האיכות לא משו. ישנה אפשרות גם לסטריאו (נראה לי עולה כסף)חוץ מזה ככל הנראה אין דרך לשדר את הסאונד בסטריאו אלא רק במונו, זה נשמע בסדר אבל משחקים של ימין ושמאל לא מורגשים לצופה בבית..
נראה מעניין... בכל אופן לגבי הקטלת מסך לא כל תוכנה תומכת בזה יש את הobs תוכנה חינמית ומעולה שכן תומכת בהקלטת השמע ישירות מהתוכנה.גם לי הייתה את הבעיה הזו. הבעיה הזו קיימת גם כשמצלמים מסך בוידאו בתוכנת צילום מסך, לא שומעים את מה שהקיובייס משמיעה. הפתרון לזה (בצילום מסך, ומאמין שזה אותו רעיון גם לגבי זום שמצלמת מסך) להתקין תוסף חינמי בשם Voicemeeter. ואז בקיובייס מגדירים את הVoicemeeter ככרטיס קול. לא ניסתי את זה על זום אבל יש לי הרגשה שזה אותו רעיון.
יש אפשרות להשתמש בכרטיס קול של המחשב ואז אין בעיות בשמע. לצורך כך צריך דרייבר- הדרייבר של asio4 all לא טוב הוא מאד כבד על המחשב ולא נשמע איכותי. יש את הדרייבר של flstudio שהוא הכי טוב (האמת שאת של קיובס לא נסיתי...)חוץ האופציה של הloopback למי שיש rme שמשום מה כרגע לא עובדת לי (הזום לא מקבל שום אופציה בקלט בהגדרות אודיו). מה האופציה הרגילה והפשוטה לשהמיע את קיובייס גם לא באיכות?
audiomovers.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים