יהיה בסדר !!!!!!!
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
זה סוג טוב ??? איכותי ??
מתחבר ל - C2 ???
מתחבר ל - C2 ???
זה כבר הסברתי באשכול הקודם מה היה הרווח המקורי שלי זה היה קטע מדליק חחחחמקורי? מצוין
מערבי ברחוב? אתה פראייר
שמע מעולה. אם אתה מסוג האנשים שאין כמעט אוזניות שנוחות לך, לא בטוח שזה יהיה לך נוח (כמוני...)זה סוג טוב ??? איכותי ??
לא ניסיתי אף פעם, אבל אם מתחבר ל-C2 אוזניות בלוטוס מן הסתם שזה יתחבר...מתחבר ל - C2 ???
אוקיי תודה !!!שמע מעולה. אם אתה מסוג האנשים שאין כמעט אוזניות שנוחות לך, לא בטוח שזה יהיה לך נוח (כמוני...)
נכוןהפס שיוצא מהאוזן קצת אורך מידי לטעמי, אבל לא ממש מפריע.
תודה בכל אופןלא ניסיתי אף פעם, אבל אם מתחבר ל-C2 אוזניות בלוטוס מן הסתם שזה יתחבר...
אפשר ???עוד שאלות? בכיף!
האמת שאף פעם לא ניסיתי, וחברה שיש לה כאלה אמרה שהיא ניסתה ממש מזמן והיא חושבת ששומעים בשניהם.כשמבצעים שיחה שומעים משתי האוזניות או רק מאחד ???
ממש מוזר! כששומעים מוזיקה, כן שומעים בשתיהן?אצלי אני שומע רק מאחד ......
לא בדקתי אבל בפלאפון שומע רק באחד ...האמת שאף פעם לא ניסיתי, וחברה שיש לה כאלה אמרה שהיא ניסתה ממש מזמן והיא חושבת ששומעים בשניהם.
ממש מוזר! כששומעים מוזיקה, כן שומעים בשתיהן?
מה האוזניות ???זה של JBL??
לא! זה של חברת TWS.זה של JBL??
תבדוק כי יש מצב שסתם יש לך בעיה באוזניה אחת.לא בדקתי אבל בפלאפון שומע רק באחד ...
וא''כ לך תחפש ת' ערבי הזה שמכר לי את זה ......תבדוק כי יש מצב שסתם יש לך בעיה באוזניה אחת.
לכן לא קונים אצל ערבים...וא''כ לך תחפש ת' ערבי הזה שמכר לי את זה ......![]()
מליון אחוז שלא קנית גנובזה כבר הסברתי באשכול הקודם מה היה הרווח המקורי שלי זה היה קטע מדליק חחחח
אבל לענינו של עניין אני רוצה לדעת מה איכות האוזניות הללו ועל זה לא ענית ????
איך אני יודע אם זה מקורי ??? מקורי הוא לא יכול לגנוב ????
קצת בעייה כי כבר קניתילכן לא קונים אצל ערבים...![]()
מסכימה איתך לגמרי!מליון אחוז שלא קנית גנוב
קנית זיוף סיני של שקל בארבעים שקל
ואם עובד צד אחד הצלחת בגדול..
סבבה וככה קוראים לאוזניות שלהם. TWS 1 , TWS 2.אין חברה שנקראת TWS
זה פשוט ר''ת של True Wireless(- אלחוטי אמיתי)
על סמך מה אתה אומר זאת ????מליון אחוז שלא קנית גנוב
למה נראה לך ????קנית זיוף סיני של שקל בארבעים שקל
באמת בעייהואם עובד צד אחד הצלחת בגדול..
מסכימה איתך לגמרי!
אין דרך נוספת חוץ מלקנות אוזניות חדשות...
בנגן עובד 2 האוזניות !תבדוק כי יש מצב שסתם יש לך בעיה באוזניה אחת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים