מחקתי את התמונה
אתגר מושלם!
3 רגליים חחח
זה אופס של האופס, אבל אחרי שניסתי כל כך הרבה נסיונות כושלים של נגר שהמסור נתקע לו בתוך רהיט, של ארנב שגונב את הסטטוסקופ של הוטרינר, של טבח שהידית של הסיר של המרק מתנתקת כשהוא מרים אותו מהאש ועוד כמה התעייפתי והעליתי את זה כמו שזה...
מה?וואו! אפשר בבקשה פרומפט?
3. ביקשתי ממנו:"The screen displays a website blocking page in Hebrew with the word "אופס" in large pink letters and a pencil-style illustration of a lizard, spider, plants, and a flying bird (replicating a sketch-style image)".
4. עכשיו מחכים נצח, עד שההודים יסיימו את ארוחת הערב שלהם, או שיפסיקו לריב עם הפקיסטנייםאני רוצה שתעשה לי תמונה (ריבוע) שרואים יהודי חסידי בן 35 יושב מול מחשב, והוא באמצע לעבוד, אבל על המחשב רואים את מה שכתבת לי מקודם: "The screen displays a website blocking page in Hebrew with the word "אופס" in large pink letters and a pencil-style illustration of a lizard, spider, plants, and a flying bird (replicating a sketch-style image)". את המילה "אופס" תוכל קצת להגדיל קצת שיראו את זה טוב. ליד המקלדת, שים לו כל מיני פלייארים ופרוספקטים, שיראו שהוא גרפיקאי. החרדי החסיד, יושב בלי כובע וחליפה, אבל עם חולצה גברית לבנה, על גבי כסא משרדי. כמובן שהתמונה מציגה את החרדי החסיד, עם גבו למצלמה... מה שאתה יכול להוסיף ברקע, פריטים ופרטים שיראו שהוא גרפיקאי, יותר טוב. בהצלחה!
רק אני שמתי לב שקיבלת בדיוק 250 הצבעות לאתגר 250?מה?
ככה לגלות סודות מקצוע?
1. עשיתי צילומסך של דף חסימה בנטפרי.
2. העליתי ל- GPT, שיפרט לי במדוייק מה הוא רואה שם.
3. ביקשתי ממנו:
4. עכשיו מחכים נצח, עד שההודים יסיימו את ארוחת הערב שלהם, או שיפסיקו לריב עם הפקיסטניים
ו... אופס... (בקטע טוב)
[לפעמים, צריך לדייק איתו עוד קצת, תזיז לי את המילה לפה, ושהאייקון הזה יהיה אחרת]
[ועוד 'לפעמים' אחד: לפעמים, אפשר להשתגע ממנו, ולבקש ממנו עשרות פעמים והוא יפדח פעם אחר פעם אחר פעם...]
נ.ב.
ת'אמת יש דרך קלה יותר,
לכתוב לו:
שלב לי את התמונה הזו בתוך כך וכך.
אני הרבה משתמש עם הכלי הזה, ליצירת הדמיות.
אממה, הוא אף פעם לא משאיר את התמונה שהעליתי, בצורתה המקורית.
הוא כאילו מעבד את זה מחדש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //