ואם היא בת 5 חודשים והרופא שלח אותי,זו בדיקה שגרתית שמבצעים לתינוק עד גיל חודשיים כדי לשלול פיסוק
מומלץ בגיל 6-8 שבועות אבל אפשר לעשות עד גיל חצי שנה.עד גיל חודשיים
שכדאי לך לעשות את זה כמה שיותר מוקדם כי אחרי גיל חצי שנה זה כבר דורש בד"כ צילום רנטגן.ואם היא בת 5 חודשים והרופא שלח אותי,
מה זה אומר?
למה לא שמעתי על הבדיקה הזאת?כל תינוק בגיל חודש צריך לעבור את הבדיקה הזאת
אם את לא יודעת אז לא עשו.למה לא שמעתי על הבדיקה הזאת?
מי היה אמור להפנות אותי?
אולי עשו ולא הייתי מודעת בכלל?
אז מה ? פשלה של הבית חולים שלא אמרו?אם את לא יודעת אז לא עשו.
צריך לקבוע תור לאורתופד וללכת.
אמורים להגיד לך על זה בשחרור מהבית חולים.
לא עשו, כי עושים בד"כ סביב גיל 6 שבועות, ובהפניית רופא. אז היית יודעת...למה לא שמעתי על הבדיקה הזאת?
מי היה אמור להפנות אותי?
אולי עשו ולא הייתי מודעת בכלל?
אין מה להיות בלחץ.שלחו את הבן שלי לבדיקת אולטרסאונד מפרק הירך,
ואין לי מושג מה זה אומר,
ואני ממש בלחץ...........
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי,
ולתת מידע!
תודה מראש
רק בבריאות!!!!
אם הוא כבר בן כמעט 7 חוד'לא עשו, כי עושים בד"כ סביב גיל 6 שבועות, ובהפניית רופא. אז היית יודעת...
זו בדיקה שגרתית שעושים לכולם, רופא ילדים אמור לשלוח אותך, או טיפת חלב...
קורה שלא מתזכרים על זה. בלידה הבאה כבר תדעי לבקש בעצמך הפניה.![]()
לא חושבת שבכל בתי החולים אומרים. וגם אם כן הרבה פעמים ההורים נרגשים ולחוצים מכדי לזכור משהו ממה שאמרו להם.אז מה ? פשלה של הבית חולים שלא אמרו?
לנו הסבירו בדיוק הפוך-גם אנחנו נלחצנו אבל שהגענו לעשות את הבדיקה הסבריו לנו שזה בדיקה שעד לפני תקופה היו מפנים רק לפי צורך אבל לאחרונה משרד הבריאות הכניס את זה לסל וממליצים לכולם לעשות אותה
את הגדול שלי לא שלחו, בגיל חצי שנה שמעתי על זה ושאלתי את הרופאה, הציצה עליו ואמרה שאין צורך.אם הוא כבר בן כמעט 7 חוד'
אני צריכה ללכת עכשיו?
יש מצב שכבר תצטרכו רנטגן. תתייעצי עם רופא ילדים...אם הוא כבר בן כמעט 7 חוד'
אני צריכה ללכת עכשיו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //