נכתב ע"י dmc;n5054635:מעניין לשמוע...
אני לפני לידה פעם ראשונה בירושלים (לא לידה ראשונה, אבל פעם ראשונה בירושלים) ולאחר האשכול הזה הבטחתי לעצמי שבשערי צדק אני לא יולדת!!
נכתב ע"י Tperkal;n5053318:את האמת?
כאב לי במיוחד, הסיפור שלך מזעזע וקשה להכלה.
אבל הרגשתי קטנה מידי .
מי אני שאבוא ואשתתף....
יכול להיות שטעיתי ?
בכל מקרה,
מן השמים תנוחמו,
ושלעולם לא תדעי עוד צער!
נכתב ע"י ירושלמי 1;n5054770:ברור שזה נקמה מהדסה על ה'פוטש' שהם ניסו לעשות להדסה
יוכיח ע"ז כי העיתונים שתמיד גיבו את הדסה, לא גילו כאן ענין רב מידי בסיפור להבדיל מהעיתונים האחרים
נכתב ע"י נוי;n5053365:בא יבא, הסיפור העצוב שעברת הכה גלים הרבה מעבר לפרוג.
שמעתי במעגלים רחבים דיונים בנושא, כך שמעבר להבעת הכאב והצער הנורא, עשית כאן דבר גדול ועוררת מודעות לעניין חשוב.
לגבי הנשמה הגדולה שזכית להביא לעולם ולהחזיר בכאב גדול כל כך מהר, רק בורא הנשמות יוכל לנחם באמת.
בשורות טובות וחיים טובים ושמחים!
נכתב ע"י hbecker;n5054827:אמירה קטנונית.
נכתב ע"י שירי12;n5054842:למה?
בעיתונים שאני קראתי, הפרשה הכאובה סוקרה בצורה מאוד מאוד מוטה.
לא היה קשה לשער על איזה צד במאזניים הונח הכסף .
שמעתי מכמה כיוונים על המקרה מכאלה שלא משוטטים כאן, ושמעו ממישהו שקרא בפרוג.נכתב ע"י בא יבוא;n5054840:ושוב, רק עכשיו ראיתי את כל המילים הטובות....
ונוי, אפשר לבקש ממך לפרט קצת יותר בקשר למעגלים הנרחבים עליהם דיברת?
עוררתי מודעות. דיברתי על כמה נושאים. לאיזה מהם את מתכוונת?
נכתב ע"י hbecker;n5054932:כי לומר שהדסה עומדת מאחורי זה, במחילה זה פשוט מטופש.
בכתבות לא כתבו לטובת בתי חולים אחרים.
כשקרה מקרה דומה לפני מספר שנים בהדסה כשיולדת נפטרה אחרי הלידה מתסחיף כתבו בדיוק אותו דבר נגדה...
מה זה קשור ל"פוטש" שהיה או לא היה בשערי צדק?
אין קשר.
נכתב ע"י נוי;n5054956:שמעתי מכמה כיוונים על המקרה מכאלה שלא משוטטים כאן, ושמעו ממישהו שקרא בפרוג.
ואני לא היחידה...
אני מדברת על המקרה עם ההתעלמות מההרפס.
נכתב ע"י שירי12;n5055018:המקרה על ההתעלמות מההרפס - זו לא הייתה הניקית 'שמשתמש' שכתבה עליו?
נכתב ע"י שירי12;n5055015:לא היה צריך לכתוב לטובת בית חולים אחר.
זה כמו הפרסומות שעכשיו כובשות את ירושלים. על אוטובוס אחד מדליית הזהב של שערי צדק, על הבא אחריו הסקרים של הדסה...
באמת מענין למה דווקא עכשיו שתיהן מפרסמות באדיקות.
נכתב ע"י נוי;n5055045:יכול להיות שערבבתי. אשכול ארוך....
נכתב ע"י שירי12;n5055015:לא היה צריך לכתוב לטובת בית חולים אחר.
זה כמו הפרסומות שעכשיו כובשות את ירושלים. על אוטובוס אחד מדליית הזהב של שערי צדק, על הבא אחריו הסקרים של הדסה...
באמת מענין למה דווקא עכשיו שתיהן מפרסמות באדיקות.
נכתב ע"י dmc;n5054635:מעניין לשמוע...
אני לפני לידה פעם ראשונה בירושלים (לא לידה ראשונה, אבל פעם ראשונה בירושלים) ולאחר האשכול הזה הבטחתי לעצמי שבשערי צדק אני לא יולדת!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים