שילבת את הטיפול בקרמים גם עם טיפול אצל קוסמטיקאית?לאקנה "קשה" לא הועיל, מנסיון.
לאקנה קל כן.
כן, ולמרות זאתשילבת את הטיפול בקרמים גם עם טיפול אצל קוסמטיקאית?
רקוטןמכירה טיפול שכן עוזר לאקנה בינוני\קשה?
אם מותר לשאול,רק קוסמטיקאית מוסמכת מורשית לתווך ללקוחה חומרים של דרמהלוסופי
החומרים עובדים טוב מהסיבה שהאחוזים של החומרים הפעילים בהם מאד גבוהים
ולכן כדאי לקנות רק עם המלצה והוראות של קוסמטיקאית כי יש בחברה כמה סדרות של מוצרים
אני השתמשתי בסדרה של מוצרים עם הכיתוב הכחול - סבון, קצף פנים. קרם לחות לילה, קרם לחות יום וחומר נגד פצעונים.
לא עשיתי טיפולי פנים, והחורים האלה פשוט עשו קסם בפנים שלי!!
ממליצה בחום!!
חוץ מרוקטן אין משהו שעוזר???כן, ולמרות זאת
יכול להיות שבלי הקרמים והטיפולים היה יותר גרוע...
רקוטן
לא מכירה משהו שעוזר ב100% לאקנה קשהחוץ מרוקטן אין משהו שעוזר???
לא הייתה לי אקנה קשה, אבל היו הרבה פצעוניםאם מותר לשאול,
היה לך אקנה קשה?
מירב פדנט 0544837272 גרה בהר שמואל@Yes it's me אפשר פרטים של הקוסמטיקאית?
מותר בהריון והנקה?מירב פדנט 0544837272 גרה בהר שמואל
זמינה בעיקר בוואצפ
ממליצה בחום!
אין לי מושג, תשאלי אותהמותר בהריון והנקה?
יש להם סדרות להריון ולהנקה.מותר בהריון והנקה?
מישהי השתמשה בדרמה לסופי סבון לפנים עם כיתוב בצבע זהב (בי וויט )לפיגמנטציה וראתה שינוי שאכן העור התבהר ?רק קוסמטיקאית מוסמכת מורשית לתווך ללקוחה חומרים של דרמהלוסופי
החומרים עובדים טוב מהסיבה שהאחוזים של החומרים הפעילים בהם מאד גבוהים
ולכן כדאי לקנות רק עם המלצה והוראות של קוסמטיקאית כי יש בחברה כמה סדרות של מוצרים
אני השתמשתי בסדרה של מוצרים עם הכיתוב הכחול - סבון, קצף פנים. קרם לחות לילה, קרם לחות יום וחומר נגד פצעונים.
לא עשיתי טיפולי פנים, והחורים האלה פשוט עשו קסם בפנים שלי!!
ממליצה בחום!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים