נכתב ע"י נעמי ברקאי;966680:שאלה ש(לא) קשורה או כן...
איך אתן מנקות את הספרי ילדים המנוילנים?
בגלל שזה מנוילן יש לילדים יותר יד חופשית וזה אכן מלוכלך יותר אם אני יעבור דף דף עם ספריי ומגבת אני לא חושבת שזה יתיבש טוב והדפים ידבקו יש רעיון?
כמה לוקחות לך?נכתב ע"י סטודיו ישר;966732:לקח לי זמן להבין כמה טוב להעזר אבל צלחתי את זה והיום אני מעסיקה בחורה לכביסות (קיפול בלבד) ובחורה לניקיון הבית
אני מרכזת את הכביסה ליום יומיים בשבוע ואז יש לי משהי מקפלת ערימות ענק בפחות משעתיים וחסל סדר כביסה לא מקופלת.
נכתב ע"י שמע;966786:שאלה:
האם רק אני עבודת כמעט עד פסח, או שיש פה עוד כמה שמסתדרות עם עבודה - עבודות פסח בבית כמעט עד לחג?
תנו טיפים לתמרונים!!!
1. אהבתי את הרעיון לשקיות, אבל לא ממש הבנתי איזה ווים מספיק גדולים ומכילים, אכפת לך לצלם לי דוגמה?נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;966813:בשנים האחרונות העזרה שלי בנקיון פסח מתחילה מערב פסח של השנה שעברה -
אני מצפה את מדפי הארונות ואת מדפי המקרר בשעוונית דקה ושקופה ומשאירה אותה במשך כל השנה.
התועלת כפולה - כל השנה אני מנקה את המדפים בכיף - מוציאה, וטפת, מייבשת ומחזירה ובערב פסח - מעיפה את הצפויים לפח האשפה ומנקה הכל בקלי קלות.
לשקיות היפות מצאנו פתרון נהדר - על דלתות הארונות (מבפנים) שמנו ווים (מסמר מעוקל - למי שאינו יודע) שנים על כל דלת שהמרחק ביניהם בערך בגודל של הידיות ועליהם תלויות השקיות לפי גדלים. כך תמיד מוצאים את הגודל הרצוי בקלות (גם הילדים) ותמיד (כמעט) נשאר מסודר.
חני
נכתב ע"י תמנתי;966826:וזה לא נקרע עם הנחת דברים כבדים על זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ישראלי ., החיים יפים תחיכו!, הדס99 ועוד 10 משתמשים13 //