- הוסף לסימניות
פרק חדש ומהמם.
את מתעלה מעל עצמך מפרק לפרק.
נהניתי פה בעיקר מהאופן בו העברת את אופיה של דיאנה בין השורות.
תמסרי לה בשמי שתנשום, ואולי אפילו תלמד קצת להעריך את עצמה.
ואם כבר הזכנו את השמש השוקעת, הרי שזה קצת מוזר אם לפני שתי פסקאות:
עוד משהו, כל השמות שם נשמעים די אירופאים. הלכת על אזור מסוים באירופה? תקופה מסוימת? כי אני לא בטוחה שבכל האיזורים בכל התקופות היו שם פרדסים.

הרבה סופרים לא זוכרים וזה מעצבן. מתחילים קטע קצת לפני השקיעה, ואיכשהו הגיבורים מתרוצצים בכל העולם ועדיין יום...
את מתעלה מעל עצמך מפרק לפרק.
נהניתי פה בעיקר מהאופן בו העברת את אופיה של דיאנה בין השורות.
תמסרי לה בשמי שתנשום, ואולי אפילו תלמד קצת להעריך את עצמה.
ארבעה ימים או יומיים?ארבעה ימים חלפו מאז ראתה את ראלף שעון על המעקה. יומיים
מסייטותעוד כמה שניות מסיטות
ביתו של המשנה למלך לובשת כתר? מענייןהכתר המנצנץ לאור השמש השוקע
ואם כבר הזכנו את השמש השוקעת, הרי שזה קצת מוזר אם לפני שתי פסקאות:
לקראת שקיעה האור די מעומעם וקשה להגדיר אותו כ'שטוף שמש'הפרדס שטוף השמש
עוד משהו, כל השמות שם נשמעים די אירופאים. הלכת על אזור מסוים באירופה? תקופה מסוימת? כי אני לא בטוחה שבכל האיזורים בכל התקופות היו שם פרדסים.
משהו קצת מסובך לי במשפט, לא יודעת להגדיר. אולי בגלל שהמשפט מדי מיידע אותנו שהיינריך שריינר הוא המשנה למלך והוא בגד בזמן ההפיכה. קשה להניח שדיאנה שמודעת לכל העובדות הללו תחשוב אותן במפורש. אולי משפט כמו 'היינריך שריינר, המשנה למתקרא מלך, הבוגד הגדול מכולם' יזרום יותר.ביתו של היינריך שריינר, המשנה למלך, שבגד בזמן המהפכה
רק שימי לב שדיאנה יושבת על אבן בינונית. כלומר, כל הדו-שיח היא מביטה בהלן מלמעלה ללמטה. במקומך, הייתי מנצלת את הפוזה או לפחות נותנת איזו הבעת חוסר נוחות של דיאנה... בהתחשב באופיה הנחיתי הייתי אפילו מורידה אותה מהאבן לדשא או משהו כזה.בן קטנה על יד דיאנה
שאפו לזיגמונד הקצב מארדום או איך שלא קראת לו. זכויות סוציאליות לעובדים בממלכה עתיקה בה משתמשים בחרבות. שילמד את המעסיקים שלי איך מקדימים את זמנו מבחינת התחשבות בעובדים"למה את לא מנצלת את ימי החופשה שלך?"
יפה שזכרת שהסיפור אוחז בשקיעה!החושך החל לרדת וד
הרבה סופרים לא זוכרים וזה מעצבן. מתחילים קטע קצת לפני השקיעה, ואיכשהו הגיבורים מתרוצצים בכל העולם ועדיין יום...
משפט קצת מורכב מדי.אבל את זה היא מקווה שראלף לא ילמד להבין.
הנושאים החמים