type=queue
queue_your_id_add=00
announce-position=no
periodic-announce-frequency=0
musicclass=no
musicclass=Quiet
announce-position=no
periodic-announce-frequency=0
אולי הסבר מפורט יותר?אני משתמש עם קו מימות המשיח וזה עובד...סבבה...
מגדירים בשלוחה:
ומוסיפים קובץ בשם queueקוד:type=queue queue_your_id_add=00 announce-position=no periodic-announce-frequency=0 musicclass=no
ומכניסים בשורה הראשונה את מספר הפלפון שלך, וגם..
וזהוקוד:musicclass=Quiet announce-position=no periodic-announce-frequency=0
לי יש במרכז הקווים מגיע לי גם למייל המספריש כזה דבר זיהוי מספר חסוי בטלפון כשר?
סוג של איימו עלי.. והמשטרה לא עושה כלום כי זה חסוי ואין לך דרך לדעתניסיון אישי ?
(כאילו , באמת איימו או שאמרת שאיימו ?....)
אני שמעתי ממישהו שעשה את זה וקיבל את המספרמניסיון הם לא עושים כלום חוץ מלסגור את התיק.....
הלוואי עלי שהיו נותנים לי את המספראני שמעתי ממישהו שעשה את זה וקיבל את המספר
בחינם?לי יש במרכז הקווים מגיע לי גם למייל המספר
עולה כסףבחינם?
כמה?עולה כסף
כמה?
מנוי חודשי?
merkaz-hakavim.co.il
יש מצב שאתה טועה?אני משתמש עם קו מימות המשיח וזה עובד...סבבה...
מגדירים בשלוחה:
@KAVאני עכשיו מול המערכת
איפה מזינים את הקוד? מרודים את הקובץ ext.ini? ואז מעלים אותו?
ושוב איפה הקובץ queue נמצא?
בדקתי כעת אתה צודק@KAV
נכנסים להגדרות מתקדמות ושם אתה כותב את הקוד,
ועכשיו תעלה קובץ חדש לשלוחה בשם queue (באתר הישן אפשר להעלות אותו ישיר) ושם את המדביק את הקוד השני
ולאחר מכן אתה עושה בהפניית שיחה כאשר תפוס למספר הקו שלך, ואז אם אתה רואה שיחה חסוי אתה מדחה את השיחה והוא עובר לקו ומזהה אותו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים