- הוסף לסימניות
כבר הגיבו: זה מספרם של אלו שמתו עם קורונה.כן בתאונות דרכים מתו 350 כל 2019!!
בקורונה אוחזים ב1800 בחצי שנה!!
המתים מקורונה מעטים מאוד. בודדים.
קורונה בצל הקורונה יש המון חילוקי דיעות בציבור שלנו בנוגע להתמודדות עם הנגיף הבו עיצות לחיות זה לצד זה בשלום ואהבה!!!כבר הגיבו: זה מספרם של אלו שמתו עם קורונה.כן בתאונות דרכים מתו 350 כל 2019!!
בקורונה אוחזים ב1800 בחצי שנה!!
כנראה שאין עצה כזאת.בינתיים לא ראיתי שום תגובה עם עצה כזאת.
לא הלך עם הרב פניתם לרופא?אמת ששום רב לא יתיר דברים מזיקים, אבל לפני כן תביאו רופא שאומר שאין קשר בין קורונה למוות.
בשאלות רפואיות לא נשאל רב, נשאל רופא!!
לפני צום יו"כ נברר אצל הרופא אם מותר לצום לא אצל הרב!!!
(ע"פ פסיקת הרב יצחק יוסף עיו"כ תשפ"א)
למה הוא צריך לתת דין וחשבון לכל עובר ושב?מי הורה לו???
שטויות.כל מזלזל הוא המקור לזלזול שלו.
ושמענו את המזלזלים, וניסינו להבין אותם, ולא הצלחנו.
מה שכן הצלחנו להבין, שאין להם אבא שנפטר מהקורונה.
יוהו, שוב ההשוואה לרכבים?א
כן לא משכנע אותנו.
זה טיעון שכל-כולו רגש, לא לוגי בכלל.
אני מבין שיש סיכון בקורונה, אבל עצירת החיים היא מסוכנת לאין ערוך.
כל נהיגה ברכב עלולה לרצוח, לכן אסור לנהוג? נוהגים בזהירות וזהו.
מי שנוהג בזהירות בענין הקורונה - כשיש לו תסמינים הוא נמנע מיציאה למרחב הציבורי - הוא בסדר גמור.
אין צורך להפריז לשום כיוון.
הצלחתם לדמיין, לא להבין. וזה עומק הטרגדיה. אנשים מדמיינים משהו וברור להם שזו האמת גם ללא בירורים.מה שכן הצלחנו להבין, שאין להם אבא שנפטר מהקורונה.
אפשר מקור או הקלטה?בפאנל ראשי הישיבות [הרבנים אייכנישטיין, לנדא וקירשנבוים] אתמול לחולי הקורונה בחברון:
צריך לעודד את השוטרים להרביץ יותר לרוצחים שמזלזלים בהוראות!!!
זה שהם שונאים אותנו,
לא צריך לענייין אותנו.
הם עושים מה שצריך.
היה צריך לכתב במודעות על הרבי מפיטסבורג נרצח על ידי בני עוולה.
מי ששומע קריאות נאצי ושותק מחלל ש"ש!!
אני מציעה לחכות עם זה.תחשבו
חזק!!!
כל אחד לעצמו, בבית, בשקט
לא אכפת להם להכניס אותם לבידודים, להידבקויות, לנזקים כלכליים, להצר את צעדיהם במקומות ציבוריים רבים; אתם יודעים כמה אנשים כלואים בבית בגלל חוסר ההתחשבות הזו?
שהבעיה היא שמקנאים באלה שלא שומרים...
זה ממש לא משנה.הכל לכאורה. אין שום הוכחה חד משמעית שכל אלו שמקילים גורמים לזה ואכמ"ל.
אחזור שוב:כבר הגיבו: זה מספרם של אלו שמתו עם קורונה.
שקר שחוזרים עליו הרבה פעמים לא נהפך לאמת.כבר הגיבו: זה מספרם של אלו שמתו עם קורונה.
אין שום היתר להרביץ לרוצחים אם זה לא עוזר וממילא אין שום הצדקה לאכזריות של השוטרים (לאכיפה יש הצדקה לאכזריות לא)צריך לעודד את השוטרים להרביץ יותר לרוצחים שמזלזלים בהוראות!!!
זה שהם שונאים אותנו,
לא צריך לענייין אותנו.
הם עושים מה שצריך.
מי ששומע קריאות נאצי ושותק מחלל ש"ש!!
אני מקפיץאם אני לא טועה אין שום רב שאומר לא ללכת עם מסיכות
שמעתי כל מיני הוראות אחרות על בידוד אבל על מסיכות לא שמעתי
מזכיר שאמרתי שיש ואמרת שגם אתה יכול לומר הרבה דברים.אני מקפיץ
מחקרים בתחום הקורונה אינם מהווים מקור מוסמך.אחזור שוב:
יצא מחקר שכתשעים אחוז מהמתים היו אמורים לחיות מעל חצי שנה לולא הקורונה (ורובם כמה שנים טובות).
נכון בהחלט.שקר שחוזרים עליו הרבה פעמים לא נהפך לאמת.
ומישהו אמר לי שרבו אומר שבנסיעה לכולל או לביה"כ אין בעיה לעבור ברמזור אדום.מזכיר שאמרתי שיש ואמרת שגם אתה יכול לומר הרבה דברים.
אז מה אתה רוצה שיעשו? שיביאו לך מסמך חתום?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: