- הוסף לסימניות
שלום,
מי יכול לומר לי כמה אחוזים מהשכר משלמים ביטוח לאומי כשכירים?
מי יכול לומר לי כמה אחוזים מהשכר משלמים ביטוח לאומי כשכירים?
לפעמים יש פטור על אם יש נכותתודה! על הכנסה חד פעמית מביטוח, הדין זהה?
מה פרוש בקשה להחזר ביטוח לאומי???הגשתי בקשה להחזר ביטוח לאומי
קיבלת דרישת תשלום של 4,000 ש"ח?וקיבלתי דוח של 4 אלף ש"ח![]()
את עצמאית? או שכירה?מה הסכום השנתי שאני יכולה להרוויח ולשלם דמי ביטוח נמוכים?
הגשתי בקשה להחזר ביטוח לאומי
וקיבלתי דוח של 4 אלף ש"ח![]()
אין חכם כבעל הניסיון....חשוב שתדעו, לפני שאתם "מתחילים" עם ביטוח לאומי, קחו בחשבון "לפשפש במעשיכם" עד סוף כל הדורות. כי אם אתם מתחילים איתם, הם מתחילים איתכם עוד הרבה יותר קשה.....
ממקרה של עובדים שלי שניסו לבקש החזרים ואכלו אותה בגדול....
שכירים בעיקר כאלה שעובדים בכמה מקומות ולא עשו תיאום ביטו"ל יכולים לקבל החזר.זה מוזר לי, איך מבקשים החזר מביטוח לאומי?? שכירה?? אני יודעת שעצמאית כשהיא מגישה דוח שנתי הנתונים עוברים לביטוח לאומי והיא יכולה לקבל החזרים. אבל שכירה?? מענין..
ממש לא!!!שכירים, אם אתם לא עושים תיאום ביטוח לאומי
הבוס משלם את ההפרשים
אז אולי גם ההחזרים מגיעים לו....
תלוי כנראה אם אתם מקבלים ברוטו או נטו
מצריך בדיקה....
זה לא נכון...שכירים, אם אתם לא עושים תיאום ביטוח לאומי
הבוס משלם את ההפרשים
אם לא עשה תיאום ביטוח לאומי אנחנו משלמים את האחוז הגבוה
גם אם נניח ואת צודקת שהמעסיק מפריש יותר אם העובד לא עושה תיאום תהיי בטווחה שהביטו"ל לא מביא לעובד שקל אחד מזה, העובד יקבל החזרים רק ממה שירד לו מהשכר.שכירים, אם אתם לא עושים תיאום ביטוח לאומי
הבוס משלם את ההפרשים
מצריך בדיקה....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //