- הוסף לסימניות
תודה ל @מנהל ai על הניהול ועל המענה התמידי, תודה ל @המקלטת על האתגר האמיהי, ותודה כמובן לכל המדרגים.
האתגר היום הוא ממש בהשראת האתגר של אתמול-סיפור בתמונה אחת...אך עם אתגור.
למרות שכרגיל אני אוהבת אתגרים יצירתיים שדורשים מחשבה, לא הצלחתי להעלות את האתגר מוקדם יותר...מחילה...
מכירים את הספר" א אידישע קאפ?"
זהו ספר המאתגר חשיבה לוגית בלשית ויצרתית כדי לענות נכונה על חידות שהתשובות שלהן מוצגות ברמזים דקים בתמונה.
אז הפעם, ננסה להתחקות אחרי האמן הדגול הזה בעיני, וליצור משהו דומה.
איך?
-חשבו על סיטואציה מסוימת, פשוטה, הומריסטית, מרגשת או מה שתרצו.
-חשבו:
מה יכול להעיד או לגלות שזה קרה או לא קרה? מה קרה לפני מה? איזה סימן/פריט זה יכול להשאיר? איך יוכלו לזהות את מי/מה שאני רוצה?
אפשר לחשוב על תשובות לוגיות הדורשות מחשבה, תשובות המסתמכות על ידע עולם(בסיסי כמובן) , תשובות הדורשות חיפוש פרטים, חישובים זמנים וימים וכ'.
ואז, תצרו.
כתבו כמובן את החידה מעל התמונה,
את התשובה יש לכתוב בספוילר.
ההבדל בין המטרה באתגר זה לאתגר "סיפור בתמונה אחת או האתגר שהיה בעבר לחידות שהתשובה שלהם מוצגת בתמונה, הוא שבאתגר זה חשוב שהתשובה לא תבלוט לעין מידית, אלא תדרוש התעמקות מסוימת...בלשים!!!
בכל הודעה ניתן להעלות יצירה אחת בלבד.
ניתן להעלות עד 3 יצירות לאתגר.
על היצירה להיות מרובעת, שוות צלעות, לא מלבנית.
בונוס (יותר הצבעות, והכרעה בתיקו) אם תוסיפו פרטים על הכלי בו יצרתם את היצירה, והפרומפט אותו כתבתם.
אפשר להוסיף כמה מילים, הסבר על היצירה.
היצירה נוצרה במיוחד לצורך האתגר ובבינה מלאכותית בלבד.
יש להעלות תמונה בפורמט JPG או PNG בלבד (קבצי webp לא נתמכים).
לפני ההשתתפות באתגר, חובה לקרוא את חוקת האתגרים.
נא לוודא שהתמונה עומדת בכללי האתר.
לפי כללי פרוג, אין להעלות תמונה של בנות מעל גיל 3.
דיונים בנספח בלבד!
לכל המדרגים – ההצבעה הינה באמצעות החיצים בצד שמאל של התמונה בלבד!
ככל שתעלו את היצירה שלכם מוקדם יותר, כך סיכויי הניצחון שלכם עולה !!
שימו לב! יצירות שיעלו לפני ואחרי השעות המותרות ימחקו על ידי המנהל !!
דוגמאות:
כשבאו השוטרים לעצור את הגנב בביתו, הוא מיד התכחש "זה לא אני! אני מאתמול לא יכול לקום מהמיטה מרוב חולשה!"
אחד הבלשים בחן את החדר, ומיד שם לב שהוא משקר. איך?
מי מהרכבים כבר היה בחניה ומי כעת הגיע לחניה?
האתגר היום הוא ממש בהשראת האתגר של אתמול-סיפור בתמונה אחת...אך עם אתגור.
למרות שכרגיל אני אוהבת אתגרים יצירתיים שדורשים מחשבה, לא הצלחתי להעלות את האתגר מוקדם יותר...מחילה...
מכירים את הספר" א אידישע קאפ?"
זהו ספר המאתגר חשיבה לוגית בלשית ויצרתית כדי לענות נכונה על חידות שהתשובות שלהן מוצגות ברמזים דקים בתמונה.
מועתק מויקי:
בשנת 2016 יצא לאור הספר הראשון בסדרה א אידישע קאפ בתוך שלושה חודשים נמכרו למעלה מ-30,000 עותקים של הספר[2].
בספר ישנן חמש עשרה תמונות כאשר על כל תמונה ישנן עשר שאלות ובנוסף מופיעות עשר שאלות בונוס בסוף הספר. התמונות מלאות באנשים שונים בסיטואציות שונות וכן פרטים רבים. כדי לענות על השאלות צריך לבחון כל תמונה לעומק, בכישורים בלשיים, ושימת לב לפרטים הקטנים שטמן הצייר בציור. ברבות מהחידות צריך גם ידע מקדים (מרחבי, תורני וכדומה) כדי להשיב נכונה. השאלות מאתגרות ומעודדות חשיבה ופיתוח כישרונות.
בשנת 2016 יצא לאור הספר הראשון בסדרה א אידישע קאפ בתוך שלושה חודשים נמכרו למעלה מ-30,000 עותקים של הספר[2].
בספר ישנן חמש עשרה תמונות כאשר על כל תמונה ישנן עשר שאלות ובנוסף מופיעות עשר שאלות בונוס בסוף הספר. התמונות מלאות באנשים שונים בסיטואציות שונות וכן פרטים רבים. כדי לענות על השאלות צריך לבחון כל תמונה לעומק, בכישורים בלשיים, ושימת לב לפרטים הקטנים שטמן הצייר בציור. ברבות מהחידות צריך גם ידע מקדים (מרחבי, תורני וכדומה) כדי להשיב נכונה. השאלות מאתגרות ומעודדות חשיבה ופיתוח כישרונות.
אז הפעם, ננסה להתחקות אחרי האמן הדגול הזה בעיני, וליצור משהו דומה.
איך?
-חשבו על סיטואציה מסוימת, פשוטה, הומריסטית, מרגשת או מה שתרצו.
-חשבו:
מה יכול להעיד או לגלות שזה קרה או לא קרה? מה קרה לפני מה? איזה סימן/פריט זה יכול להשאיר? איך יוכלו לזהות את מי/מה שאני רוצה?
אפשר לחשוב על תשובות לוגיות הדורשות מחשבה, תשובות המסתמכות על ידע עולם(בסיסי כמובן) , תשובות הדורשות חיפוש פרטים, חישובים זמנים וימים וכ'.
ואז, תצרו.
כתבו כמובן את החידה מעל התמונה,
את התשובה יש לכתוב בספוילר.
ההבדל בין המטרה באתגר זה לאתגר "סיפור בתמונה אחת או האתגר שהיה בעבר לחידות שהתשובה שלהם מוצגת בתמונה, הוא שבאתגר זה חשוב שהתשובה לא תבלוט לעין מידית, אלא תדרוש התעמקות מסוימת...בלשים!!!
כללי האתגר:
זמני האתגר:
ניתן להעלות יצירות החל מעתה ועד מחר בערב בשעה 23:59 !!ככל שתעלו את היצירה שלכם מוקדם יותר, כך סיכויי הניצחון שלכם עולה !!
שימו לב! יצירות שיעלו לפני ואחרי השעות המותרות ימחקו על ידי המנהל !!
דוגמאות:
כשבאו השוטרים לעצור את הגנב בביתו, הוא מיד התכחש "זה לא אני! אני מאתמול לא יכול לקום מהמיטה מרוב חולשה!"
אחד הבלשים בחן את החדר, ומיד שם לב שהוא משקר. איך?
כוס הבירה המוקצפת מעידה שהיא הרגע נמזגה...מה שאומר שהגנב ודאי קם בדקות האחרונות...
מי מהרכבים כבר היה בחניה ומי כעת הגיע לחניה?
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //