יש תוסף של כרום שאמור להוות פתרוןכל אימת שאני פותחת משהו באלי הוא מכריח אותי למלא חידון מעצבן ביותר ולסמן תמונות אופנועים\רמזורים וכו
הבעיה שאינו מסתפק באחד אלא לפחות עשרה בכל פעם!
איך מבטלים?
אני לא מנויה חדשה שם -לא יודעת מה קרה
איך מבטלים?
צפה בקובץ המצורף 1808001
ניסיתי להתקין אך לא פתר את הבעיהיש תוסף של כרום שאמור להוות פתרון
![]()
Buster: Captcha Solver for Humans - Chrome Web Store
Save time by asking Buster to solve CAPTCHAs for you.chrome.google.com
הצלחתי !!יש תוסף של כרום שאמור להוות פתרון
![]()
Buster: Captcha Solver for Humans - Chrome Web Store
Save time by asking Buster to solve CAPTCHAs for you.chrome.google.com
הוא יסיים מתישהו את העבודה?גם למקרה שהתוסף הנ"ל לא עוזר
יש תוסף של כרום נוסף שיכול להוות פתרון חלקי
זה רובוט שפותר את האתגרים בצורה מושלמת
הוא עושה את זה אוטומטית
כך שצריך רק לשבת ולחכות שהוא יסיים את העבודה
יש בנוסף לכך תוסף שמסמן V אוטומטית [בהתחלה לפני שהוא נותן אתגרים הוא דורש לסמן V בריבוע]
כך שלא צריך לנקוף אצבע
הקישור לרובוט שפותר את האתגרים
הקישור לתוסף שמסמן V![]()
NopeCHA: CAPTCHA Solver - Chrome Web Store
AI Solver for reCAPTCHA, hCAPTCHA, and all CAPTCHA.chromewebstore.google.com
הצלחות!!![]()
reCAPTCHA Autoclick - Chrome Web Store
Automatically clicks reCAPTCHA buttons when detectedchromewebstore.google.com
פונים אלי שוב ומסבירים לה.קופצת על האשכול.
פתחתי משתמש חדש באלי והוא דורש ממני אימות ע"י SMS - אין לי.
הם כתבו שאפשר לאמת את הזהות ע"י פניה לשרות לקוחות, בשרות לקוחות אין אזכור לפניה כזו,
אז סימנתי משהו אחר כדי להגיע לנציגה אנושית.
הגעתי לנציגה שקראה את דבריי וכתבה לי שישלחו אליי מייל אימות תוך 24 שעות.
ומהו המייל שקיבלתי?
עצות מה לעשות לפלאפון אם אתם לא מצליחים לקבל SMS(...)
(כתבתי לה במפורש שהפלאפון שלי לא יכול לקבל SMS אלא רק שיחה טלפונית)
מה עושים???
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //