- הוסף לסימניות
אני מנסה לשנות את גודל העמוד באינדיזיין - דוקומנט סטופ
והוא לא נותן, הוא כותב לי שהאוביקט נעול איך פותחים את זה?
תודה
והוא לא נותן, הוא כותב לי שהאוביקט נעול איך פותחים את זה?
תודה
אני משער בזהירות שהתכוונת שילחץ על התפריט Object>Unlock all on spread?אובגק'ט
ואז לפתוח
items = app.activeDocument.allPageItems;
for (a=0; a<items.length; a++){
items.locked = false;
}
אכןאני משער בזהירות שהתכוונת שילחץ על התפריט Object>Unlock all on spread?
הבנתי בעבר שיש לזה קשר מסוים עם הגדרות גודל המסמך.
אם כן, אציין גם שצריך לכאורה לעשות את זה במאסטר, ולא בסתם דף. כי לכאורה שמה אמורה להיות הבעיה, לא?
כמו כן, יש לזה איזה סקריפט כאן בפורומים של אדובי - שמשחרר את כל האובייקטים הנעולים במסמך (Ariel שם בדף השיחה, האם זה @אריאל וו ?? אם כן - הקרדיט שלו)
PHP:items = app.activeDocument.allPageItems; for (a=0; a<items.length; a++){ items.locked = false; }
אני משער בזהירות שהתכוונת שילחץ על התפריט Object>Unlock all on spread?
הבנתי בעבר שיש לזה קשר מסוים עם הגדרות גודל המסמך.
אם כן, אציין גם שצריך לכאורה לעשות את זה במאסטר, ולא בסתם דף. כי לכאורה שמה אמורה להיות הבעיה, לא?
כמו כן, יש לזה איזה סקריפט כאן בפורומים של אדובי - שמשחרר את כל האובייקטים הנעולים במסמך (Ariel שם בדף השיחה, האם זה @אריאל וו ?? אם כן - הקרדיט שלו)
PHP:items = app.activeDocument.allPageItems; for (a=0; a<items.length; a++){ items.locked = false; }
var items = app.activeDocument.allPageItems;
for (a=0; a<items.length; a++){
items[a].locked = false;
}
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים