www.moshe-shteren.com
זה נראה עם דגש בעיקר על סמכות הורית ולא על סמכות בכיתה,מומלץ מאד מניסיון של רבים רבים
![]()
קורס 'משמעת וסמכות בכל בית בקלות!' - מרכז שטרן לחינוך וטיפ...
הקורס היחידי בעולם שמשיג להורים תוצאות מהירות של משמעת עם הילדים שמחזיקה מעמד לאורך זמן רב - ע"י שיטה תורנית ייחודית שהוכחה מאות פעמים...www.moshe-shteren.com
אולי זה נבנה להורים, אבל זה נכון גם למלמדים (הוא מדי פעם נותן דוגמאות מכיתה)זה נראה עם דגש בעיקר על סמכות הורית ולא על סמכות בכיתה,
על מה עיקר הדגש?
לדעתי לכולם שנה ראשונה זה מאד קשה , האימון הכי טוב זה הניסיון ניסוי וטעיהשנה ראשונה בהוראה לא מצליח עם משמעת בכיתה
למה לא לחסוך לו את הצער ועוגמת הנפש?לדעתי לכולם שנה ראשונה זה מאד קשה , האימון הכי טוב זה הניסיון ניסוי וטעיה
ח"ו לא זאת הייתה כוונתי . ההפך התכוונתי לומר שהכל בסדר ולא צריך להיבהל מזה ששנה ראשונה זה מאוד קשה ועם הניסיון משתפשפים ולומדיםלמה לא לחסוך לו את הצער ועוגמת הנפש?
איזה כיתה הוא מלמד?
כשאני התחלתי ללמד והיה לי קשה עם משמעת מאוד הרגיע אותי לדעת שזה נורמלי שבהתחלה קשה וזה לא שאני לא טוב או לא מלמד מוצלחהבנתי שזו לא כוונתך,
ולא התכוונתי לתקוף ח"ו,
אבל מהמקום שהמלמד נמצא בו, ללטף אותו ולהגיד לו זה לא נורא, זה קורה לכולם,
זה רק מייאש עוד יותר,
@מיוזיכיף איזה כיתה הוא מלמד?
ממליץ בחום את הרב חיים צבי יאקאב מאשדוד הוא ליווה כמה רמים שאני מכיר. ממש יד ביד.מברר בשביל חבר
שנה ראשונה בהוראה לא מצליח עם משמעת בכיתה
על פנוי נראה שלא מספיק בשבילו לשמוע הרצאות או קורסים
הוא מחפש אימון אישי ממוקד על הנושא של בניית סמכות
מי התנסה בדבר כזה ויכול להמליץ מניסיון אישי או ששמע מחברים שהצליחו דרך זה
תודה
הוא כבר לא עושה את זה היוםממליץ בחום את הרב חיים צבי יאקאב מאשדוד הוא ליווה כמה רמים שאני מכיר. ממש יד ביד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים