- הוסף לסימניות
לאה בוטבול מתסרקת וגם איילת דיקמן שתיהן אלופות על חלל!!!
במה אלופה?יש את מרים וייס בבני ברק
אלופה ברמות!!!
ממליצה בחום על חוי בריזל היא גם מאפרת וגם מסרקת,
ממליצה בחום על חוי בריזל היא גם מאפרת וגם מסרקת,
הגעתי אליה מהמלצה ממישהי מפרוג וסגרתי איתה לכלה שלי + האחיות אין!!!
היה חויה! הרוגע והסבלנות והדיוק!!!!!!!!!!!! ובכלל היה בול כמו שרצינו להיראות התאמה אישית על כל אחת!
ממליצה מאוד!!!!!! המספר שלה זה 0534122114 או במייל B053412211
גם אני ממליצה על חוי בריזל היא עושה גם פגישת ניסיון ללא התחייבות (ככה אני עשיתי)אני רוצה את הטופ שבטופ.
יש עוד המלצות??
היא מוכרת?אני ממליצה מאד על מלכה פרידמן.
היא איפרה אותי ועשתה לי תסרוקת לחתונה של אחותי. הגעתי אליה דרך המלצות מפרוג והייתי מאד מרוצה.
היא יודעת להתאים תסרוקת ולעשות אותה מאד מדויק. גם לגבי האיפור ממש מוכשרת ומקצועית ברמות על.
כולם בחתונה שאלו אותי מי איפרה אותי ועשתה לי תסרוקת.
לדעתי המחיר שלה סביר מאד.
היא לא מתחילה, אני בטוחה שיש לה וותק של לפחות כמה שנים.היא מוכרת?
מתחילה?
אני צריכה מספר.מאפרת-ז'אנה סעדיה- אישה מתוקה ברמות, נעימה, מקצועית מאוד! ומתאימה את עצמה לסגנון שלך.
מתסרקת- רותי זר-תותחית ממש השיער לא זז עד סוף האירוע והיא גם לא יקרה בכלל.
את שתיהם לקחתי לחתונה שלי ולעוד אירועים.
לאה בוטבול מתסרקת וגם איילת דיקמן שתיהן אלופות על חלל!!!
דבר ראשון הרוגע שלהן האכפתיות שתצאי הכי יפה בדיוק כמו החלום שלך ביום של החתונה
היתרון של איילת שהיא גם מאפרת ברמה גבוהה וגם מסרקת אלופה ברמותת עושה עדין ומושלם אני פשוט ממליצה ברמות לרגע לא תתחרטי עלי!!!
יש את מרים וייס בבני ברק
אלופה ברמות!!!
אסנת לחובר.
איפור מיוחד ועמיד במיוחד.
וגם אופי כיפי
המליצו עליה הרבה בפורום ושם גם יש טלפון שלה.
אם לא תסתדרי,
אחפש לך
יש לכן מספרים?מתסרקות:
רחלי לוי
מילכה כהן
נועה קרישברג
אלישבע בלאו
נאוה דיאמנט
מלכה פרידמן
מאפרות:
רחלי מורגנשטרן
מילכה כהן
אבישג מנה
מיכל וייס
מלכה פרידמן
חני זוהר
היא לא מתחילה, אני בטוחה שיש לה וותק של לפחות כמה שנים.
אסנת - 0534380781יש לכן מספרים?
איך ניתן ליצור קשר איתן?
תודה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים