שריתוש שריתוש
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
תכלס אם זה באמת היה מפריע להם הם היו מגבילים את האופציות
תאמיני לי שמה שהם באמת רוצים שיקרה הם יודעים יפה מאד
תאמיני לי שמה שהם באמת רוצים שיקרה הם יודעים יפה מאד
מישהוא יודע איך אני מתקין בחינם אופיס על מחשב וינדוס 10
אשמח אם יכתוב לי בפרטי
יש טכנאים שיש להם רשיונות להרבה התקנותמישהוא יודע איך אני מתקין בחינם אופיס על מחשב וינדוס 10
אשמח אם יכתוב לי בפרטי
מה הכוונה לצאת מהחשבון הקיים?שימו לב! יש תקלה משמעותית באופיס משרד החינוך
בשום אופן אל תצאו מהחשבון הקיים כי בבת אחת נחסם לי כל האופיס
אופיס 365 מחובר לחשבון מיקרוסופט וחייב חיבור מקוון.מה הכוונה לצאת מהחשבון הקיים?
מה העניין להסביר כאן? תחפשו אצל ר' גוגל והוא ייתן לכם את כל המידע.אפשר להסביר כאן מה זה אופיס 365?
אנחנו לא מבינים בתוכנות וכו' ,אז אשמח לקבל הסבר כמו שמסבירים לילד קטן...
תודה
האופיס של משרד החינוך זו בעצם חבילת תוכנות אופיס של מיקרוסופט (Word, Excel, PowerPoint, Outlook וכו’) שנותנים בחינם למורים ולעובדי הוראה.בעניין האופיס של משרד החינוך
גם לאשתי יש אפשרות להוריד את זה,
אנחנו פשוט לא כ"כ מבינים במחשבים ותוכנות, מישהו יכול להסביר לנו מה נותן התוכנה הנ"ל? ולמה זה חשוב?
אאוטלוק (Outlook) - ניהול מיילים ויומן.
תודה רבהבנוסף יש גישה ל־OneDrive עם שטח אחסון בענן
אאוטלוק זה מייל אלקטרוני יחסית דומה לגימייל עם הרבה תוספות. למי שמשתמש במיילים בכמות גבוהה מאוד מומלץ להשתמש בזה.דבר ראשון תודה על ההסבר,
אני לא מבין בכלל בתחום המחשב ותוכנות והצלחת להסביר לי, רק אם אפשר לומר לי מה הכוונה:
תודה רבה
מה שחשוב יותר זה שהשירות הזה כנראה נגמר (אין צפי לחזרתו לפי הודעות משרד החינוך)האופיס של משרד החינוך זו בעצם חבילת תוכנות אופיס של מיקרוסופט (Word, Excel, PowerPoint, Outlook וכו’) שנותנים בחינם למורים ולעובדי הוראה.
למה זה חשוב? כי זו תוכנה חוקית ומעודכנת, חוסכת את הצורך לקנות מנוי יקר למיקרוסופט, והיא מאוד שימושית גם בבית - לעבודה, ללימודים, לניהול כלכלת המשפחה ועוד.
אז מה עושים? יצאתי היום עקב תקלה לא ידעתי שאי אפשר לחזורמה שחשוב יותר זה שהשירות הזה כנראה נגמר (אין צפי לחזרתו לפי הודעות משרד החינוך)
קונים רישיון,אז מה עושים? יצאתי היום עקב תקלה לא ידעתי שאי אפשר לחזור![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים