www.prog.co.il
www.prog.co.il
פלאפל-אחד הדברים הגרועים בשביל הבייבי שאכלתי שבוע אחרי הלידה....הוא ממש שאג אחרי זהלחמניות שום +קערה מחולקת עם ירקות במגוון צבעים.
מטבלי גבינה.סלט יווני.ופיציות או בורקסים.
רעיון נוסף פלאפל להניח במגש קטן כמה פיתות בקערה מחולקת כדורי פלאפל ציפס שיפקה סלט ירקות חומוס טחינה וחמוצים.
שקשוקה עם לחמניות בצד ומטבלי גבינה
חביתת ירקות עם יוגורט גרנולה סלט לחמניות וכו
כמובן אפשר להוסיף תמיד עוגת גבינה או איזה קינוח.
לא רשמת איזה ארטחה בוקר ערב או צהריים.
רשמתי בעיקר לבוקר ולערב
www.prog.co.il
@shirdvona זה ארוחה ששלחתי לגיסתי שילדה, הני פינקה בטירוף והם נהנו מאד, ממליצה לך גם להכין בסגנון,![]()
פרווה - שיתוף- ארוחת ערב מפנקת---
ארוחת ערב מפנקת שהוזמנה ליולדת עם קורונה ובעלה. כל הכבוד לגיסה היקרה שגרה רחוק והחליטה לפנק... מה יש שם? מנת צלי סלמון אנטיפסטי ירקות סלט עם פסטה ורוטב אלף האיים פשטידת בצל אישית פוקאצ'ות קראוסון שוקולד ואבקת סוכר בקבוק אייס מוקה. הבנתי שהיה טעים! אם תרצו מתכונים, אתן בשמחה...www.prog.co.il
מזל טוב!!מי שולחת לי?
ילדתי באור ליום שני
אל דאגה יש פה מה לאכול (בישלתי לפני המון וזה)
אבל הקטע של הפינוק-לא מקובל פה בכלל,
באשדודמזל טוב!!
איפה את גרה?
אם הייתי מגיעה לאזור, בשמחה!לא התכוונתי ברצינות שישלחו....
וואו מדהים!ארוחת בוקר:
2 בייגלס
גרנולה
סלט אישי עם תוספות
בקבוק שוקו
חטיפי אנרגיה
עוגית שוקולד XL
בתשלוםוואו מדהים!
יש לך אולי את הקבצים הללו?
ראיתי רעיון יפה שמישהי כתבה פעם..הי
אני צריכה להכין לכמה ימים ברצף עבור יולדת ארוחת בוקר/ערב מחפשת רעיונות קלים להכנה ליולדת
2 פיצות עגולות על בסיס זהב מקרטון
סלט ירקות ענק בקערה רב פעמית
פסטה מוקרמת בקערה ח"פ
בלינצ'ס מלוח בתבנית מלבנית זהב עם מכסה שקוף
אייס קפה בקנקן שייקים
הכל מוגש בשקית גדולה של נייר חוץ מהפיצות שעטפתי בנילון נצמד
אז זהו שכרגע אני בתקופת עומס ואין לי מדי הרבה זמן להתקשקשראיתי רעיון יפה שמישהי כתבה פעם..![]()
אתן לך כמה רעיונות:אז זהו שכרגע אני בתקופת עומס ואין לי מדי הרבה זמן להתקשקש
מדובר בשבוע שלם לארוחות בוקר לזוג
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //