אין לי מושג אם זה קשור למה שמפורסם כאן בפרוגאישית דוקא הפרסום האגרסיבי בפרוג היה גורם לי לברוח..
אבל את חיבת מומחה נדלן בלתי תלוי שיבדוק לך היטב
אה זה משהו אחר כנראהאין לי מושג אם זה קשור למה שמפורסם כאן בפרוג
מדובר על קרקע שבן משפחה רכש לפני יותר מ 10 שנים
ואנחנו רוצים לדעת מה השווי שלה עכשיו
זה עדיין בשלב של אישורים, אין טאבו או משהואה זה משהו אחר כנראה
למה שלא תפנו לשמאי?
ככל הידוע לי כןזה עדיין בשלב של אישורים, אין טאבו או משהו
עדיין זה קשור לשמאי?
התקדם, יש את רב האישורים, אבל עדיין לא הגיע לטאבוככל הידוע לי כן
וואו 10 שנים לא התקדם?
זה כבר ידוע כפייקאישית דוקא הפרסום האגרסיבי בפרוג היה גורם לי לברוח..
אבל את חיבת מומחה נדלן בלתי תלוי שיבדוק לך היטב
באמת? מידע אמין?זה כבר ידוע כפייק
הקרקעות האילו לא יאושרו ב50 שנים הקרובות
תכתבו לי בפרטי ואנסה לעזוראיפה אני יכולה לברר כמה הקרקע שווה?
מי מבין בזה?
איפה אני יכולה לברר כמה הקרקע שווה?
מי מבין בזה?
כל מי שרוצה לברר על קרקע בג"ז, אפשר לפנות אלי באישי ואני אנסה בלנ"דאשמח מאוד גם לקבל תשובה לגבי קרקעות מסויימות בגבעת זאב.
גם באישי זה טוב...
אתה יכול ליצור איתי קשר MOSHEBER1996 תודהומי שרוצה לדעת בכללות: שוק הקרקעות הפרטיות בג"ז הוא ללא גוזמא חם.
ברגעים אלו ממש נבנים שני פרוייקטים גדולים על קרקע פרטית, בשנים הקודמות נבנו 4-5 פרוייקטים כאלה.
כמו כן - חדשה מהחודש האחרון: קבוצת הנדל"ן רוטשטיין (חברה בורסאית בשווי 1.2 מיליארד) חתמה על הסכם רכישה של קרקע פרטית באגן האיילות, קרקע שעדיין אינה רשומה בטאבו.
בגימייל?אתה יכול ליצור איתי קשר MOSHEBER1996 תודה
כןאתה יכול ליצור איתי קשר MOSHEBER1996 תודה
אתה מבין בעוד מקומות בארץ?תכתבו לי בפרטי ואנסה לעזור
בזמנו אני כמעט קניתי לפני 10 שנים בערך מנראה לי אפיקים רוזנטלר ברגע האחרון לפני ששילמתי יותר מ100000 שקל על קרקע של דירה שאני לא יודע בדיוק מה הסבירו לי אז איך קונים לפני שיש אישור על כמות הדירות .מיקום שטחי ציבור אבל זה לא העסיק אותי חשבתי שאני עושה פה את עיסקת חיי הצטערתי שאין לי כסף לקנות 10 קרקע/דירה אמרתי לעצמי שאנשים משוגעים ובמאות בודדות יש לי דירות ענק ואחר כך אמכור בפי 5 וכו ואז החלטתי לשאול חבר מועצה בגבעת זאב מה הסיכוי שזה יאושר והוא אמר לי לברוח מזה שזה בעייתי ועדיף לי לקנות כבר קרקע בפרויקט שהיה בזמנו מורדות גילה או אחיסמך וכו ובאמת לא קניתי יתכן שהוא טעה ויתכן שלא אבל זה המקור שליבאמת? מידע אמין?
מה המקור?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים