- הוסף לסימניות
letsai.co.il
להשתמש עם אותו מספר Seed - תמונת הבסיס שממנה הבינה מפתחת את התמונה הסופיתאם אפשר גם לשאול שאלה
אם אני רוצה לעשות סט של תמונות והכל אותו סגנון, איך אני עושה?
ניסתי כמה וכמה פעמים לכתוב את אותו סגנון בדיוק
אך כל פעם זה משנה לי
אף פעם לא שומר על אותו רצף של סגנון ספיצפי..
אני יכתוב איור דיגטלי והתיאור כל פעם יעשה לי איור סגנון שונה
אשמח ממש לתשובה!
העלו פה בעבר רעיון, להשתמש בשם של ידוען ולהתבסס על הדמות שלו, לדוג' לבקש את וורן באפט בילדותו, עם כיפה ופאות בצידי הראש וכו'.אם אפשר גם לשאול שאלה
אם אני רוצה לעשות סט של תמונות והכל אותו סגנון, איך אני עושה?
ניסתי כמה וכמה פעמים לכתוב את אותו סגנון בדיוק
אך כל פעם זה משנה לי
אף פעם לא שומר על אותו רצף של סגנון ספיצפי..
אני יכתוב איור דיגטלי והתיאור כל פעם יעשה לי איור סגנון שונה
אשמח ממש לתשובה!
מה זה מס seedלהשתמש עם אותו מספר Seed - תמונת הבסיס שממנה הבינה מפתחת את התמונה הסופית
מישהו יכול לעזור אני משתמש בnight cafe והו מייצר דברים לא קשורים להנחיהA perfectly stacked sandwich, complete with layers of lettuce, cheese, and perfectly toasted bread, sits on a kitchen counter, looking exhausted. The sandwich has tiny toothpick arms, and it’s holding a small "Resignation Letter" with a frown on its face. The sandwich’s layers are crisp and fresh, with bright green lettuce, yellow cheese, and a slightly browned toasted crust. The bread is golden and slightly crunchy on the edges, giving a realistic, mouth-watering appearance.
In the background, the fridge has a plain white body with a slightly open door, revealing a carton of milk and a jar of pickles. The fridge has a surprised expression, with wide eyes and a slightly dropped "mouth" as if it can’t believe the sandwich is quitting. The fridge’s handle is positioned just right to highlight its shock.
Next to it, the toaster is silver with some crumbs scattered on top. A slice of toast is halfway out of one of its slots. The toaster has an exaggerated expression of disbelief, with raised "eyebrows" (made from the edges of its metal slots) and a frowning "mouth" formed by the small slots. Its body remains shiny and realistic, with a few crumbs and pieces of toast scattered across its surface.
הוא מייצר הבסיס של התמונה שרציתי אבל בכלל לא כפי כל הפרטים שביקשתי![]()
באיזה סגנון עשית אולי תביא קישור
@מזל יהודי@
כןזה צילום מסך מההגדרות שלי ליצירת תמונה והשאלה אם ככה אתה יצרת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים