נכתב ע"י naomif;1253505:קופצת על האשכול...
אצלי דוקא המקרר עובד יותר מידי טוב! האוכל ממש קופא! הירקות לאחר יומיים שלושה נזרקים לפח בגלל שקפאו ויש עליהם גבישי קרח, החסה בכלל מתקלקלת מהר...
אנחנו מכוונים את המעלות למינימום במס' 1 כשהקר ביותר נמצא על ה7.
חשבנו שאולי הטרמוסטט התקלל, משהו נתקל בתופעה כזו?
יש לנו מקרר הפוך.
או לחילופין מישהו מכיר טכנאי טוב ואמין?
נכתב ע"י אברהם עימוד;1253514:זה נשמע כמו טרמוסטט מקולקל, אבל לא חייב להיות.
כפתרון זמני, להשים את המקרר על שעון שבת, להפעיל 1/4 שעה לכל שעה במשך היום + תוספת בשעות פעילות רציניות...
נכתב ע"י naomif;1253530:לא נראה לי שיש לנו אופציה כזו, בשבת אנחנו מכבים את הנורה וזה בעצם מנטרל את הטרמוסטט ולא גורם למקרר להפעיל את עצמו אחרי פתיחה.
מה שאתה בעצם מתכוון זה שבכל שעה משעות היממה נכבה לרבע שעה ונחזור להפעיל אותו לאחר מכן??![]()
נכתב ע"י park;1253526:צריך להזהר במכשירים החכמים ממשחקי מתח שכאלה.
נכתב ע"י naomif;1253505:קופצת על האשכול...
אצלי דוקא המקרר עובד יותר מידי טוב! האוכל ממש קופא! הירקות לאחר יומיים שלושה נזרקים לפח בגלל שקפאו ויש עליהם גבישי קרח, החסה בכלל מתקלקלת מהר...
אנחנו מכוונים את המעלות למינימום במס' 1 כשהקר ביותר נמצא על ה7.
חשבנו שאולי הטרמוסטט התקלל, משהו נתקל בתופעה כזו?
יש לנו מקרר הפוך.
או לחילופין מישהו מכיר טכנאי טוב ואמין?
נכתב ע"י sh12;1253556:גם לי יש מקרר הפוך (סמסונג)
מידות הקור בו הן הפוך
1 זו הרמה הכי קרה במקרר
אני באופן קבוע מכוונת את המעלות במקרר ל 7
והאוכל נשמר לי מצוין.
יתכן שבבית שפותחים יותר את המקרר צריך קצת יותר קר, אז תכווני ל5 וכד'
ובמקפיא הטמפ' הן מ14 [הכי נמוך] ל24 [פול קור]
אני משתמשת ב14.
נכתב ע"י park;1253688:איפה את שמה את הירקות? הירקות קצת יותר רגישים ולכן יש מגירה מיוחדת שבה אמור להיות פחות קר (עדיין זה מוזר שעל הכי נמוך זה קופא, אא"כ את שמה אותם ממש ביציאה של הקור)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים