/item/1005..._main.103.71b5586asgLD6M&gatewayAdapt=glo2isr של שיאומי ואני חייבת לציין שהם ממש ממש טובות! מומלץ מניסיון!
גם אפשר להסתכל על הכוכבים, ההזמנות והחוות דעת.
כי כה תדעי איזה מוכר יותר אמין ומומלץאם זה בדיוק אותו דבר אז למה זה משנה במה יש יותר הזמנות?
אני הזמנתי אותם והיו ממש לא מוצלחות.אם כבר אז השני מביניהם
אגב, שתיהם לא מקוריים, ואני בספק גדול מאוד אם יש JBL אמיתי בעלי
בכל מקרה, אני ממליץ על אלה
או אלה![]()
Soundcore by Anker P20i True Wireless Earbuds 30H Wireless-Kopfhörer Bluetooth-Kopfhörer Drahtlose Bluetooth-Kopfhörer - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
Life P2 Mini-Ohrhörer Soundcore von Anker True Wireless Earbuds Drahtloser Bluetooth-Kopfhörer TWS Bluetooth-Kopfhörer - AliExpress 44
היה לי אוזניות שהזמנתי פעם מאלי ונחלתי אכזבה ואחכ הכי הרבה בדיקות שעשיתי הזמנתי את אלו- https://he.aliexpress.com/item/1005..._main.103.71b5586asgLD6M&gatewayAdapt=glo2isr של שיאומי ואני חייבת לציין שהם ממש ממש טובות! מומלץ מניסיון!
גם אפשר להסתכל על הכוכבים, ההזמנות והחוות דעת.
תגידי 2 האוזניות עובדות לך בו זמנית?ואי תאמת שאני לא יודעת את הקיצורי דרך, פשוט תלחצו ותנסו לראות מה קורה, זה מה שעשיתי....
אבל מצאתי באליאקספרס הוראות באנגלית:
כן עובדות,תגידי 2 האוזניות עובדות לך בו זמנית?
וכשאת מוציאה אותם את צריכה ללחוץ כדי שידלקו?
החברה הזו [והחנות הזו] - מעולים!אני הזמנתי אוזניות של jbl ב-100 ש”ח דפוק ונראה ממש מקורי
אח”כ הזמנתי אותם ב50 ש”ח ומרוצה
![]()
Neue Bee B41 Drahtlose Bluetooth 5,0 Kopfhörer Freisprecheinrichtung Mini Headset 22H Musik Spielen Ohrhörer Mit CVC 6,0 Mikrofon für IPhones - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //