ודאי שכן.קיבלתי בדואר הודעה על דוח עם תוספת פיגורים
על עבירה שקרתה לפני 4 חודשים (אי חבישת מסיכה ברחוב ריק)
זו ההודעה הראשונה שאני מקבלת בעניין הדוח הזה!!!
יש לי עדיין אפשרות לערער?
למי?צריך להתקשר
זה לא דוח מה שהגיע בדואר, אלא דרישה לתשלום חובלפי הנוהל המשטרתי אין תוקף לדו"ח הנשלח בדואר, הדרך הנכונה זה לערער גם על עצם הדו"ח וגם על כך שנשלח בדואר ולציין שהגיע באיחור, ברוב המקרים מוותרים די מהר על דו"ח ראשון.
ע"פ הנוהל הדוח חייב להמסר ביד במקום, אחרת אינו תקף כלל וכלל, דומני שאחד מחברי הכנסת ביהדוה"ת קבל על כך במכתב לשר בט"פ.זה לא דוח מה שהגיע בדואר, אלא דרישה לתשלום חוב
הדוח המקורי לא הגיע מעולם
ולא היתה שום הודעה על דואר רשום שפספסנו
???ע"פ הנוהל הדוח חייב להמסר ביד במקום
טעות שלהם, הדבר הזה טוב לך,.???
השוטרים אמרו לי (בשעת מעשה) שאני אקבל דוח בדואר.
אפשר בבקשה את הכתבה? חסום לי... תודה!טעות שלהם, הדבר הזה טוב לך,.
![]()
מקלב דורש מאוחנה: לבטל את דו"חות הקורונה - כל רגע
סגן השר מקלב פנה במכתב דחוף לשר לביטחון פנים בטענה כי משטרת ישראל מעניקה דו"חות על הפרת תקנות הקורונה בניגוד לנהלים - ועל כן יש לבטלם | בנוסף, מפניות שהגיעו אל לשכת סגן השר, עולה כי בדו"חות נרשמים על ידי השוטרים, ציונים שאין להם כל רלוונטיות כמו "לבוש כחרדי", דבר המעלה חשד כבד לאכיפה סלקטיביתkore.co.il
לך תספר את זה למחלקת הגביה במשטרה ...טעות שלהם, הדבר הזה טוב לך,.
![]()
מקלב דורש מאוחנה: לבטל את דו"חות הקורונה - כל רגע
סגן השר מקלב פנה במכתב דחוף לשר לביטחון פנים בטענה כי משטרת ישראל מעניקה דו"חות על הפרת תקנות הקורונה בניגוד לנהלים - ועל כן יש לבטלם | בנוסף, מפניות שהגיעו אל לשכת סגן השר, עולה כי בדו"חות נרשמים על ידי השוטרים, ציונים שאין להם כל רלוונטיות כמו "לבוש כחרדי", דבר המעלה חשד כבד לאכיפה סלקטיביתkore.co.il
לרוב כשרואים שאתה יודע את החוק זה עובד.לך תספר את זה למחלקת הגביה במשטרה ...
מנסיון אישי ?לרוב כשרואים שאתה יודע את החוק זה עובד.
תכלס. למי אני פונה?
לא אני בעצמי ב"ה אבל מישו שאני מכירה בנושא של מעצר שלא כחוק זה עבד פלאים, וגם לא היו אזיקי רגליים.מנסיון אישי ?
כתוב שם:![]()
בקשה לביטול דוחות בנושא הפרת צו בריאות העם (נגיף הקורונה)
שירות זה מאפשר להגיש דרך האינטרנט בקשה לביטול תשלום, או בקשה להישפט, בשל קנס שניתן בעקבות הפרת צו בריאות העם לפי תקנות שעת חירום.www.gov.il
לא יודעת, אבל תשלחי פניה עם כל התלונה הזאת שלך, כולל הכל תשמרי תיעוד ותאריכים. תשאלי במוקד 100 לאן לפנותכתוב שם:
והדוח המקורי לא ניתן לי בכלל... והמועד שלו הוא לכאורה לפני 4 חודשים בערך
- על פי חוק, ניתן להגיש בקשה לביטול הקנס תוך 30 יום מהמועד בו ניתן הדו"ח המקורי.
יש איזה מישהו אמיתי שאפשר לדבר איתו ולהסביר לו את כל זה?
מיקומך בתור: 60מוקד 110
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים