המבין לכל דבר ועניין
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על המחיר והאופציות על לעשות חופשי שנתי ברב קו
כמה עולה
וכמה הנחה לסטודנט
כמה עולה
וכמה הנחה לסטודנט
אין דבר כזהשמעתי אל אפשרות לעשות חופשי שנתי ב310 שח
מין תרמית כזו..
אבל זה סיכון מפקחים..
ואולי גם גזל
תראי אני לא ממציאה או אומרת סתםאין דבר כזה
זה מקסימום לאישור סטודנט, שאיתו מוציאים חופשי שנתי בתשלום מלא.
לרוב הציבור לא בטוח שמשתלם חופשי שנתי, כי יש לו פרופיל פריפריה שלא מצריך דווקא שנתי.
אכן בשנתי יחסכו את עלי/ות המחירים הצפויות בהמשך שנת תשפ"ו.
איך אפשר לעשות את זה?תראי אני לא ממציאה או אומרת סתם
אני מכירה קבוצה של בנות, (שהם באמת מעל גיל 18 והם לומדות..) שעשו את זה
וגם זה רווח אצל בחורי ישיבות..
וזה גם חופשי שנתי לכל הארץ
יש לי מספר שלי מישהי שעשתה את זה שנה שעברהאיך אפשר לעשות את זה?
יש פרטים?
כפי שכתבתי זה רק לאישור סטודנט, יש את זה גם בפחות כסף חוקי ותקין לחלוטין.יש לי מספר שלי מישהי שעשתה את זה שנה שעברה
ואולי תעשה גם השנה (כנארה אמצע ספטמבר)
אבל אני לא רוצה להביא את המספר שלה פה באופן ציבורי..
וחוץ מזה יש כאלה שמפרסמים פה ושם שהם מתארגנים קבוצה לעשות את זה
זה לא לסטודנט אני עשיתי כסטודנטית ב1416כפי שכתבתי זה רק לאישור סטודנט, יש את זה גם בפחות כסף חוקי ותקין לחלוטין.
החופשי שנתי עצמו יעלה עוד כ1900 ש"ח.
מחירי התח״צ עלו השנה בכ30%זה לא לסטודנט אני עשיתי כסטודנטית ב1416
וואוו , אז לא נראלי כבר משתלם לעשות חופשי שנתיימחירי התח״צ עלו השנה בכ30%
כך שחופשי שנתי סטודנט לשנה הבאה צפוי לעלות 1890..
זה אותו דבר בדיוק. 50% מעלות חופשי חודשי רגיל.וואוו , אז לא נראלי כבר משתלם לעשות חופשי שנתיי
כמה עולה לעשות בתעריף החדש חופשי חודשי?
איפה אפשר לעשות ? מי יודע ?זה אותו דבר בדיוק. 50% מעלות חופשי חודשי רגיל.
בשנתי מקבעים את המחיר של עכשיו, בחודשי צפוי שיהיו עוד עליות בהמשך תשפ"ו.
מקפיץ @A052 @מרכז מידע @avital aaאיפה אפשר לעשות ? מי יודע ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //