לונה מגנונה
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
ניגנתי חתיכה של פסנתר ואח"כ ראיתי שהquantize היה על משקל לא נכון.איך אני יכולה לשחזר את הנגינה ללא הquantize?
נכתב ע"י PBיסטית;1085375:מה הבעיה?? כבר סגרת את הקיובייס?
אם לא, פשוט לשחזר בהסטוריה...
נכתב ע"י לונה מגנונה;1085447:זה העניין , סגרתי כבר את קיובייס ...
תאמת שכבר התייאשתי אז הקלטתי שוב מהתחלה את הנגינה אבל הייתי רוצה לדעת איך עושים את זה כי אני נתקלת בזה המון...
מה שכן הצלחתי לעשות זה לבחור את הקטע ולשנות לו את המשקל (נגיד אם זה היה 1/8 -להחליף אותו ל-1/16 ) ואז ללחוץ Q וזה מצמיד את התווים בצורה המחולקת יותר -זה סוג של פתרון.
אבל מה שהייתי רוצה לדעת זה לבטל לגמרי quantize ...
נכתב ע"י PBיסטית;1085611:אין לך צורך בכלל לנגן שוב- אף פעם!
ואני יסביר, העניין של הQ הוא כי אף אחת מאיתנו- גם נגנית מקצועית, לא תצליח לנגן בדיוק בדיוק לפי הטיים,
במיוחד כשיש ערוצים!! כל אחד זז "רק מילימטר..."ואז יש סלט שלם..
ואפילו יותר מזה, אני עושה הקלטות לפעמים של כלים חיים- על הפלייבק, כתוספת,
הנגנים מקצוענים מאוד!!! ועדיין,
הרבה הרבה פעמים, אני צריכה להזיז ולסדר את ההקלטה..
כך ש ה- Q הוא חובה!!! בכל פלייבק
מה שכן, לא תמיד צריך להשתמש דווקא ב- 8\1 וב 16\1
יש לך גם אפשרות של מנוקד, של טריולה, וגם של 32\1 ו- 64\1
(למשל בכל העליות, והקשקושים המהירים..)
אני בד"כ בפלייבק משתמשת בכולם!!
אם מסתבך לך,
את פשוט צריכה להכנס ולסדר דבר דבר - דרך ארוכה, שהיא קצרה...
מקווה שהבנת את ההרצאה
בהצלחה!!
נכתב ע"י Cubase Less;1085680:סמני את רצועת המידי שבה את רוצה לבטל קוונטייז, גשי לתפריט Edit ושם - History
תופיע לך שם רשימה עם כל הפעולות שבוצעו על אותה רצועה, בינהם כמובן - קוונטייז.
סמני את השורה של קוונטייז (היא תהפוך אפורה).
בהצלחה.
אם לא, פשוט לשחזר בהסטוריה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים