א. איך עושים את זה?תעשו הסרת עוגיות מההגדרות של גוגל
בהפעלה יש שם כ-15 דברים ואף אחד מהם לא בשם כרוםיכול להיות שמוגדר להפעיל את כרום בעלית המחשב, ובפתיחה של כרום מוגדר לו דף ברירת מחדל
אפשר להכנס להגדרות -> אפליקציות -> הפעלה ולראות אם כרום מופיע ברשימה. אם כן, ניתן להסיר אותו/ להפוך ללא פעיל.
Discord הוא לא אתר, זו אפליקציה, שככל הנראה מוגדרת בהפעלה אוטומטית עם הדלקת המחשב ואז להפוך ללא פעיל כמו שכתבו למעלה ואח״כ הסרה.אני קניתי מחשב (יד 2 חדשה) וככל הנראה הזה לפני נכנס לאתר בשם Discord (זה אתר חדשות או משהו בסגנון וחסום אצלי) וכל פעם שאני פותחת את המחשב זה פתאום נהיה על המסך אחרי כמה שניות
כבר מחקתי את האפליקציה הזאת מהמחשב , אבל עדיין כל פעם נפתח
כבר מחקתי את האפליקציה הזאת מהמחשב
ואח״כ הסרה
הוא יכול למחוק לי בטעות דברים אחרים שיש על המחשב ? (כגון אינדיקס או זום?)אז תנסו לעשות לפי זה
הגדרת דף הבית ודף הפתיחה - מחשב - Google Chrome עזרה
אתם יכולים להתאים אישית את Google Chrome כך שיפתח דף ספציפי כדף הבית או כדף הפתיחה. אלו שני דפים שונים, אלא אם הגדרתם את אותה כתובת עבור שניהם. דף הפתיחה הוא הדף שמופיע בפעם הראשונה שמפעילים את Chsupport.google.com
ולבטל לו את דף הפתיחה של הכרום. אולי יעזור.
זה רק הדפים שנפתחים שהכרום עולה, לא קשור בכלל לתוכנות.הוא יכול למחוק לי בטעות דברים אחרים שיש על המחשב ? (כגון אינדיקס או זום?)
להבא אפשרי באשכול חדשהאם משהו יודע לעזור
כל פעם כשאני פותח את הכרום מחדש, אז נפתחים לי עוד חלונות שאין לי מושג מהם,
איך אני מונע את זה שלא יפתחו?צפה בקובץ המצורף 2128480
כשקונים מחשב יד 2 מומלץ להתקין את המערכת הפעלה מחדשאני קניתי מחשב (יד 2 חדשה) וככל הנראה הזה לפני נכנס לאתר בשם Discord (זה אתר חדשות או משהו בסגנון וחסום אצלי) וכל פעם שאני פותחת את המחשב זה פתאום נהיה על המסך אחרי כמה שניות
כבר מחקתי את האפליקציה הזאת מהמחשב , אבל עדיין כל פעם נפתח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים