- הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;320261:נ.ב
היה כדאי להשקיע עוד טיפה ולהעיף את הכובע והחליפה שם בצד שמאל.
נכתב ע"י moyshi;320292:tamiro - לא תמיד זה רע להיות 'הורס השמחות'במקרים האלו זה אפילו הערות מתקנות ומעניינות.
אמנם יש משהו יפה מתמונה רגילה עם משחקי אור וצל אבל במקרה הזה זה העיבוד משדרג את התמונה. הוא נותן הסתכלות שונה על האולם.
נותן לצופה לראות את הפרטים הקטנים שבתמונה.
קודם כל אני חייב לציין שהתמונה כמו כל התמונות שלך פשוט מדהימה. יוצא מהכלל!נכתב ע"י moyshi;320292:tamiro - לא תמיד זה רע להיות 'הורס השמחות'במקרים האלו זה אפילו הערות מתקנות ומעניינות.
אמנם יש משהו יפה מתמונה רגילה עם משחקי אור וצל אבל במקרה הזה זה העיבוד משדרג את התמונה. הוא נותן הסתכלות שונה על האולם.
נותן לצופה לראות את הפרטים הקטנים שבתמונה.
לשואלים - זה בית כנסת חב"די בקייב (אוקראינה) במרכז העיר.
כמו שהזכירו הסידור והכובע וכו' מוסיפים לרקע (לטעמי) היו שם עוד כמה סיקדורים שהוזזתי משם אחר כבוד (מפני העומס שיכל להיווצר בתמונה)
לשם שינוי/mig - מצטער שלא עניתי באשכולות הקודמים אבל ראיתי שכבר ענו עליה (לפחות חלקית.. ולא היה לי זמן להגיב)
אז כך, בעקרון עיבודים כאלה הם מסוג HRD שהם מרחיבים את הטווח הדינאמי של התמונות. תוכל להריץ חיפוש בגוגל ותקרא.. יש שם הרבה חומר מעניין.
בכל אופן מצו"ב מדריך יפה וקריא לHDR
זה עיבוד הנוצר משילוב 3 תמונות (בד"כ) או יותר בחשיפות שונות... לא ארחיב מידי. יש הכל במדריך.
ישנה עוד טכניקה דומה והיא שימוש בפילטר באמצעות פוטושופ.
שוב, תודה על התגובות הבונות! (tamiro אני מתכוון גם אליך)
נכתב ע"י minach;321429:קודם כל אני חייב לציין שהתמונה כמו כל התמונות שלך פשוט מדהימה. יוצא מהכלל!
דבר שני מעניין אותי מאוד האפקט הזה של HDR ועם כל הכבוד (ויש כבוד) למדריך המהולל תכל'ס לא הבנתי איך אני בפועל עושה את זה!
א. האם אני מצלם אותה תמונה ב 3 רמות של חשיפות שונות? וא"כ איך מחברים אותם אחד לשני? ב. האם צריך איזו שהיא תוכנה ליצור את זה? וא"כ איזה? ג. הייתי מאוד מעוניין שתסביר לי קצת יותר בפרטנות איך עושים את זה כי זה מאוד מאוד מעניין אותי.
ממש תודה מקווה שתענה לבקשתי בחיוב!![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים