- הוסף לסימניות
בחינם.
ושלא יחסם!!!
תודה מראש!
ושלא יחסם!!!
תודה מראש!
לא הבנתי אני פונה לבזק רוצה ורטואלי.משלם 17 שקל בלבד ועובר לימות המשיח?אין בחינם ושלא יחסם.
יש בעלות של כ17 שח (חד פעמי) פתיחת מספר וירטואלי בבזק, מניידים אותו לחברת ימות המשיח ואז בוחרים בימות המשיח איזה סוג המספר, ווצאפ/בלוג פון וכו'
אם יש לך ווצאפ אחר אתה יכול לפתוח משםבחינם.
ושלא יחסם!!!
תודה מראש!
נגיד יש לי.אז בעצם זה רק מטלפון ביתי של בזק?אם יש לך ווצאפ אחר אתה יכול לפתוח משם
אבל תוכל להתקשר רק מבזק
כן בגלל שכל התקשורת חסמו את הווצאפים ורק מבזקנגיד יש לי.אז בעצם זה רק מטלפון ביתי של בזק?
אבל רק המנהלים יכולים להשאיר הודעות,יש אפשרות לפתוח בחינם בטלביפ עם הצגת תעודת זהות https://telebip.co.il/
או בקול כשר http://www.kolkasher.co.il/
וזה באישור וועדת הרבנים
זהו רק בימות המשיח אבל לא בשאר חברותאין בחינם ושלא יחסם.
יש בעלות של כ17 שח (חד פעמי) פתיחת מספר וירטואלי בבזק, מניידים אותו לחברת ימות המשיח ואז בוחרים בימות המשיח איזה סוג המספר, ווצאפ/בלוג פון וכו'
אבל רק המנהלים יכולים להשאיר הודעות
נכון אבל זה הדרישה של וועד הרבנים שתהיה ממישהו שאחראי על תוכן הודעות שלא יהיה ח"ו דברים אסורים וכו' וזה דבר נכון וראוי
בשביל זה יש מכשירים כשרים שהרבנים שלנו ישמרו על מה שאנחנו שומעים או מדברים
ואין כזה אופציה במספרים כשרים שכ"א יקליט הודעות
לא הבנתי אני פונה לבזק רוצה ורטואלי.משלם 17 שקל בלבד ועובר לימות המשיח?
מי מעביר אותי?
כמה עולה ימות המשיח?
מי מבטיח שלא יחסם?הרי יש הרבה קווים בקידומת 03 שנחסמו
זה בעצם מספר טלפון ביתי?
מספר לא פעילימות המשיח לא עולה, רק בזק חד פעמי כפי שציינתי
כל הפרטים אצל ימות המשיח 077-3133770
האם עדין כשפותחים ווצאפ בימות המשיח צריך דרך ניוד מבזק או שגם הקווים של ימות המשיח כבר לא נחסמים?סורי, זה המס': 077-313-7770
בוואצאפ קיים שיש לי,אפשר לפתוח קו ווטצאפ דרך קו קיים אחר בשלוחה 9.
ולפעול שם לפי ההוראות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים