וכדאי לצלם על P?p זה מצב חצי אוטומטי- את מכוונת רק איזו והמצלמה מכוונת לפי זה את התריס והצמצם.
התמונה הזו צריכה חצובה (יש טישטוש קל)אז בעצם התמונה האחרונה על כל הסעיפים נכון?
על איזו העדפה את מצלמת?ומזה P? אוטומט? אני לא מצלמת על אוטומט
אני אבדוקהתמונה הזו צריכה חצובה (יש טישטוש קל)
וגם המזלג קרוב מידי לטעמי לקצה
ורואים שם משולש מהרקע שמתחת לשחור
על איזו העדפה את מצלמת?
לא ממשוכדאי לצלם על P?
בד"כ אני מצלמת על M אף פעם לא על Pהתמונה הזו צריכה חצובה (יש טישטוש קל)
וגם המזלג קרוב מידי לטעמי לקצה
ורואים שם משולש מהרקע שמתחת לשחור
על איזו העדפה את מצלמת?
תודה רבהלא ממש
במיוחד כשמדובר באוכל שלא זז, אפשר לכוון בנחת את הערכים.
לגבי המריחה, לא ממש נדרשת חצובה, אפשר להעלות מהירות תריס, חצובה חשובה לגבי הקומפוזיציה, כדי שתהיה לך אפשרות לראות את התמונה לפני הקליק.
לגבי אופי התאורה, זה עניין של טעם, פחות של נכון או לא נכון.
לטעמי התאורה כאן מצויינת, היא נותנת עומק, וריכוך שלה היה יכול לגרום לה להיות משעממת יותר.
תודה. דוקא פה היה נראה לי מסודר" הבלגן " למה את מתכונת?@רותי12 קודם כל אני מתפעלת ממך!
רבת פעלים ממש,ועושה הכל טוב!
לגבי הצילום,
אם עוד לא למדת לתפעל את המצלמה שלך בצורה טובה ממליצה על הקורס של @מירלה כהן היא תיתן לך את הכלים איך להשתמש נכון.
באופן כללי אי אפשר להגיד תעשי תמיד צמצם פתוח/סגור, תמיד מהירות תריס נמוכה/גבוהה, תמיד תאורה רכה/קשה כי הכל תלוי בקונספט, במה שאת מצלמת ובמסר שאת רוצה להעביר.
לדעתי למשל, התאורה בתמונות שהעלת מצויינת.
גם קומפוזיציות פחות או יותר טובות,
לגבי הרעידות שיוצרות מראה מרוח כבר כתבו לך,
בצילום מזון יש לסטיילינג מקום של כבוד- להקפיד על רקעים וסביבה מושלמים
אם יוצרים בלאגן בפריים- לארגן אותו שיראה טוב "בלאגן מאורגן"
יש אפשרות להוסיף תאורה ע"י קאפות שמחזירות אור מהצד המנוגד לחלון.
בעזרת בריסטולים שחורים את יכולה לחסום אור כדי להצליל איזור מסויים
בהצלחה!
F זה הצמצםתודה רבה
מהירות תריס זה הF ? (סליחה על הבורות)
היה נראה מאורגן מידיתודה. דוקא פה היה נראה לי מסודר" הבלגן " למה את מתכונת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //