- הוסף לסימניות
תודה!@ חשוב מאוד@רחלי וו
ותמיד לגבות את החומר. בפרט החשוב!!
ניתן להיעזר במדריך הבא:
https://www.prog.co.il/threads/גיבוי-הלכה-למעשה.347047/
תודה!@ חשוב מאוד@רחלי וו
ותמיד לגבות את החומר. בפרט החשוב!!
ניתן להיעזר במדריך הבא:
https://www.prog.co.il/threads/גיבוי-הלכה-למעשה.347047/
תעקוב אחרי ההוראות של של 'יוסי מחשבים'. אולי זה יעבוד גם על המקרה הזה..אז זהו, לאחרונה הוצאנו את הדיסק תוך כדי פעולה, וכרגע, כשמחברים אותו למחשב, המחשב פשוט לא מראה אותו, אני משערת שהחומר קיים בתוכו אבל איך אני יכולה להגיע אליו? רק אולי דרך מעבדה?
ללחוץ קליק ימני על מחשב זה ולבחור "ניהול"אז זהו, לאחרונה הוצאנו את הדיסק תוך כדי פעולה, וכרגע, כשמחברים אותו למחשב, המחשב פשוט לא מראה אותו, אני משערת שהחומר קיים בתוכו אבל איך אני יכולה להגיע אליו? רק אולי דרך מעבדה?
לא לאתחל.מקפיצה את האשכול שוב....
דיסק קשיח חיצוני שבפתע פתאום המחשב לא קולט אותו "עליך לאתחל את הדיסק בטרם תשתמש בו... ואם אני לוחצת על ביטול, הוא מודיע לקונית "אין גישה לכונן החיצוני" מה עושים??? כיביתי והפעלתי שוב ושוב...
דבר ראשון, להפסיק להכניס אותו למחשב, דבר שני, אם הדיסק מאד חשוב ללכת איתו למעבדה לשיחזור.יש לי דיסק קשיח חיצוני שלא מגיב אבל האור שלו נדלק והוא משמיע צפצופים, מה אני יכולה לעשות?
גם לי זה קרה עם אחד הכוננים, מסתבר שהיה לו בעיה בכבליש לי דיסק קשיח חיצוני שלא מגיב אבל האור שלו נדלק והוא משמיע צפצופים, מה אני יכולה לעשות?
ניסיתי את זה ולא הצליח לי, בכל זאת תודה.גם לי זה קרה עם אחד הכוננים, מסתבר שהיה לו בעיה בכבל
כשהחלפתי הוא עבד מצויין, והקבצים עלו.
(ובכבל הישן שיחקתי קצת עם חיבורים ואז המחשב כן זיהה אותו בזוית מסויימת)
שווה לך לנסות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים