{לא בטוחה שהבנתי את מה שראיתי
זה נראה כמו משחק אכזר של וירוס במחשב ישן}
יש פה איזו גאונות
אומנות היא אומנות וזכותו של אחד להביע את מה שהוא רוצה איך שהוא רוצה
אם זה סגנון שימכר? לא יודעת. תלוי לאיזה יעד.
כןציור שלך?
אני מסתכל על הציור וממלמל לעצמי "רק שולם פייגין יכול ליצור דבר כזה...מצרף כאן איור בסגנון שלא ראיתי עד היום בפורום, מה דעתכם?
הנה אני כאן@שולם , מורנו המוכשר והתותח באדם!! ממצב? איפה אתה נעלם.. זה סגנון מגניב! (גם לי לקח כמה שניות להבין מה אני רואה, אבל מגניב לגמרי. אולי צבעים שונים יקלו לזהות )
כפי שהזכירו, לדעתי הציבור האנין שלנו לא כ''כ בשל לזה, וגם אין כ''כ במות שמתאימות לסגנון הזה בציבורנו. אז כאמנות חופשית זה יכול ללכת, ובטח בחוץ. אצלנו פחות
אה, ולמה קראת לו באבל?
אני מסתכל על הציור וממלמל לעצמי "רק שולם פייגין יכול ליצור דבר כזה...
אבל אין מצב שהוא בפורום!!!
אני מסתכל שוב על הציור ואומר לעצמי "משהו פה לא הגיוני!!! מה שולם פייגין עושה באתר הזה????"
שולם! אני מעריץ שלך בקטע הזוי!
אין לי מושג מה זכה הפורום הזה בבנאדם כמוך!!!
אני זוכר שבשנה שעברה שיגעתי את אחיך שניאור, שיבקש ממך להיכנס לפורום.. אבל הוא רק צחק ואמר שאין סיכוי שזה יקרה...
והנה, זה קורה!! לנגד עינינו..
אז שוב ברוך הבא! אתה מצטרף ברגע זה לשמונת הציירים החבדי"ם בפורום:
@מענדי בריל
@מנדי ירוסלבסקי
@ג'קי ירחי
@ליפסקר
@מושקי בריל
@ישעיהו בריל
@שניאור ירחי
@מנחם חוטר
וכמובן.. אתה!
יאללה תן בראש![/QUOTE
תודה על כל המילים הטובות והחמות
אגב, לא כדאי לך להעריץ.. יש לי ים חסרונות!
במענה לעריכה: הטכניקה מתבססת על קוביזם של פיקאסו, נעשה ע''י קווים קווים בקליפ סטודיו ומילוי צבע@שולם , מורנו המוכשר והתותח באדם!! ממצב? איפה אתה נעלם.. זה סגנון מגניב! (גם לי לקח כמה שניות להבין מה אני רואה, אבל מגניב לגמרי. אולי צבעים שונים יקלו לזהות )
כפי שהזכירו, לדעתי הציבור האנין שלנו לא כ''כ בשל לזה, וגם אין כ''כ במות שמתאימות לסגנון הזה בציבורנו. אז כאמנות חופשית זה יכול ללכת, ובטח בחוץ. אצלנו פחות
אה, ולמה קראת לו באבל?
עריכה: לא קלטתי שזה דג חח עכשיו מובן. מה הטכניקה?
דבר ראשון תודה רבה! (:אני אוהבת
הצבעים הפסיכדליים האלה אגב עכשיו ממש טרנדיים בעיצוב
בגוונים שונים (למשל תכלת חזק או פוקסיה, צהוב, פחות ירוק) הייתי קונה סט 3 פוסטרים לחדר העבודה.. נראה לי מגניב
אם הרעיון שלי עובד אשמח לאחוזים ^^ וכמובן לסט הפוסטרים המדובר![]()
שווה!!דבר שני, אם הרעיון עובד את מקבלת 2 סטים של פוסטרים ונצטרך לסכם על אחוזים![]()
סגור!שווה!!
אוקי אני אתחיל לקדם את הרעיון
אני רצינית אבל. אם זה יצא אי פעם כתמונה למכירה, בבקשה תעדכנו![]()
מטורף לגמרימצרף כאן איור בסגנון שלא ראיתי עד היום בפורום, מה דעתכם?
ברוך הנמצאמטורף לגמרי
ברוך הבא לאתר
סוף סוף
האמת שאני מיד התלהבתי על הסגנון ולא לכך לי הרבה זמן להבין מה אני רואה
איש באקווריום ודג מחוצה לו האיש צועק בלו בלו מסתמא והדג שר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים