חשבתי על זה
איפה יש אבזמים גדולים? שגם בדיוק יתאים ברוחב של הנעל?זה כזה לא שווה את ההתעסקות....
אי אפשר להחליף בחנות?
פתרון אמיתי ומקצועי, מחייב שחרור של האבזם מהנעל, וצביעה בשריפה בתנור....
ואז להחזיר לנעל, ולא בטוח שזה יחזור באותה צורה....
גם צביעה בלק או בספריי, ודאי שלא יתן תוצאה "כמו מהמפעל".
מה גם שהעלויות של כל הטררארם נראה יותר יקר מהנעל....
ראיתי כזו או ממש דומה באליאקספרס ב-70-40 ש"ח....איפה יש אבזמים גדולים? שגם בדיוק יתאים ברוחב של הנעל?
אין לי בעיה גם לעשות את זה פעם בחודש.
כמה עולה כבר לק או ספרי שאתם אומרים שזה עולה יותר מהנעל?
אגב, הנעל עולה 229 ש"ח
קניתי את הנעל כי היא התאימה לי מבחינת פרמטרים שחשובים לי יותר מהמראה וכעת אני מנסה לשפר את זה שאני אוהב את זה יותר...
יש לי גזרה של רגל מאד מסוימת ולא כל נעל מתאימה...ראיתי כזו או ממש דומה באליאקספרס ב-70-40 ש"ח....
תודה על ההנחיות המפורטות!מה שהייתי עושה, זה לפתוח/לחתוך/לפרום את התפרים במקום המסומן 4X,
כלומר, לשחרר את האבזם מהנעל במינימום נזק אפשרי,
לרסס בספריי "מיועד למתכת" + "עמיד לחום"
כמו
או![]()
ספריי צבע עמיד בחום | יעקבי - כל מוצר בול
מחפשים ספריי צבע עמיד בחום? יעקבי - כל מוצר בול מעל 70 שנה - עם מבחר אביזרי ניקיון וצביעה - דוגמת ספריי צבע עמיד בחום. קנו באתר ובחנויות.tinyurl.com
ולתפור בחזרה....![]()
ספריי צבע מקצועי קוסמוס לק - סאן דק | אמרוסי חומרי בניין
מחפשים ספריי צבע מקצועי קוסמוס לק - סאן דק? מגוון מוצרים ממחלקת ספריי צבע במחירים מיוחדים באתר אמרוסי בע''מ - כל בו לבניין | חומרי בניין איכותיים לשימוש מקצועי במחירים ללא תחרותtinyurl.com
לפרום זה קל, אבל לתפור בחזרה עדיף לתת לסנדלר ולהקפיד עליו שידייק בתפירות.
אני לא הייתי פורמת,יש לי גזרה של רגל מאד מסוימת ולא כל נעל מתאימה...
תודה על ההנחיות המפורטות!
כך חשבתי לעשותאני לא הייתי פורמת,
אלא מכסה את הנעל היטב, גם מתחת לאבזם וצובעת
לא באמת אכפת לי שבמקומות הלא גלויים ישאר הצבע המקורי,
נגיד בגב האבזם / בחלקים שמתחת לחיבור
לא רואים את הצביעה?לורד ארטליין שחור
בלי לפרום וכו'...
צובעים ומחזיק מעמד יפה, כשיורד אפשר לחדש בקלות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים