שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
איך לנסוע ברחוב צר בלי להיצמד מידי לימין?
איך אני יכולה לדעת שאני לא מידי קרובה לימין בכביש דו סטרי צר?
ראשית כל מזל טובאיך לנסוע ברחוב צר בלי להיצמד מידי לימין?
לאתכווני את המראות בצורה שנוחה לך ואת רואה טוב וגם מבינה את היחס בין המראה למציאות
בסוף זה עניין של תרגול, ככל שנוהגים יותר משתפרים
עברת את הטסט?
כן,לנקודה הזאת קוראים מורת נהיגהיש איזו נקודה על השמשה שבה אני רואה את הגלגל של הרכב החונה מימין ואז אני יכולה לדעת שאני לא מידי קרובה לימין?
לא בטוח שהבנתי את השאלה.איך לנסוע ברחוב צר בלי להיצמד מידי לימין?
כן,לנקודה הזאת קוראים מורת נהיגה
זה לא תמיד נכון.בשביל לעבור טסט- להקשיב למורה נהיגה
המורה תירגל איתי והוא אומר לי להיצמד לימין ובטסטים לא מעבירים אותי בגלל שאני נצמדת לימין...כן,לנקודה הזאת קוראים מורת נהיגה
אם את עדיין לומדת למה שהמורה לא תתרגל איתך את הנסיעה ברחוב צר.
מעדיפה לא לומר@שוקולד בלונדי מתי טסט?
אנחנו במתח.
המורה מכיר את התלמיד הכי טוב ויודע לתת את העצות הכי מקצועיות, ומי שמרגיש שהמורה שלו לא טוב לו, שיעזוב למורה אחרזה לא תמיד נכון.
לפעמים המורה אומר שזה הרגשה ופשוט להסתכל בעין ואין פתרונות קסמים.
הוא יכול כמובן להתערב בנהיגה, ולהדגיש (בקולות לא שקטים...) שככה אין סיכוי שיעבירו אותי וכו'.
צודקלענ"ד הכלל לנסוע ישר על הנתיב זה רק להסתכל ר ח ו ק, נהגתי הרבה אחרי קבלת הרישיון, וכשהבנתי את זה טוב, התחלתי לנהוג טוב!
דבר ראשון כשמגיעים למקום צר זה להאט להראות ששולטים ברכבהמורה תירגל איתי והוא אומר לי להיצמד לימין ובטסטים לא מעבירים אותי בגלל שאני נצמדת לימין...
זה כלל שהמורה נהיגה שלי אמר לי כל הזמן ושמעתי אותו גם מאחריםלענ"ד הכלל לנסוע ישר על הנתיב זה רק להסתכל ר ח ו ק, נהגתי הרבה אחרי קבלת הרישיון, וכשהבנתי את זה טוב, התחלתי לנהוג טוב!
היה לי אותו בעיה עם הטסטים בירושלים או שמידי צמודים לרכבים או שעולים על הנתיב הנגדי יעזור ה' שתעברו בטסט הבא, אני עברתי לקרית גת שם אין את האתגרים שיש בירושלים והכל יותר קלמעדיפה לא לומר
אני מעדיפה לומר אחרי שאעבור שעברתי
כי אתם רק תתאכזבו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים