בד"כ שמנת מתוקה לא אופים, אבל חמוצה כן מכניסים לתנור לכמה דקות מיד אחרי שהעוגה מוכנה, כדי שהציפוי יאפה גם הוא.ציפוי שמנת חמוצה אין צורך לאפות. יוצקים אחרי האפיה-אפשר כשהעוגה קרה, ואז אין לך בעיה להצמיד מה שבא לך.
יש מתכונים שכותבים להכניס ל10 דקות ויש כאלה שכותבים שאין צורך. אז אם יש ענין שהציפוי לא יתייבש- עדיף לא לאפות שובחמוצה כן מכניסים לתנור לכמה דקות מיד אחרי שהעוגה מוכנה, כדי שהציפוי יאפה גם הוא.
מענין, אז זה נשאר מרקם של שמנת חמוצה על העוגה?יש מתכונים שכותבים להכניס ל10 דקות ויש כאלה שכותבים שאין צורך. אז אם יש ענין שהציפוי לא יתייבש- עדיף לא לאפות שוב
זה די יציב, אבל אפשר לשים כף- שתיים של פודינגמענין, אז זה נשאר מרקם של שמנת חמוצה על העוגה?
לפני האפיה? אחריה? כי עם אפיה נראה לי שהשוקולד יימס ובלעדיה, למה שיידבק?בגדול קליקים, פסי רבת חלב, פירורי שוקולד - הכל אמור להחזיק מעמד
אחרי אחרי, עדיף אחרי שמתקרר קצתלפני האפיה? אחריה? כי עם אפיה נראה לי שהשוקולד יימס ובלעדיה, למה שיידבק?
אופה שנים עוגות גבינה ומצפה עם שמנת חמוצה וסוכר ולא אופה את הציפוי.מענין, אז זה נשאר מרקם של שמנת חמוצה על העוגה?
לא אופים עם הציפוי אלא מצפים ומשאירים בתנור מכובה.אופה שנים עוגות גבינה ומצפה עם שמנת חמוצה וסוכר ולא אופה את הציפוי.
מה שקורה, שכמה שעות שהשמנת על העוגה, הנוזלים שלה נספגים בעוגה והשמנת מתייצבת מאוד עד כדי חיתוך סימטרי ויפה.
ראיתי לא פעם עוגות שאפו לכמה דקות עם הציפוי, ובחיתוך הציפוי נושר, מפני שהוא התייבש מידי. לכן, השלב הזה מיותר.
אין עושים מגנאש פרחים עמידים??בכל מקרה אפשר לקשט מעל עם שמנת מוקצפת ריבת חלב, גם גנאש יכול לבוא טוב, כמו בתמונה הזו
צפה בקובץ המצורף 889960
האמת שלא אני עשיתי אלא חמותי האלופה אני מניחה שמוסיפים יותר שוקולד ופחות ריצ'/שמנת אבל אולי יש פה מישהו שידע לענות יותר טוב @shira bira או @hbecker וכו'אין עושים מגנאש פרחים עמידים??
מכינים גנאש רגיל ומקררים היטב להתקשותהאמת שלא אני עשיתי אלא חמותי האלופה אני מניחה שמוסיפים יותר שוקולד ופחות ריצ'/שמנת אבל אולי יש פה מישהו שידע לענות יותר טוב @shira bira או @hbecker וכו'
בתמונה זה לא נראה גנאש מוקצף, יש לזה ממש מראה שוקולדי, יכול להיות שיש עוד שיטות?מכינים גנאש רגיל ומקררים היטב להתקשות
מעבירים מיקסר ומקציפים ואז מתקבל גנאש מוקצף שהוא בעצם קרם שמתאים לזילוף
בתמונה זה לא נראה גנאש מוקצף, יש לזה ממש מראה שוקולדי, יכול להיות שיש עוד שיטות?
זה נראה כמו זה:לי זה נראה גנאש אבל לא מוקצף אלא מזולף. מניחה שלזאת התכוונה העני
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים