מעצבנכתב ע"י drvvv;401427:לסיכום שלומי,
ברוך הבא לפורום,
מצטערים איתך על קשיי ההתחלה, תאמין בעצמך, ונלווה אותך גם כשתהיה מר שלמה, מתכנת בכיר בחברת ***.
פשוט תגובה מעולה, מסכים 100 אחוז..נכתב ע"י מיכל123;401535:כל הדיון הזה, כמה לקחת, ואיך להתעשר עוד ועוד, לדעתי, אדם שעושה עבודות בזול כדי שיבואו אליו לקוחות, מרויח מזה פרסום.
תנו דעתכם !!
מה עדיף, להשקיע חמשת אלפים שקל על פרסום, לקבל עשרה טלפונים ששמונה מהם לא רלווונטים כי אתה לוקח מחיר יקר, לקבל מהשנים הנותרים 10000 ש"ח ויוצא שהרוחת בסך הכל 2000 ש"ח,
או לעשות 10 עבודות כל עבודה ב 800 ש"ח בלי לפרסם כלום ולהרויח 8000 ש"ח ?
אז נכון שכל אלו שמתמקצעים כל הזמן, ומפרסמים את עצמם, ומשקיעים המון כסף כדי להיות דוקטורים בגרפיקה לא יכולים להתחרות עם מי שה' חננו בכשרון המעשה, והעבודות לוקחות לו כמה דקות, והוא לא השקיע שקל על לימודים.
לכן ראשי הפורומים של פרוג צריכים לתקוף אותו ?
לסיכום - יש מי שלוקח מחיר זול אפילו שהוא חושב שמגיע לו יותר, כי אין מי שמשלם לו יותר.
יש מי שלוקח מחיר זול - כי ה' חננו בכשרון לעבוד בעשירית מהזמן שהאחרים עובדים.
יש מי שלוקח מחיר זול כדי להרויח פרסום.
האם הם לא בסדר ? היכן הדמוקרטיה ?
לא יודע מה איתך, אבל אתה נותן כרטיס אשראי לכל עובר אורח?נכתב ע"י מיכל123;401536:לצורך השאלה שהועלתה כאן.
לדעתי - לוקחים מהלקוח מספר אשראי כבר בתחילת הסיכום, ואם יש בעיה פשוט גובים מהאשראי שלו.
אני מעוניין, אשמח עם תשלח לי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>נכתב ע"י Haim;401545:לאחר ניסיון של שנים עם לקוחות שונים ומשונים:
כלל גדול אמרו בעבודת פרילאנסר - אין להתחיל לבצע שום עבודה מבלי לחתום מקודם על הסכם עבודה כתוב ומפורש שמכיל סעיפים המפרטים את:
א. איפיון העבודה - כמה שיותר - מה ובאיזו צורה יקבל הלקוח - שלא יגיד אח"כ "ברור שהתכוונתי שתעשה גם את זה ואת זה"
ב. לוח זמנים לביצוע לפי שלבים
ג. תנאי תשלום מפורטים (כולל מקדמה, כמובן, - כמו שכבר כתבו כאן לפני)
ד. להוסיף בסוף את הסעיף המחייב את הצדדים להופיע בפני בית דין במקרה הצורך.
יש לי כמה דוגמאות של הסכמים - אני יכול לתת למי שמעוניין
נכתב ע"י ck770;401548:(אני אמנם צלמת... אבל)
אני בהחלט חושבת שטוב שגבית על אתרים בשביל תיק עבודה (משום מה פספסו את זה כולם כמעט) ולא עשית בחינם ואני בהחלט חושבת שלגיטימי לעבוד בזול בשביל פרסום, או יצירת תנופה- כמו חדירה לקהילה מסויימת, או בניית תיק עבודות, או צבירת נסיון בשטח - לצורך השוואה, בבניית אתר אתה יכול לשבת 100 שעות, או 10 שעות- עדיין אתה לא "בזמן אמת", יש אפשרות למחוק, לתקן ושוב ושוב... לעומת זאת צילום ארועים לדוגמא- אין איפה לתקן- פספסת- וזהו! לכן בניית נסיון או מאגר לקוחות ע"י עבודה בתשלום נמוך יחסית היא לגיטימית לתקופה ראשונית.
ואגב, היא לא יכולה להרוס שוק- כי אם אתה עומד על שלך, ומודיע על סכום מסויים, והעבודה שלך איכותית, לא תפסיד בגלל אף אחד.
חוצמזה, כל הפרנסה היא מה'...
בדיוק, אבל אנשים פה חושבים שכל מעצב שרק התחיל , יכול לדרוש אלפי שקלים..נכתב ע"י ck770;401548:(אני אמנם צלמת... אבל)
אני בהחלט חושבת שטוב שגבית על אתרים בשביל תיק עבודה (משום מה פספסו את זה כולם כמעט) ולא עשית בחינם ואני בהחלט חושבת שלגיטימי לעבוד בזול בשביל פרסום, או יצירת תנופה- כמו חדירה לקהילה מסויימת, או בניית תיק עבודות, או צבירת נסיון בשטח - לצורך השוואה, בבניית אתר אתה יכול לשבת 100 שעות, או 10 שעות- עדיין אתה לא "בזמן אמת", יש אפשרות למחוק, לתקן ושוב ושוב... לעומת זאת צילום ארועים לדוגמא- אין איפה לתקן- פספסת- וזהו! לכן בניית נסיון או מאגר לקוחות ע"י עבודה בתשלום נמוך יחסית היא לגיטימית לתקופה ראשונית.
ואגב, היא לא יכולה להרוס שוק- כי אם אתה עומד על שלך, ומודיע על סכום מסויים, והעבודה שלך איכותית, לא תפסיד בגלל אף אחד.
חוצמזה, כל הפרנסה היא מה'...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים