שריר זה דבר אחדבשר שריר 5 הקפיד שיהיה מתחת לנוזלים לא למעלה רך כמו חחמאה
מאכזב....צר לי
שבוע שעבר לאחר כל העצות - שמתי שעה לפני שבת - גוש אחד גדול - הכי עמוק בסיר - מס' 8 - יבש!!!
אם יש קישקע עדיף להניח מעל הבשר וככה הוא כולו בתוך המים ולא מתייבש.שאלה שקשורה לענין,
איך אני מונעת שהשכבה למעלה תתייבש לי?
זה לפעמים קורה לי ואני לא יודעת למה...
את זה אני עושהאם יש קישקע עדיף להניח מעל הבשר וככה הוא כולו בתוך המים ולא מתייבש.
בדקת שהסיר לא ביעבע עד הבוקר?צר לי
שבוע שעבר לאחר כל העצות - שמתי שעה לפני שבת - גוש אחד גדול - הכי עמוק בסיר - מס' 8 - יבש!!!
שיהיה שקוע כולו במיםשאלה שקשורה לענין,
איך אני מונעת שהשכבה למעלה תתייבש לי?
זה לפעמים קורה לי ואני לא יודעת למה...
בשביל לזהות כך בשר צריך להיות ממש מומחה ואני לא!מצאתי!!
ברוך השם מצאתי את הבשר שאהבה נפשי.
הוא התחבא בתוך אריזה של בסדר מס 8 אבל הוא בוודאות לא השריר הרגיל. הוא גם לא ה8 בננה, כי קניתי כמה פעמים וזה לא היה זה.
זה הגיע בגוש של קילו וחצי שכולו היה עם השיוש המטורף הזה שנותן לבשר רכות מדהימה, ברמה שאפשר לרסק עם כפית.
אודה למי שיזהה איזה חלק מדוייק זה.
@יואל ארלנגר - קקטוס
@תילתן
תודהבשביל לזהות כך בשר צריך להיות ממש מומחה ואני לא!
אבל...ב''ה יש חברים טובים שמבין -
וב''המנוסף שהם זמינים..כך אמר
בגדול זה 8 - שריר
מכיוון שזה נראה גוש קפוא ופרוס
ואז הוא יכול להיות אוסובוקו שזה שריר שפרוס לרוחב - בגדול זה 8
לא מתערב..תודה
זה לא פרוס אלא צילמתי את החיתוך זה גוש של חצי קילו.
כל הגוש היה כזה.
וזה לא אוסובוקו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //