כללי אתר אלבומבום מחלק מתנה

• הוסף לסימניות
הוא בכלל לא נותן לי לבחור איפה להתקין הוא פותח לי חלון של unzipping ממלא חצי מהשורה ברבועים כחולים עד שנעצר באמצע ואז כותב:failed to extract archive

• הוסף לסימניות
הורדתי והתקנתי בלי שום בעיה, והזמנתי את האלבום החינמי.

• הוסף לסימניות
ההרשמה ללא עלות
וניתן להזמין מתנה אחת לכל משתמש
ממש שווה ...
אה וזה בתוקף עד 13/3 בלבד!!!

• הוסף לסימניות
בסוף גם אני הצלחתי להזמין, מענין מי יקבל את ההזמנה שלו ראשון?!

• הוסף לסימניות
האם משהו נתיבי הצליח להוריד את התוכנה

• הוסף לסימניות
תשלחי בקשה לנתיב, הם יאשרו לך את האתר.

• הוסף לסימניות
הם אישרו

נכתב ע"י מירי10;369612:
תשלחי בקשה לנתיב, הם יאשרו לך את האתר.
אך את התוכנה מתוך האתר לא ניתן להוריד שאלתי את אלבוםבום והם אמרו שיש שם כל מיני תמונות וכנראה בגלל זה לא נפתח

• הוסף לסימניות
איזה סוג אלבום צריך לבחור בחלון הראשון?
אין אפשרות של אלבום אקורדיון

• הוסף לסימניות
שימו לב, שיש בעמוד שתי קשורים להוריד בראש העמוד ובתחתית העמוד, בראש העמוד הקישור לא עובד, אבל, בתחתיתו הוא כן עובד.
לאחר מכן, יש להתקין את התוכנה, לפתוח לרשום את הקוד, ולסגור את התוכנה להתקין את התוספת של ניו פארם, וכשפותחים שוב את התוכנה לוחצים על חדש וברשימת המוצרים מופיע אחרון סט תמונות של ניו פארם, לאחר מכן עצבו את האלבום, וכשסימתם והגעתם לתשלום, רשמו את מספר הקופון ולחצו על ממוש קופון, והמחיר יהפוך ל0 , וההמשך ברור....
בהצלחה\

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עמוד ועימוד;369716:
יש מצב להכין שני אלבומים זאת אומרת להחליף משתמש?

לא,הם מזהים לפי כתובת אייפי.

• הוסף לסימניות
גם לי הוא לא נותן להוריד נראה לי בגלל שהאנטי וירוס ( נוד 32 ) חוסם אותו..):

• הוסף לסימניות
מישהו ממליץ (מנסיון) על האלבומים הדיגיטליים שלהם? האם עדיף שם או בלופה?

• הוסף לסימניות
מה פרוש מזהים לפי כתובת האייפי? אני ניסיתי להחליף שם משתמש וסיסמא, כלומר: להרשם לאתר פעם שנייה עם דואר אלקטרוני אחר, ולא היתה שום בעיה, מה זה אומר? שהם לא יקבלו את ההזמנה? כי הם לא אמרו לי שום שגיאה, וההזמנה בוצעה בהצלחה?

• הוסף לסימניות
כל הלופה והקישקושים האלו זה מטחנת כסף שמוכרת אלבום מסכן מדפי כרומו במתאיים ומשהו שקל ואם לוקחים יותר דפים זה יכול להגיע גם ל400-500
עלות הייצא של זה מסתכמת בפחות מ20 ש"ח, הם משתמשים בדיו תחליפי, והדפים שהם נותנים זה פקקטס, כמו העלונים הציבעוניים שמקבלים בבית הכנסת. בקיצור לא שווה את הכמה מאות שקלים. בכסף הזה תפתחו את התמונות שלכם ותקנו אלבום מהודר ועדיין ישאר לכם עודף(ועוד הרווחתם שכל תמונה-תמונה, על דף איכותי עם הדפסה אמיתית)

• הוסף לסימניות
ואף אחד לא הזכיר שהמתנה היא בעצם פרסום חינם ל"ניו-פארם" שישבו לך, לאמא שלך ולחמותך בתוך הארנק ואת אפילו תעשי להם יחסי ציבור בלי להתכוון כי את בסך הכל רוצה להראות לכולם את התמונות של הילדים המקסימים שלך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;369871:
ואף אחד לא הזכיר שהמתנה היא בעצם פרסום חינם ל"ניו-פארם" שישבו לך, לאמא שלך ולחמותך בתוך הארנק ואת אפילו תעשי להם יחסי ציבור בלי להתכוון כי את בסך הכל רוצה להראות לכולם את התמונות של הילדים המקסימים שלך...

הם בהחלט כן אומרים שזה פרסום חינם לניו-פארם
הרי כתוב - ספרון תמונות חינם בחסות ניו-פארם :).

• הוסף לסימניות
מה אכפת לכם שניו פארם גם ירוויחו מהעסק? כל עוד אני מרוויחה גם, אני מפרגנת להם מכל הלב, ברור שכך זה שיטת פרסום, אין סתם בחינם ממש לא מפריע לי שיש שם לוגו העיקר שיש לי את האוצר שלי בארנק....

• הוסף לסימניות
לפני כחצי שנה מטרנה עשו את זה ג"כ וזה היה מאד מוצלח. מה אכפת לי שכתוב מטרנה?
(הם עשו אלבום קטן חמוד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה