- הוסף לסימניות
כמה אמור לעלות???הכסף שההורים משלמים על צהרון זה רק על הזנה- לארוחת צהרים - מידיעה!
כמה אמור לעלות???הכסף שההורים משלמים על צהרון זה רק על הזנה- לארוחת צהרים - מידיעה!
באמת?הכסף שההורים משלמים על צהרון זה רק על הזנה- לארוחת צהרים - מידיעה!
בשביל לקבל שעות שילוב צריכים ללכת לבדיקת עיניים, אוזניים, אבחונים ועוד כמה עניניםמה תגידו על בי"ס ששולח מתכב שצריך לחתום שאנחנו מסכימים שהילדה תפסיק לקבל שעות שילוב שהיא קיבלה במשך שנתיים
בעוד שלא היה כזה דבר מעולם?
כלומר שנתיים הבי"ס מקבל כסף על הגב שלנו
אההם.ומה ההבדל הגדול בין תוכנית זו לתוכנית של הבתי הילדים ר"ל
איזה כיתה???הבת שלי לומדת בבעל שם טוב
תוכנית הלימודים מלכתחילה הינה יוח"א
הן מסיימות ברבע ל4
מקבלות ארוחת צהריים
איפה זה?הבת שלי לומדת בבעל שם טוב
איפה זה בתל אביב - יפו?הבת שלי לומדת בבעל שם טוב
באמת מיתן לראות ממה שכתבתם שיש כאן יד נעלמת שמכוונת את העניין@פנתרה שחורה ,
כאמא שהבת שלה בבי"ס המדובר מצטרפת לאמהות האחרות שהגיבו כאן, נראה שלא הבנת נכונה את המתרחש
רדי מהמנהלת הסיפור לא שם
הכסף מנוהל ע"י החינוך העצמאי ואין לך באמת דרך לדעת מה עשו, (יש מצב שכוונותיהם רצויות רק הדרך התפקששה)
גם אין לך איך לשנות את הנהלת החינוך העצמאי או לעבוד בזה בעצמך
זעקת העשוקים של ההורים היא קצת מופרזת, הם לא איבדו כלום תאמיני לי, צריכים ביביסיטר בצהרים לילדה בת 12 יש דרכים יותר שפויות לדאוג לזה מאשר לטרלל את המערכת
שני דברים שכן יש לומר, ולא קיבלו כאן ביטוי:
1. ההתבטאות האומללה ההיא על הכיתות המבוררות, אני לא יודעת מי עומד מאחורי האמירה (כן מנחשת)- היא איומה, מקוממת וראויה לכל גינוי
2. הפלא ופלא תוך יום אחד קם ועד הורים בבי"ס מסורת ישראל!
למבינים את משמעות הענין , זה הדבר הדרמטי היחיד בסיפור הזה, כמעט הייתי אומרת ששווה היה להקים עלינו את היוח"א המטופש כדי לזכות לראות זאת בעיניים
נחכה ונראה את הוועד פועל מחר-מחרתיים כשהמנהלת וההורים לא יהיו באותו צד של המתרס.
צודקת שזה לא רק חרדיםא ישראלים בכללי ,וכל מי שיכול "תופר" את המדינה רק ההבדל שאנחנו סמל ודוגמא
וזה בושה שמתנהגים ככה .
גם אני עדה לחרפות ממעסיקים חרדים במוסדות חינוך.צודקת שזה לא רק חרדים
אבל כאן באשכול אני מדברת על רשתות החינוך החרדיות ולא ככ מעניין אותי מה חילונים עושים
שם הילדים שלי מתחנכים ומעצבן שהם עושים ככל העולה על רוחם
יש שעות שילוב ויש שעות שנקראות שעות הכלה - (שעות שניתנות לתלמידים מסוימים שצריכים עזרה כמו בנושא חברתי ויוצאים מהשיעור/מהגן ע"י גננת/מורת שילוב - מי שמחליט מי הילדים זו המורה)בשביל לקבל שעות שילוב צריכים ללכת לבדיקת עיניים, אוזניים, אבחונים ועוד כמה ענינים
ואאל"ו ההורים צריכים ללכת לעירייה ולועדה וכו'
מוזר שקיבלו שעות שילוב בלי שעשיתם את כל זה, אלא אם כן טעו
זה קשוח אבל אפשר לעשות עצומה מסויימת ולהחתים סייעות גננות וכו' כאן , אם יהיה ביקוש. מי שחושב שזה נכון ישיםגם אני עדה לחרפות ממעסיקים חרדים במוסדות חינוך.
עצוב, אני לא מצליחה להשלים עם זה.
אני גננת בעמותה חרדית...זה קשוח אבל אפשר לעשות עצומה מסויימת ולהחתים סייעות גננות וכו' כאן , אם יהיה ביקוש.
רק שלא יתקפו אותי עכשיו , כן, יש כזה מושג זכויות לכל אחד ומותר לנצל אותם . יש צורך בהגינות גם אם העובד פחות מודע לזכויותיו.
אני לא רואה סיבה שיתקפו.זה קשוח אבל אפשר לעשות עצומה מסויימת ולהחתים סייעות גננות וכו' כאן , אם יהיה ביקוש. מי שחושב שזה נכון ישים
רק שלא יתקפו אותי עכשיו , כן, יש כזה מושג זכויות לכל אחד ומותר לנצל אותם . יש צורך בהגינות גם אם העובד פחות מודע לזכויותיו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים