לא אין דרך אחרתיש דרך לא דרך ההזדהות הממשלתית? כי כשעזרו לי עם הדרגה שנה שעברה לא ביקשו ממני ססמא לאתר של ההזדהות הממשלתית
תודה רבה
את צריכה ללכת ל"משהו שהוא לא את" עם המחשב ולעשות אתם ביחדיש דרך לא דרך ההזדהות הממשלתית? כי כשעזרו לי עם הדרגה שנה שעברה לא ביקשו ממני ססמא לאתר של ההזדהות הממשלתית
תודה רבה
כמה?ואגב מקובל לשלם על זה!
אולי תכתבי על עוד כמה דברים שאת עושה במקום ההיא וההיא עושה במקומך?יש דרך לא דרך ההזדהות הממשלתית? כי כשעזרו לי עם הדרגה שנה שעברה לא ביקשו ממני ססמא לאתר של ההזדהות הממשלתית
תודה רבה
למה? אני עוזרת להאולי תכתבי על עוד כמה דברים שאת עושה במקום ההיא וההיא עושה במקומך?
נראה לי שזה לא המקום לכתוב על זה בפומביות
וסליחה על התקיפות
סליחה.....למה? אני עוזרת לה
לא הבנתי
חס וחלילהסליחה.....
היה מובן לי שאת רושמת ילד אחד במקום ילד אחר שלא זכאי לדרגה
טעיתי בהבנה
אין השנה אופציה ללא הזדהות ממשלתיתיש דרך לא דרך ההזדהות הממשלתית? כי כשעזרו לי עם הדרגה שנה שעברה לא ביקשו ממני ססמא לאתר של ההזדהות הממשלתית
תודה רבה
רציתי לדעת אם אפשר בלי כי זה בכל זאת אתר להרבה שימושים אישייםמה הבעיה? שתביא לך סיסמה והיא על הטלפון.
אני עושה את זה הרבה עם בני משפחה שאין להם גישה.
רושמת אותם, נכנסת לאזור האישי כשהם על הקו ומביאים לי סיסמאות וכו'..
לא כולם יש מחשב, והרבה גם לא יודעים להסתכל עליו.
נכון, זה בחירה של מי שצריך עזרה.רציתי לדעת אם אפשר בלי כי זה בכל זאת אתר להרבה שימושים אישיים
נכוןהבנתי שהשנה צריך להירשם מהאיזורים האישיים של 2 בני הזוג (בשביל לאשר קבלת נתונים מביטוח לאומי)
צריך הזדהות גם להורה השני.להיות איתה על הטלפון ולבקש ממנה להיות זמינה לקבלת קוד למייל / טלפון ושיהיה זמין הסיסמאות , לא צריך הזדהות להורה שני, זה נכנס ישירות בלי הזדהות ממשלתית
והרבה סבלנות, לפעמים זורם וגומרים עם זה תוך 5 דקות, לפעמים סחבת מעצבנת
עשיתי הזדהות לאמא, נשלחה הודעה לאבא, נכנסנו מהקישור המצורף וזה נשלח אוומטי לאתר להשלמת הבקשהצריך הזדהות גם להורה השני.
אם תעשו בהזדהות אחת יגיע הודעה שהבקשה נדחתה.
בלי להיכנס להזדהות של האבא? כמה זמן עבר מהגשת הבקשה ?עשיתי הזדהות לאמא, נשלחה הודעה לאבא, נכנסנו מהקישור המצורף וזה נשלח אוומטי לאתר להשלמת הבקשה
הבקשה נקלטה ולא נדחתה, אצלי בכל אופן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים