נכתב ע"י בא יבוא;n5045514:אלפא.... לא ללכת לשערי צדק? אז לאיפה כן? להדסה שבו קרה מקרה חמור לא פחות רק שלא התפרסם?
נכתב ע"י מביתשמש;n5045527:ואם נתלהם אז מה?!
נכתב ע"י מלפפון;n5045302:רק תנסי לבקש מאחות ארוחה למיטה..
אני ניסיתי לבקש את התינוק, בהדסה, והאחות אמרה לי שעליי ללכת להביא אותו בכוחות עצמי.
וזו הסיבה העיקרית שאני עושה ביות.
קשה לי לקום כל פעם ולהביא את התינוק אליי.
נח יותר שהוא לידי.
בשביל למנוע תסחיף ראתי אפשר להמליץ על פעילות אחרת שלא מחלישה את היולדת.
הליכה במצב מאונך מחלישה מאד! בלי לדבר על כואבת.
כן, לא גנים אלא טיפול פרוטקציונרי...נכתב ע"י מלפפון;n5045438:ויש לי תזה אודות שועי עולם שהגיעו לגיל מופלג בעוד אחרים בגילם נפטרו בבתי חולים מזיהומים.
מוזר, כנראה בעלי ויטמין פי נושאים גנים חזקים יותר.
נכתב ע"י שריונה;n5045531:רופא פרטי עולה הון. הוא אמור לתת שירות עד חודש וחצי מהלידה!
לכל קריאה גם אם מדובר באמצע הלילה!!
אם אינו יכול להגיע- הוא מזעיק רופא אחר או מיידע את הצוות על בואה של היולדת!
אין כזה מושג לחכות במיון אפילו שניה אחת!
לשיקולכן!
נכתב ע"י כוכב103;n5045735:לא יעזור שכל אחת תכתוב את הטראומות שלה
כי בכל בתי החולים קרו וקורים כאלו דברים לצערנו הרב
דוקא על שערי צדק באופן אישי יש לי הרבה מילים טובות מאוד
על יחס אישי, מתחשב, קשוב ואכפתי
כולל מניעת ניתוח מתוך רצון טוב ומסירות של רופא שנשאר איתי אחרי משמרת לילה ( 6 בבוקר) כאילו אני יולדת פרטית בחינם.
ואגב- בשבוע האחרון קרו כמה מקרים נוראיים של פטירת יולדות וילודים בכמה בתי חולים בארץ.
לא חושבת שזה קשור איפה זה קרה, חשוב יותר מה קרה והאם ניתן היה לעשות השתדלות שלא יקרה.
נכתב ע"י אולם;n5043697:בליל שבת קודש נפטרה בפתאומיות האשה הצעירה חנה רוזנברגר פחות משבוע אחרי לידתה של בתה שתחי׳
השאירה 4 ילדים שהגדול בן 9.
בעלה האלמן הטרי חבר טוב...
איך מנחמים הבו עצה
הלב נשבר לרסיסים
במה אפשר לחזק אותו ולהתחזק.
נכתב ע"י מטאלי;n5045739:יש ביהדות מושג של רוב, בררו נא, היכן הוא המקום המוביל בראש הרשימה, היכן הרבה מהמקרים קורים, אדרבה אולי מישהו ימצא מקורות במשרד הבריאות וכדו' ויחכים את כולנו,זהו נושא מאד חשוב שקריטי עבור כלללל המשתמשים כאן וכדאי לעשות בדיקה יסודית, בינתים לפי הדעות כאן בפורום נראה שהנ"ל מובילים בחוסר אמון הציבור.
נכתב ע"י נינה;n5045065:ואם כבר אשכול על הטרגדיה הנוראית, אולי ניקח קבלה בר"ח אלול, משהו לעילוי נשמתה של חני הצדיקה.
היא תמיד האירה פנים! תמיד חייכה, תמיד היה לה מילה טובה ומחמאה להגיד -
נשתדל ללכת בדרכיה. ומי שאמר לעולמו די יאמר לצרותינו דיייייי!!
נכתב ע"י מלפפון;n5045438:אבל זה מתחיל בהוראות גורפות ובנוהל תואם, והיולדת יודעת שאסור לה לבקש שיורידו לה אינפוזיה כואבת שיוצרת לה דימום ביד.
למה?
כי צריך להשאיר וריד פתוח.
ומה יקרה אם ח"ו היולדת תצטרך לקבל מנות ויחפשו לה מחדש וריד?
בגלל זה משאירים את כל היולדות עם מחט שמכחילה לה את היד לאורך שעות, כאשר היא לא יכולה להזיז את היד,
רק כדי שאם יקרה מקרה, לא יצטרכו לחפש וריד מחדש.
אז נכון, יש שיקול רפואי אבל יש כאן דמות אנוש.
מכירה את הנאמר: הניתוח הצליח אבל החולה מת?
לפעמים שיקולים רפואיים מדלגים על העובדה שמונח פה אדם חי ומרגיש.
נכתב ע"י שריונה;n5045531:כן, יתכן מאד שתרביצו לי אם אציע לכן לקחת
ללידה רופא פרטי?
[אם תשלמי לנו, שריונה, אז בכייף. אבל אין לנו כסף, קצבאות הילדים אצלנו
על הפנים, אז מאיפה את רוצה שנממן את זה יא גברת מגונדרת?]
כן, יקרות. יש כסף לחופשה? יהיה כסף לרופא פרטי.
זה הכל עניין של סדר עדיפויות!!
[אם יש לכם תוכניות כל שנה- אז לא אמרתי כלום. לא יכולה לממן לכם יותר מפעם אחת]
רופא פרטי עולה הון. הוא אמור לתת שירות עד חודש וחצי מהלידה!
לכל קריאה גם אם מדובר באמצע הלילה!!
אם אינו יכול להגיע- הוא מזעיק רופא אחר או מיידע את הצוות על בואה של היולדת!
אין כזה מושג לחכות במיון אפילו שניה אחת!
לשיקולכן!
נכתב ע"י efrat1;n5045366:במעייני הישועה מביאים לך ארוחה למיטה בשמחה.
באמת מגיע להם צל"ש.
אין לי מושג מה קורה בהדסה.
מה זה פעילות אחרת שלא מחלישה? את רוצה שימליצו על כפיפות בטן?
הפעילות הזו מצילה חיים, היא מונעת קרישי דם וכו.
והליכה איטית במסדרון בית החולים בוודאי לא יכולה להזיק. מקסימום נשענים על העריסה![]()
נכתב ע"י yudb;n5046011:מיילדת פרטית מטעם בית החולים גם עושה את העבודה.
ותמיד כדאי שיהיה בטלפון את מספר הטלפון של אחראית קשרי לקוחות של אותו בית חולים וכמובן לדבר איתה לפני הלידה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים