- הוסף לסימניות
מה לגבי דייסון?
אני מגיעה לערב מאד עמוסה,מסקרן לשמוע.
אם תוכלי לפרט קצת למה כוונתך- אשמח מאוד.
תודה על הפירוט.אני מגיעה לערב מאד עמוסה,
אין לי זמן להתחיל לטאטא רציני, אפילו שיש כאלו שיגידו שזה כמה דקות,
אני צריכה את הדקות האלו לדברים אחרים.
ככה יש לי תמריץ לסדר מהר את הבית, להדליק את הרובוט ובינתיים לעשות דברים אחרים.
אם כשהוא מסיים נראה לי שלא מספיק אני מדליקה פעם נוספת.
לפעמים אח"כ אני משתמשת גם בניגוב, אני אוהבת לשפוך קצת מים ולגרוף ואז לתת לו לנגב.
מי שמדליקה אותו וממתינה שהוא יסיים וחושבת בינתיים על כך שהיא כבר מזמן היתה מסיימת לטאטא ואוף, איזה איטי הוא- זה לא מתאים לה.
תודה על הפירוט.
נשמע שזה מה שאני צריכה!
אשמח לפרטים לגבי המכשיר,
עלות ומהיכן רוכשים
וכן חלקי חילוף.
תודה רבה.
תודה רבה.אני קניתי בלאסטפרייס, נראה שעכשיו יש שם הנחות.
חלקי חילוף הבנתי שיש בעלי אקספרס, עדיין לא יצא לי להזמין.
לאסטפרייס – קניות באינטרנט במחירים ללא תחרות | LastPrice
לאסטפרייס אתר הקניות המוביל והזול בישראל! מגוון ענק של מוצרים באספקה מיידית - מוצרי חשמל, רהיטים, בשמים ועוד במחירים מנצחים. קניות באינטרנט עושים בלאסטפרייס.www.lastprice.co.il
יש לי אותו חמישה חודשים.תודה רבה.
זה הדגם שיש לך?
כמה זמן יש לך את זה?
יש לי של שיומי, צריכה לבדוק בדיוק איזה דגם, אבל נראה זהה ממש לשלךאני קניתי בלאסטפרייס, נראה שעכשיו יש שם הנחות.
חלקי חילוף הבנתי שיש בעלי אקספרס, עדיין לא יצא לי להזמין.
לאסטפרייס – קניות באינטרנט במחירים ללא תחרות | LastPrice
לאסטפרייס אתר הקניות המוביל והזול בישראל! מגוון ענק של מוצרים באספקה מיידית - מוצרי חשמל, רהיטים, בשמים ועוד במחירים מנצחים. קניות באינטרנט עושים בלאסטפרייס.www.lastprice.co.il
יש לך במקרה רצפות מבריקות?אני מנסה להבין איך יראו סימני הניגוב על רצפות כאלה...שואב ומעביר ניגוב,לא מחליף שטיפה אבל בהחלט מתחזק מאד את הבית
לי יש את הדגם הזה, מסוכות,תודה רבה.
זה הדגם שיש לך?
כמה זמן יש לך את זה?
מה המחיר שלו?לי יש את הדגם הזה, מסוכות,
מקסים!! הבית מתנקה יום יום, בחורף שיש יותר לכלוך (מין "ענני אבק " מהסריגים וכו) זה ממש ברכה ,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים