- הוסף לסימניות
גם אני לא הבנתי, ..
שמי יוחנן קאהן,
אם זה מעניין מישהו
תאריך לידה ?
Google Search
www.google.com
גם אני לא הבנתי, ..
שמי יוחנן קאהן,
אם זה מעניין מישהו
תאריך לידה ?
מה שיפה באשכולכמובן
לא לאלו שהם עסקיים
או שיווקים
נראה לי שאותך אני מכיראחד הדברים הגרועים באנונימי הוא
שאתה מדמיין שאף אחד לא מזהה אותך
וההוא שזיהה אותך - לא תמיד נחמד מידי - ליידע אותך
תכל'ס, נראה לי שכינוי הניק שלי, פוטר את כל האשכות הזה בשלוש מילים...@למאי נפקא מינה- עלה על כולם
ממש לא.תכל'ס, נראה לי שכינוי הניק שלי, פוטר את כל האשכול הזה בשלוש מילים...
צודק, לא דיברתי על אברכים שיודעים ה-כ-ל אבל ה-כ-ל וגם עד המשכורת, הכנסות וכו'אולי הוא התכוון כשפוגשים בנאדם פעם ראשונה בחיים מתחילים לשנן את כל המשפחולוגיה, וכך מגיעים בסוף למשפט, אאהההה אתה זה הניק .... מפרוג וכו', הוא לא התכוון לומר על השיח היומיומי בין חברי הכולל / הזו''צים / אישה לרעותה.
האם אני צודק @יוסקאי ?
אתה קשור לזמר??צודק,
רק על: רגע... אתה קשור לרב פלוני או לעסקן אלמוני
ואם יש לך שם משפחה נפוץ אכלת אותה...תחשבו שכל אחד היה כותב את שמו,
והמשפחה שלי היא גפני כמה הייתי צריך להסביר אם אני קשור ל... וזה רק במגזר החרדי!!!!!!!!!!
צודק לחלוטין,צודק, לא דיברתי על אברכים שיודעים ה-כ-ל אבל ה-כ-ל וגם עד המשכורת, הכנסות וכו'
אבל סתם אנשים שנפגוש בחתונה, באוטובוס, בחיים לא ישאלו על מקור פרנסה או על גובה הכנסות,
רק על: רגע... אתה קשור לרב פלוני או לעסקן אלמוני
ואם יש לך שם משפחה נפוץ אכלת אותה...תחשבו שכל אחד היה כותב את שמו,
והמשפחה שלי היא גפני כמה הייתי צריך להסביר אם אני קשור ל... וזה רק במגזר החרדי!!!!!!!!!!
מזל שלא קוראים לו כהן...צודק לחלוטין,
ואם כבר דברנו אתה יכול אולי לדבר עם הרב גפני בשבילי לאיזה ענין של פיקוח נפש שאינו סובל דיחוי ממש הצלת נפשות בעיקרי הדת, אה.. ואם כבר אתה מדבר איתו תשאל אותו גם מה שלומו, שמעתי מהרב פינ דרוס שהוא לקח יותר מידי ללב את הנושא של התקציב.., תאמר לו שאנחנו פה מחזיקים לו אצבעות וכולנו תומכים בו, ואם אתה יכול ככה להכניס לו גם שהאחיינית של אלה שהיו גרים בבנין מולי מחפשת עבודה בדיר אל אסאד ושמעתי פעם שיש לרב גפני קשרים עם אחמד טיבי אולי הוא יכול לסדר לה עבודה שמה
יישר כוייאח
זה יכול להיות מעניין אם יתחילו לספר כאן על אנשים שפתאום גילו שהניק המוכר מפרוג זה בעצם השכנ/ה האח/ות וכו'..
קרה פעם ששני ניקים שהכרתי קרובי משפחה שלא יודעים האחד על השני מגיבים זה לזה...כתבתי פעם לא יפה לניק בפורום אחר.
הניק ההוא לא התעצל, חפר עלי, וגילה שאני קרוב משפחה שלו, ושהוא גם עושה לנו טובות, וגם מבוגר ממני בהרבה שנים מכובדות.
יום אחד הוא חשף את שם משפחתו ושלחתי לו הודעה פרטית האם הוא קשור למשפחת כך וכך.
וההמשך כמובן הוא אחת הפאדיחות הגדולות של החיים שלי,
ומזה התחנכתי להשתדל לדבר יפה לניקים אנונימיים, כי לך תדע איזה בושות יכול לצאת לך יום אחד מזה
(וגם ניק שלעולם לא תפגוש, אולי תפגוש אותו בעולם הבא???)
בשביל זה יש את הפתגם הידוע "אל תגיד, אם אמרת אל תכתוב" וכו' משהו כזה,קרה פעם ששני ניקים שהכרתי קרובי משפחה שלא יודעים האחד על השני מגיבים זה לזה...
חכמים הזהרו בדבריכם!!!
בבוא היום אולי באמת תקרא לבן שלך חרבונא.ה. סתם ככה השם של הניק שלי לדעתי הרבה יותר מגניב מהשם הפרטי אבל לא בא בחשבון לשנות את שמי הפרטי בכל זאת.....
איזה ילד אמריקאי שאל אותי פעם אם אני מכיר את גולדברג מאRץ ישRואל...מזל שלא קוראים לו כהן...
איזה מסגיר זה?
בטוח יש מישהו שקשור למישהו שקרוב שלו...
ואם יצחק כהן?
הוא חייב לשנות שם...
מלבד דיבור בכבוד לרבנים וכדו', אני לא רואה סיבה שלא לדבר לאנשים ברחוב כפי שאני כותב בפורום. ולו יצויר שהתברר שרב חשוב אחד כותב כאן בפורום תחת השם @תפוח-אגס או @אחשדרפן והגבתי לו כדבר איש אל רעהו, זבש"ו (ולא אתפדח מכך).בשביל זה יש את הפתגם הידוע "אל תגיד, אם אמרת אל תכתוב" וכו' משהו כזה,
אבל מותר גם להיות אמיתיים עם עצמינו
אני חושב שאם אני אגלה שאיזה ניק או נקניקיה קרובי משפחה או מכרים אני לא אמור להתפדח, הוא בדיוק באותו מצב כמוני........
מסכן הניק הזה, בקושי כאן חודשיים וכבר מרכלים עליו.....ולו יצויר שהתברר שרב חשוב אחד כותב כאן בפורום תחת השם @תפוח-אגס או @אחשדרפן
במה הילד אשם??בבוא היום אולי באמת תקרא לבן שלך חרבונא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים