משתמשים בכוס מדידה עם סימונים עליה (כמו בבקבוק תינוקות) ומודדים את הכמות הנדרשת.איך באמת אתם מצליחים לעשות חצאי כוסות בצורה מדויקת?
כוס שתיה חמה זה 240 מ"ל שזה שווה ערך לכוס מדידה אונברסליתרוב המתכונים שאני רואה פה בפרוג הם כוסות שתיה חמה
זה לא מה שבעלות המתכונן מציינות (נראה לי הן מדברות על כוסות חד פעמי חם) כותבות 200כוס שתיה חמה זה 240 מ"ל שזה שווה ערך לכוס מדידה אונברסלית
כוס חד פעמי חם זה 240 מ"ל. כשמציינים כוס חד"פ לשתיה חמה לזה הכוונה.זה לא מה שבעלות המתכונן מציינות (נראה לי הן מדברות על כוסות חד פעמי חם) כותבות 200
הרב פה משתמשות בכוסות ח"פ קר של 180זה לא מה שבעלות המתכונן מציינות (נראה לי הן מדברות על כוסות חד פעמי חם) כותבות 200
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
בדקתי, כוס קרטון קלאסית זה 200 מ"ל.כוס חד פעמי חם זה 240 מ"ל. כשמציינים כוס חד"פ לשתיה חמה לזה הכוונה.
הכוסות שאני קונה . בכל מכולת מזדמנת. 3 ב10 הם 240 מ"לבדקתי, כוס קרטון קלאסית זה 200 מ"ל.
ה-240 זה הכוסות הגדולות יותר.
בכל מקרה, באמת הכי פשוט להשתמש בכוס מדידה עם סימונים. חוסך את העוגמת נפש של בצקים לא מדוייקים וכו'.
בבקשה תקראי את המתכונים, המתכונאיות כותבות שם מ"להכוסות שאני קונה 3 ב10 הם 240 מ"ל. בכל מכול מזדמנת.
לא מצאתי בחיים של 200.
אני שנים מכינה מתכונים מפרוג לפחות 13 שנה.בבקשה תקראי את המתכונים, המתכונאיות כותבות שם מ"ל
ואני לא יודעת מה את קונה, אבל הכוסות שאת קונה הם לא חד"פ קלאסי
קצת מצחיק להתווכח על דברים שכתובים במתכון במפורש.... (כנסי למתכונים)אני שנים מכינה מתכונים מפרוג לפחות 13 שנה.
כשכתוב כוס לשתיה חמה הכוונה לכוס 240 מ"ל.
שלחי קישורקצת מצחיק להתווכח על דברים שכתובים במתכון במפורש.... (כנסי למתכונים)
אני שמחה שמצליח לך גם ככה
יש כזה דבר, היה לי, אבל דאגתי להחליף ל240 כשראיתי שזה מה שבד"כ רגילים בישראל.רק לי יש כוסות מדידה רשמיים של 250 מ"ל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //