נכתב ע"י מקארתור;126947:
אין לי מסנג'ר, מטעמי POP UP... מספיק לי הספאם של הEMAIL
...איזה שילוב צבעים אני אוהב?

משעשע מקארתו אל תגזים נבואה לא חוש כן
אני יכול לענות גם על שילוב הצבעים שאתה אוהב זה לא בעיה בכלל
אני יגיד לך איזה
נתחיל אתה אוהב את השילוב.... אדום...... כחול...... ו..... ירוק
כי אם לא לא היתה שורף ככה שעות מול מסך מהבהב...
ולענינינו כתיבה היא חלון לאישיות האדם צוהר קטן ששופך אור אולם ממש מעט כשיש נגישות בני בני אדם
אבל כמו עיור שבחוש הראיה כבוי אבל בחושים אחרים הוא פעיל יותר שומע את מה שרואה לא שומע, האינדקציה שלו אמינה יותר בחושים המחודדים שלו.
כך בפורום כשהמרחק גדול ללא כל ידע מוקדם של תוית שנתנו לאדם בהסתכלות ראשונית עליו החושים האחרים מחודדים כאן זה בכתיבה ניכר אופן הפניה, סיגנון התוכן ההגשה, המשפטים שמורכבים מאוצר המילים האישי ועוד.... מראים את הדבר השקוף ביותר על עצמנו.
ולמה את כל זה אני מקדים כי אנו יצורים שחיים על תויות אוהבים לקטלג כי כך זוכרים טוב יותר בראש
חסידי, לטאי, ספרדי, חרדלניק, מזרחי ומה עוד לא?? דוגמאות מחיי היום יום הם הכי נכונות
רק מבט על בן אדם הראש כבר עובד לאיזה משבצת באקסל האנושי הוא יונח למה??. ככה
ניסיון החיים מביא מחשבות רבות, שהרות ויולדות תובנות לא קטנות.
מהדיבור היום יומי על מחשבים, עם סגנונות אנשים כה שונים.
מהנסיון להגיש את הדברים חלקים, או לרדת לרמה של השני.
מהחיים הלא קלים, שהרבה פעמים הלקוחות עליך מערימים.
מהפעמים שאתה מבין פתאום, כי מחשבים זה לא התחום שלו.
ולא חסרים דוגמאות, שאל את מרכזי התמיכות.
מהם השכלתי להבחין, מי בן שיחי מהעבר השני.
והתובנות אצלי מזהות מבדיקה ממדגם עשיר בפורומי תמיכה מכל המגזרים והגילים.
צעירים מהציבור הכללי בעיקר עד גיל 18 הם בעלי ICQ, זה IN זה הטרנד יש גם SMS זה שווה.
מבוגרים או צעירים חרדים, רגילים למסנגר.יש טלפון כשר מה נעשה עם SMS וחוצמזה הICQ נתפס כחילוני.
העוסקים בגרפיקה סקייפ למרות שיש היום נטיה אצלם לגוגל טוק,
והשאר תלוי בעוד שני נתונים קטנים שאני לא יפרט כאן בפני הנוכחים.
סיגנון כתיבתך והנושאים שופכים אור שמסנגר לא חלקך מבחינת חוסר יעילות שיש לך בכלי זה לאומת אחרים כדוגמת סקייפ.
הנושאים והידע טכני שאתה מפגין ביעילות מעולה עם שילוב מעודכן של נושאי אבטחה מראים שיש עם מי לדבר בקצרה כי הוא בעניינים ומבין אולם קיימת בך מעלה מיוחדת פנינה ששווה הרבה ושמה "נבון ולא חכם"
מה הפרוש הוא כדברי הפתגם "נבון לא יכנס לבור שחכם יודע לצאת ממנו" וזה מעלה ששווה הרבה
אתה לא תתחיל עם מוצר לשם ניסיון אם יש ספק של כישלון כואב במעט, תעדיף את החכם שיסתבך ויצא שלם וילמד את התובנה לנבון שלא הסתבך
תגיד לי שאני לא צודק

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //