אתר בוורדפרס - מה אתם יודעים?

• הוסף לסימניות
לא מצאתי אשכול ברור בעניין הזה, אז בבקשה:
שמעתי לאחרונה על וורדפרס, שזה בעצם בניית אתרים בחינם.
אני אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בענין,
אז זה באמת בחינם?
כמה מסובך לבנות שם אתר?
צריך איזה שפת קוד מסויימת?

אשמח לכל עזרה בעניין,
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
זה בחינם עד שאתה רוצה אתר...

בעיקרון זה בחינם אבל בשביל דומיין נורמלי צריך לשלם
ויש עוד כמה דברים שצריך לשלם בשבילם

אם זה בשביל חנות חייבים גם לקנות דומיין ויש תוסף שנקרא WooCommerce שגם הוא עולה כסף

• הוסף לסימניות
אז זה באמת בחינם?
כמה מסובך לבנות שם אתר?

אשמח לכל עזרה בעניין,
תודה מראש.
מעצם השאלה משמע שאינך מונח בנושא, ולכן לבנות אתר בוורדפרס זה ממש להסתבך...

לבנותר אתר דרך וורדרפס בלבד, זה מורכב והתוצאה לא מרשימה ויפה
יש אפשרות לבנות דרך וורדפס +אלמנטור
התשלום הוא על אחסון + דומיין + (במידה ורוצים אלמנטור פרו) וכמובן שצריך לדעת לבנות את זה,
יש קורסים חינמים למתחילים כמו של חיים בניסטי או סרטוני יוטיוב , אבל צריך חוש לזה, מלבד הידע בבניה צריך גם ידע עיצובי
למי שלא מונח בנושא יש אתרים פשוטים לבניה כמו wix או sit 123 שחושבת שיותר יתאימו

• הוסף לסימניות
מעצם השאלה משמע שאינך מונח בנושא, ולכן לבנות אתר בוורדפרס זה ממש להסתבך...
זאת שאלה לצורך התעניינות,
פשוט שוקל להתחיל ללמוד את זה, ונראה לי שמקום שיתן לי אתר בחינם הוא מספיק טוב כדי להבין איך זה עובד.

• הוסף לסימניות
זאת שאלה לצורך התעניינות,
פשוט שוקל להתחיל ללמוד את זה, ונראה לי שמקום שיתן לי אתר בחינם הוא מספיק טוב כדי להבין איך זה עובד.
אכן אם רוצים לנסות ללימוד, ממולץ להתנסות בוורדפרס+ אלמנטור
וורדפרס לבד יכול להוציא את המיץ מהמפרשים, קשה לבנות רק איתו לבד

יש לשתיהם מסלול חינמי, על דומיין ואחסון תצטרך לשלם
דומיין אפשר לקנות בסיומות פחות פפולריות גם ב5 ש''ח
אם רלוונטי אוכל לחפש קישור,
אחסון אפשר להתחיל לפי חבילה בתשלום חודשי ולא מחייב
ולהפסיק במידת הצורך (יש אופציה שם לשבועיים חינם )

(אני נהנית מונגוס וממליצה גם ללקוחות שלי אחסון דרכם )
במידה ורלוונטי אוכל לשלוח גם קוד הנחה של 10%

ממליצה ממש לנסות את השיעורים של חיים הם בחינם ברורים מאוד עם מלא ידע
גם אחרי שלמדתי בניה ועיצוב עברתי עליהן והתחדשו לי דברים

• הוסף לסימניות
יש תוסף שנקרא WooCommerce שגם הוא עולה כסף
התוסף הזה חינמי לחלוטין וזמין חינם בספריית התוספים של וורדפרס
אפשר לבנות אתר חנות עם ווקומרס באופן חוקי בלי לשלם עליו שקל

יש לו הרחבות בתשלום אבל מרבית האתרים לא עושים בהם כלל שימוש

• הוסף לסימניות
וורדפרס היא מערכת חינמית לבנית אתרים.
האם כל אחד יכול לבנות עליה?
לא
צריך ללמוד בנית אתרים, להכיר את אלמנטור לעומק, לשלם לאלמנטור או גט
וזה רק בניה, לא מדברת על עיצוב, ועל אפיון, ועל כתיבה שיווקית אסטרטגית כדי שהאתר גם יעשה עבודה טובה וימכור בשבילך.

אם אתה ממש מחפש לבנות לבד בחינם, יש את WIX ו-SITE 123
הם פשוטים ואינטואיטיביים יותר

• הוסף לסימניות
אשפר לבנות בוורדפרס עם קוד CSS וHTML
אבל חייבים דומיין כיון שוורדפרס זה לא אחסון אלא מערכת ניהול קודים
מי שלא יודע קוד משתמש באלמנטור איקומרס ותוספים שבראשם ג'ט

• הוסף לסימניות
אז זה באמת בחינם?
כמה מסובך לבנות שם אתר?

אשמח לכל עזרה בעניין,
תודה מראש.
צריך לחלק בין 2 דברים. וורדפרס כן חינמי והקוד שלו פתוח, אבל מה זה וורדפרס??
וורדפרס זה מה שנקרא CMS, דהיינו מערכת ניהול של התוכן שלך, במילים אחרות, וורדפרס מאוד יעזור לך לבנות, יש אלפי נושאים חינמים, אלפי תוספים חינמים, וגם אם אתה לא מכיר שום שפה, תוכל בכל זאת לבנות אתר עם וורדפרס, אך כמו בכל דבר, תהיה מוגבל, או שתצרך לשלם על תוספים או נושאים. נו זה וורדפרס ב-2 מילים.

אבל אם אתה רוצה אתר בפועל, אתה צריך לאחסן אותו באיזו שהוא מקום, זה כבר מה קוראים אחסון אתרים על גבי שרת, וגם אתה צריך כתובת שתפנה לשרת הזו. זה בדרך כלל בתשלום, , יש מלא והרבה יש להם מנוי מייוחד לוורדפרס עם וורדפרס מותקן, וזה גם לא כזה יקר, בפרט בשביל וורדפרס שאינו דורש בכלל הרבה משאבים.

לסיכום, וורדפרס זה המערכת וזה חינמי והאיחסון אתרים, הוא בדרך כלל בתשלום ועליו אתה מתקין וורדפרס.
אבל בשורה טובה, יש אחסון חינמי לוורדפרס : https://www.infinityfree.com/ שלא יגביל אותך (כמעט..., כמובן שלא יהיה פתוח לדברים מורכבים כמו SSH או פקודה shell_exec).

• הוסף לסימניות
למישהו שרוצה ללמוד בניית אתרים בצורה רצינית, מומלץ להתחיל מHTML וכו' או שאם יש וורדפרס אין עניין?
והאם יש עוד ביקוש בשוק לתחום?

• הוסף לסימניות
למישהו שרוצה ללמוד בניית אתרים בצורה רצינית, מומלץ להתחיל מHTML וכו' או שאם יש וורדפרס אין עניין?
והאם יש עוד ביקוש בשוק לתחום?
אין עניין להתחיל עם זה, אני למדתי קודם ולא ראיתי שחידש לי משהו בעבודה על וורדפרס ואלמנטור (חוץ מלכתוב קצת קוד, אבל עדיף קורס קצר וממוקד על זה)
אח''כ אם תרצי להתערב בקוד אפשר ללמוד בקצרה html css וjava

• הוסף לסימניות
אין עניין להתחיל עם זה, אני למדתי קודם ולא ראיתי שחידש לי משהו בעבודה על וורדפרס ואלמנטור (חוץ מלכתוב קצת קוד, אבל עדיף קורס קצר וממוקד על זה)
אח''כ אם תרצי להתערב בקוד אפשר ללמוד בקצרה html css וjava
השאלה אם אפשר לעשות הכל בוורדפרס, או שלפעמים כן צריך לדעת יותר

• הוסף לסימניות
לפעמים צריך לדעת יותר
אבל לא בתור התחלה לפני שהתחלת בכלל ללמוד בניית אתרים
זה יותר למתקדמים בבניה
זאת דעתי

• הוסף לסימניות
השאלה אם אפשר לעשות הכל בוורדפרס, או שלפעמים כן צריך לדעת יותר
HTML וCSS זה פלוס גדול מאוד בבניית אתרים.
מאפשר ליצור כל עיצוב שרוצים, עם כל תוסף של וורדפרס.

כל בונת אתרים שרוצה עיצוב יפה יותר מהאופציות באלמנטור - משתמשת בקוד CSS.
בקוד יש רמות, אפשר לדעת ממש רק את הבסיס, ואז נתקעים כשרוצים להוסיף אנימציות או עיצובים מורכבים.
ואפשר לדעת ברמה מאוד גבוהה, וליצור אנימציות מיוחדות לכל אתר, עיצובים ופריסות מסך בלי הגבלה, כולל תוצאות מצויינות ברספונסיביות.
(אפשר להעזר בGPT, חובה לדעת להתאים אותו לאלמנטור כדי לא לפוצץ את האתר בכמויות קוד מיותרות)

לי יש קורס מקיף לCSS באלמנטור, הכולל גם את הידע הנצרך בHTML
ממליצה ללמוד אחרי שיש ידע בסיסי בוורדפרס ובאלמנטור.

יש הבדל בין סתם כתיבת קוד CSS, לבין כתיבת CSS באלמנטור.
באלמנטור יש אלמנטים מוכנים, שכבר כוללים בתוכם HTML וCSS, וצריך לדעת בדיוק איזה קוד להוסיף כדי להגיע לאנימציה או לעיצוב הרצוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הכותרת לא באה להתריס היא באה להדגיש מצב
ולא לא באתי לומר שאבא או אמא עם ילד או שניים זה לא אתגר
אבל שימו לב
בעוד אתם בונים על ההורים לרוב פסח ולכן מכשירים פיסת שיש קטן לפינת קפה. מדף במקרר. ובארון
כי מילא רוב החג נהייה אצל ההורים
ההורים והרווקים בבית קורעים את עצמם [תזכרו זה לא היה כזה מזמן]
כן אמא שלך לא נחה כבר 3 שבועות

להפוך בית שלם 100+ מטר של ארונות כיורים שולחנות מטבח סלון כיסאות מזווה מיטות
לכשר לפסח
לאפשרות שאתם וילדכם הסתובבו בחופשיות עם מצה ואפיקומן שסבא קנה
לא נכנסתי להוצאות המטורפות שקצת עוברות לידכם. למה שתקנו מצות יין או חסה או נייר כסף לציפוי המטבח
ושוב לא בהאשמה ולא בטרוניה אלא כנתון מציאותי
אז זו''צ יקר קצת שימת לב
לפרגן לבוא לעזור חצי יום
לפרגן ארוחה לעובדים בבית [הבית שלך חמץ המטבח שלהם במרפסת שרות]
לתת מילה טובה או שוקולד
והחשוב מכל
מעשרות להורים
הם חשובים יותר מכל כולל ארגון או קמחה דפסחא הם ההורים שלך

והם יממנו לך את ארוחות וסעודות החג
בס"ד

ההבדל בין נוכלות לבין כישלון

לפני כחודש נערך בבני ברק מיפגש מאוד מעניין של גוף הנקרא "הפורום להגנת הצרכן" והוא עסק בעיקר בדרכים למניעת נפילות נדל"ן בהם הציבור החרדי "מומחה" ליפול חזור ונפול.

הנוכחים, מומחים איש איש בתחומו, תיארו את הנוכלויות הרווחות היום ותיארו בצבעים קודרים ואמיתיים את המצב בכי רע, היו שם גדולי הדיינים שדיברו על הצורך להבטיח שהדור השני לא עושה שטויות עם הדירה שקיבלו מההורים וכן הלאה.

כאשר ר' איצ'ה דזיאלובסקי העניק לי את רשות המילה האחרונה (בגלל שאיחרתי – הרגל נעשה טבע) בקשתי מהנוכחים שלא יישפכו את התינוק אם המים, כלומר שלא יביאו אנשים למצב שבו הם חושדים בכל מה שלא זז שהוא נוכלות, הדבר הזה טענתי עלול להביא לשיתוק מוחלט של שוק השקעות הנדל"ן החרדי אשר היה והינו הקטליזטור הראשי של הציבור החרדי בדרכו לנישואי ילדים ברוגע ושלווה, המסר המרכזי של שתי דקות הנאום שלי זה מה שאתם הולכים לקרוא באלף מילים הבאות: לא כל עסקה כושלת היא אשמת המשווק!

צרות אחרונות משכחות את הראשונות וכך שכחתי מזה לגמרי, אלא שהשבוע פורסמה כתבה בעיתון 'דה-מרקר' (מי שלא מכיר לא הפסיד - מלא באהבת כסף ושנאת חרדים) כתבת תחקיר עומק אודות תופעת העוקצים בציבור החרדי הכרוכים במבצעי 10/90 הזכורים לשימצה.

מה שלא אהבתי זה ההתמקדות במתווך חרדי מסוים כאילו הוא שורש הרע בעולם כולו ואיך מלאו ליבו כביכול, ומעשה שהיה כך הווה בעשרות עותקים ברחבי הארץ שרובם מוכרים לי היטיב:

אברכים שחושבים שהם אנשי-עסקים פותו בידי אנשי-עסקים שחושבים שהם אברכים לקנות דירות פאר בערים שהם מכירים רק מחלונות האוטובוס בדרך למירון, נתניה ובת ים מככבות בכתבה אך זה לאורך כל הארץ בערים אשר אברך ממוצע מכיר את שמותיהם רק מהתרעות פיקוד העורף (או מהנפילות שאחריהן) ומעולם לא ביקר בהן.

אז איך משכנעים אברך כולל חסידי בן 22 שקיבל מההורים חצי מיליון ₪ לצורך יחידת 'סליחה' בביתר, לרכוש פנטהוז בהרצליה בארבע מיליון ₪ ?

מספרים לו שזה מבצע מיוחד שהתגלה רק למתווך בגילוי שמימי וכעת צריך רק לשלם עשרה אחוז שזה ארבע מאות אלף שקל ואת המאה הנותרים להביא למתווך על הגילוי הנפלא.

ואיך הדלפון שלנו יממן את מה שעשירי טבריה מתקשים?

כאן מגיע החלק השני של הגילוי אליהו – המתווך יודע לנבא כי בעוד שלוש שנים, כשיצטרכו להשלים את הרכישה הדירה תהיה שווה חמישה מיליון, ואז האברך דנן יתברר כסוחר מוצלח ביותר אשר ימשוך חזרה את הארבע מאות ועוד מיליון רווח נקי וכך לא יצטרך לגור בדירת הסליחה אלא בדירה גדולה המרחיבה דעתו של אדם ומרחיבה ארנקו של המשווק.

אז איפה הקצ'?

שעכשיו זה "אחרי שלוש שנים" ומתברר כי המחיר הכי גבוה שאפשר לקבל על הדירה הוא שלוש וחצי מיליון ואחרי ההוצאות מגיעים לשלוש מאתיים נטו ביד, מה שאומר שלפעמים עדיף לאותו אברך לעשות "ויברח" ולהותיר את הארבע מאות אצל החברה והמשווק ולחזור ליחידת הסליחה אבל וחפוי ראש, והפעם כשוכר...

זה פחות או יותר המסלול שאותו עוברות בחודשים אלו מאות משפחות מאנ"ש שכל מה שהם רצו זה לחתן את הילדים בכבוד וכעת הם מרוסקים לחלוטין וייקח להם שנים רבות אם בכלל כדי להתאושש מהתהום הכלכלית שהם הוכנסו אליה בידי משווק פלוני.

אך עשרת הקוראים כאן יודעים שעד כאן הייתה רק ההקדמה, כעת נתחיל עם הניתוח הכואב של הנתונים ואת הצד של לימוד זכות:

ובכן, קודם כל צריך לדעת שרבים מאוד הרוויחו בפריסיילים ותכניות דומות הרבה כסף, פגשתי ועודני פוגש כל יום אברכים צעירים ומבוגרים שהרוויחו סכומים אגדיים בשנים האחרונות כתוצאה מהפטנט הזה, לא ערכתי מחקר עומק אך מהתרשמותי המרוויחים רבים בהרבה על המפסידים וחבל שאת זה שומרים בסוד מאימת המצ'ינגים, הסיבה היחידה שמספרים לי על כך זה או כדי לשאול איך לעשות את הסיבוב הבא או כדי להתייעץ איך לצמצם את המסים העצומים (ברוך השם, כשיש מס סימן שיש שבח).

כל מי שקנה דירה בירושלים במחירי פריסייל של עשרים ומשהו אלף עשה את המיליון הזה, כך גם רבים שהשקיעו בחלק מהפרוייקטים בבן שמן וכך גם במקומות נוספים אשר המחירים עלו שם דרמטית ולקחו איתם את המשקיעים כלפי מעלה.

אז מה קרה בכל הפרוייקטים הכושלים?

שני דברים, הראשון שלא ידוע לי אם קרה זה הקפצת מחירים, מאוד ייתכן שמשווק מסוים יבוא לקבלן שיש לו כבר פריסייל ויגיד לו במקום למכור ב3.9 אביא לך קונים בארבע מיליון ואז מקבלים תרי זוזי: מאה אלף מהקבלן ועוד אחד מהלקוח, חד גדיא דזבין את אבא.

זה נורא לשמוע שיש דברים כאלו וטיפש מי שנופל לכך אך מי שיותר טיפש ממנו הוא מי שמאמין שאפשר למנוע דבר כזה באמצעות בירור אם המתווך אמין: גם המתווך האמין ביותר לא יעמוד בפני ניסיון של מאתיים אלף ₪ רק מלאך יוותר על זה ולא ניתנה תורת העסקים למלאכי השרת.

אך הדבר הזה לא מתקיים בדרך כלל משום שרוב הקונים יודעים לבדוק בערך את המחיר בסביבה ולא נופלים לבורות עמוקים, מה שכן קורה זה הדבר השני ועליו ברצוננו לדבר:

המחיר פשוט לא עלה, ולפעמים אפילו ירד.

כן רבייסיי, מחירי דירות לא רק עולים, לפעמים הם גם יורדים, כגון למשל בתקופת מלחמה.

עד מלחמת שמחת-נורא המחירים בנתניה למשל אכן השתוללו כי הצרפתים קנו שם בהמוניהם והוא הדין בצפת שהאמריקאים עטו עליה כי אצלם אין הבדל בין ירושלים לצפת, באמריקה זה מרחק סביר לנסיעה יומיומית לעבודה, אז מישהו משווק להם את זה כירושלים לעניים והם קנו וקנו והמחירים עלו ועלו והייתה היתכנות מסויימת לעלייה צפוייה.

ואז הגיע המלחמה ואין חוצניקים, ועוד מלחמה ועוד מבצע ושום דבר לא חזר לעצמו ואפשר לקלל את איראן (מגיע להם) ואת החמאס (עוד יותר מגיע) אך זה לא יעזור לעובדה הפשוטה שמחירי המגדלים שיועדו בעיקר לאוכלוסיות אלו צולל.

לא בהרבה, אך מספיקה ירידה של 8% כדי שכל העסק יהפוך להפסד.

זה נכון שמעצבן שהמשווק ניבא שהמחירים יעלו והם לא, אמנם אמרו חז"ל שנבואה ניתנה לשוטים אך האמונה כי יש למישהו נבואה ניתנה לשוטים גדולים עוד יותר... כל בר דעת העושה עסקים יודע שבכל הקשור לניבוי עתידות - המשווק ועטיפת המסטיק יודעים לנבא באותה מידה ומי שמסתמך על הבטחות אודות העתיד (כולל אלפי אברכים שנופלים היום בפריסייל של המחר שנקרא פינוי בינוי המבוסס על אותה נבואה כמעט) אין לו לבוא בטענות אלא על עצמו, לא המשווק נשך לשונרא.

מקווה שהצלחתי להסביר: לא כל עסקה כושלת היא נוכלות ולא כל ירידת מחירים היא עקיצה, בכל עסק ייתכן מאוד הפסד ומי שלא מוכן לכך שלא ייכנס לעולם ההשקעות.

אז להפסיק להשקיע בנדל"ן?

חלילה, כמה שיותר להשקיע בנדל"ן וכל המרבה הרי זה משובח – ואם ירצה השם ויהיה זמן נרחיב אולי בטור הבא על "מה כן" – אך רק עסקאות נטולות הימור על כל הקופה, כך שגם אם נגזר עליך להפסיד זה יהיה רק קצת ורק זמני.

ברור לי שכל הדברים האמורים כאן ברורים לכל אחד מעשרת הקוראים וסליחה שבזבזתי את זמנכם אך אם זה ירגיע אבא סוער אחד -שכועס בכל ליבו על המתווך שכאילו הפיל את החתן שלו - והיה זה שכרי.

גילוי נאות: לכותב אין ולא היה שום אינטרס כלכלי בשום פרוייקט של פריסל והוא אינו קשור היום לשום שיווק לא במישרין ולא בעקיפין, המידע מובא ללא כל אינטרס כלכלי אלא כצדקה ושירות לציבור, לשאלות ספציפיות ניתן לפנות למייל והתשובות שם חינם וללא אחריות.
סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.
עודכן אדר תשפ"ד
ראשית, גופי הכשרות
ברוב אשכולות בנושא 'השקעות בשוק ההון' בפרוג, משתרבב עניין הכשרות.
למען הסדר באשכול זה נעלה עדכונים בנושא כשרות.
אני אשתדל לסכם ולתמצת ככל האפשר.

יש 4 גופי כשרות
  • בד"ץ העדה החרדית - על פי פסקי הרב יעקב בלוי זצ"ל שהיה בקיא גדול בתחום שוק ההון והוא שהביא את פסקיו ועל פי פסקים אלו נוהגים עד היום בגוף כשרות זה. היום הכשרות בראשות הרב שלמה זאב קרליבך.
  • גלאט הון - על פי פסקי רבי ניסים קרליץ והרב שמואל ואזנר. שסמכו ידיהם על הרב יעקב לנדו שמכיר את שוק ההון לעומקו. הרב משה שטרנבוך ראב"ד העדה החרדית הוא מרבני 'גלאט הון'.
  • תשואה כהלכה – הרב שמואל דוד גרוס, רב חסידי גור אשדוד ועוד רבנים מוכרים וידועים בכל שכבות הציבור החרדי.
  • כלכלה על פי ההלכה- הרב אריה דביר, על פי פסקי הרב יוסף שלום אלישיב.

היום בכל החברות יש מסלולים כשרים, שמאושרים לפחות ע"י אחת מהכשרויות.
בין החברות שנמצאת ברשותם תעודת כשרות אפשר למצוא את:
אלטשולר שחם, אינפיניטי, הפניקס, הראל, כלל, מגדל, מור, מיטב דש, מנורה.

רשימות קרנות כשרות:

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה