בקשה בושה ! פרשיית לקיחת תקציבים בבית ספר ב"ב "ופגיעה" באגו.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
@פנתרה שחורה ,
כאמא שהבת שלה בבי"ס המדובר מצטרפת לאמהות האחרות שהגיבו כאן, נראה שלא הבנת נכונה את המתרחש
רדי מהמנהלת הסיפור לא שם
הכסף מנוהל ע"י החינוך העצמאי ואין לך באמת דרך לדעת מה עשו, (יש מצב שכוונותיהם רצויות רק הדרך התפקששה)
גם אין לך איך לשנות את הנהלת החינוך העצמאי או לעבוד בזה בעצמך
זעקת העשוקים של ההורים היא קצת מופרזת, הם לא איבדו כלום תאמיני לי, צריכים ביביסיטר בצהרים לילדה בת 12 יש דרכים יותר שפויות לדאוג לזה מאשר לטרלל את המערכת
שני דברים שכן יש לומר, ולא קיבלו כאן ביטוי:
1. ההתבטאות האומללה ההיא על הכיתות המבוררות, אני לא יודעת מי עומד מאחורי האמירה (כן מנחשת)- היא איומה, מקוממת וראויה לכל גינוי
2. הפלא ופלא תוך יום אחד קם ועד הורים בבי"ס מסורת ישראל!
למבינים את משמעות הענין , זה הדבר הדרמטי היחיד בסיפור הזה, כמעט הייתי אומרת ששווה היה להקים עלינו את היוח"א המטופש כדי לזכות לראות זאת בעיניים
נחכה ונראה את הוועד פועל מחר-מחרתיים כשהמנהלת וההורים לא יהיו באותו צד של המתרס.

• הוסף לסימניות
מה תגידו על בי"ס ששולח מתכב שצריך לחתום שאנחנו מסכימים שהילדה תפסיק לקבל שעות שילוב שהיא קיבלה במשך שנתיים
בעוד שלא היה כזה דבר מעולם?
כלומר שנתיים הבי"ס מקבל כסף על הגב שלנו
בשביל לקבל שעות שילוב צריכים ללכת לבדיקת עיניים, אוזניים, אבחונים ועוד כמה ענינים
ואאל"ו ההורים צריכים ללכת לעירייה ולועדה וכו'

מוזר שקיבלו שעות שילוב בלי שעשיתם את כל זה, אלא אם כן טעו

• הוסף לסימניות
ומה ההבדל הגדול בין תוכנית זו לתוכנית של הבתי הילדים ר"ל
אההם.
אולי כי לא משנה כמה שעות ילמדו,
אני עדיין אהיה אחראית לילדיי, לדאוג לצרכים הנפשיים והגופניים שלהם,
לכלכל אותם ולקבל את כל ההחלטות הקשורות בהם?
הבדל ממש פצפון מבתי ילדים...

• הוסף לסימניות
הבת שלי לומדת בבעל שם טוב
תוכנית הלימודים מלכתחילה הינה יוח"א
הן מסיימות ברבע ל4
מקבלות ארוחת צהריים
הצוות נמצא איתן עד סיום הלימודים- כלומר זו לא מסגרת צהרון עם צהרוניות
בשעות הצהריים יש חוגים, חווה חקלאית, ומגמות של אומנות ומוזיקה- אין שיעורים כבדים בזמן הזה.
אם בתי הספר יצליחו להשכיל למלא את הזמן הזה בתוכן ובצורה של לימודים עם צוות שמקבל תקצוב מלא על השעות הללו- הילדות אמורות לחזור בטוב ולא מתוך הפקרות של קייטנה וזמן חופשי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וזה כואב כי המחאה שלנו היא למה נמשיך לשלם צהרונים?
שלרוב בין כה וכה הילדות נשארות ...
זה על העתיד , לא משנה אם פעם לקחו , מעכשיו והלאה למה שנשלם על דבר שכבר ככה מגיע לנו?!

• הוסף לסימניות
@פנתרה שחורה ,
כאמא שהבת שלה בבי"ס המדובר מצטרפת לאמהות האחרות שהגיבו כאן, נראה שלא הבנת נכונה את המתרחש
רדי מהמנהלת הסיפור לא שם
הכסף מנוהל ע"י החינוך העצמאי ואין לך באמת דרך לדעת מה עשו, (יש מצב שכוונותיהם רצויות רק הדרך התפקששה)
גם אין לך איך לשנות את הנהלת החינוך העצמאי או לעבוד בזה בעצמך
זעקת העשוקים של ההורים היא קצת מופרזת, הם לא איבדו כלום תאמיני לי, צריכים ביביסיטר בצהרים לילדה בת 12 יש דרכים יותר שפויות לדאוג לזה מאשר לטרלל את המערכת
שני דברים שכן יש לומר, ולא קיבלו כאן ביטוי:
1. ההתבטאות האומללה ההיא על הכיתות המבוררות, אני לא יודעת מי עומד מאחורי האמירה (כן מנחשת)- היא איומה, מקוממת וראויה לכל גינוי
2. הפלא ופלא תוך יום אחד קם ועד הורים בבי"ס מסורת ישראל!
למבינים את משמעות הענין , זה הדבר הדרמטי היחיד בסיפור הזה, כמעט הייתי אומרת ששווה היה להקים עלינו את היוח"א המטופש כדי לזכות לראות זאת בעיניים
נחכה ונראה את הוועד פועל מחר-מחרתיים כשהמנהלת וההורים לא יהיו באותו צד של המתרס.
באמת מיתן לראות ממה שכתבתם שיש כאן יד נעלמת שמכוונת את העניין
וכמו כן תריך להנהיג בחברה שלנו שכל אחד יש לו זכות לקבל את מה שמגיע לו כי בפועל לוקחים בבתי ספרים שעות של חינוך מיוחד ועוד מלא דברים וכמה שהמקום יותר סגור למשל בית ספר חסידי הבתי ספרים וקו החיידרים והישיבות עושים מה שבא להם לכן מי שמצהיר על משהו שיעמוד בזה

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה למה דווקא רשתות החינוך החרדיות שאמורות להוות דוגמא כחרדים לדבר השם
דווקא הן מרשות לעצמן לעשות בכסף ככול העולה על רוחן ולאו דווקא לרווחת התלמידים/ות
עיין ערך שכר הסייעות שלא מתוגמלות כיאה לעבודתן - וזה טיפה מן הים
מצער

• הוסף לסימניות
אני ממש לא חושבת שזה דווקא חרדים ,
אלא ישראלים בכללי ,וכל מי שיכול "תופר" את המדינה רק ההבדל שאנחנו סמל ודוגמא
וזה בושה שמתנהגים ככה .
ואם נכנסת לזה שכר הסייעות והגננות בכלל יש מחסור בהן ומשלמים להן שכר בושה.

• הוסף לסימניות
א ישראלים בכללי ,וכל מי שיכול "תופר" את המדינה רק ההבדל שאנחנו סמל ודוגמא
וזה בושה שמתנהגים ככה .
צודקת שזה לא רק חרדים
אבל כאן באשכול אני מדברת על רשתות החינוך החרדיות ולא ככ מעניין אותי מה חילונים עושים
שם הילדים שלי מתחנכים ומעצבן שהם עושים ככל העולה על רוחם

• הוסף לסימניות
צודקת שזה לא רק חרדים
אבל כאן באשכול אני מדברת על רשתות החינוך החרדיות ולא ככ מעניין אותי מה חילונים עושים
שם הילדים שלי מתחנכים ומעצבן שהם עושים ככל העולה על רוחם
גם אני עדה לחרפות ממעסיקים חרדים במוסדות חינוך.
עצוב, אני לא מצליחה להשלים עם זה.

• הוסף לסימניות
בשביל לקבל שעות שילוב צריכים ללכת לבדיקת עיניים, אוזניים, אבחונים ועוד כמה ענינים
ואאל"ו ההורים צריכים ללכת לעירייה ולועדה וכו'

מוזר שקיבלו שעות שילוב בלי שעשיתם את כל זה, אלא אם כן טעו
יש שעות שילוב ויש שעות שנקראות שעות הכלה - (שעות שניתנות לתלמידים מסוימים שצריכים עזרה כמו בנושא חברתי ויוצאים מהשיעור/מהגן ע"י גננת/מורת שילוב - מי שמחליט מי הילדים זו המורה)
יש ילדים שמתאימים לזה לפי קריטריונים מסוימים ולא צריך לזה בדיקות כמו שצריך לשילוב..
ביה"ס מקבל על זה סבסוד
יכול להיות שזה העניין

• הוסף לסימניות
גם אני עדה לחרפות ממעסיקים חרדים במוסדות חינוך.
עצוב, אני לא מצליחה להשלים עם זה.
זה קשוח אבל אפשר לעשות עצומה מסויימת ולהחתים סייעות גננות וכו' כאן , אם יהיה ביקוש. מי שחושב שזה נכון ישים 👍
רק שלא יתקפו אותי עכשיו , כן, יש כזה מושג זכויות לכל אחד ומותר לנצל אותם . יש צורך בהגינות גם אם העובד פחות מודע לזכויותיו.

• הוסף לסימניות
זה קשוח אבל אפשר לעשות עצומה מסויימת ולהחתים סייעות גננות וכו' כאן , אם יהיה ביקוש.
רק שלא יתקפו אותי עכשיו , כן, יש כזה מושג זכויות לכל אחד ומותר לנצל אותם . יש צורך בהגינות גם אם העובד פחות מודע לזכויותיו.
אני גננת בעמותה חרדית...
הסייעות שלי מקבלות .... 3600 לחודש: (נטו)
יום חופשי פעם בשבועיים!

• הוסף לסימניות
זה קשוח אבל אפשר לעשות עצומה מסויימת ולהחתים סייעות גננות וכו' כאן , אם יהיה ביקוש. מי שחושב שזה נכון ישים 👍
אני לא רואה סיבה שיתקפו.
זה בסיס.
זה לא רק גננות וסייעות, אני מדברת על יסודי- בת"ת מסוים.
אבל גם ביסודי שם בנות לקח להם 7 חודשים לשלם לי.
זה לא אמור לקרות.
אני בכלל לא אמורה להתקשר לבקש כסף.
אני לא בהוראה כבר הרבה זמן.
אולי זו אחת הסיבות. רק שקשה לי לראות את האנשים האלו מחנכים את הילדים שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה