אני גרה בבני ברק יש בעיר מלא אנשים בעלי תו נכה אין לי מושג אם זה מוצדק או לא ואני לא נכנסת לזה.
אבל יש דבר שהוא מאוד מפריע לי, שהרבה פעמים חונים רכבים על מדרכות ולא נותנים לעבור עם עגלות וכדו'
זה שיש לך תו נכה זה לא אומר שאתה יכול להרשות לעצמך לא לתת לאנשים לעבור שים את לבך להולכי הרגל הפשוטים!
אם גם אתם נתקלתם בדבר תציפו את הנושא עוד ועוד כי זה גורם ממש לפיקוח נפש שבגלל זה ילדות עם עגלות יורדות לכביש!
אני גרה בבני ברק יש בעיר מלא אנשים בעלי תו נכה אין לי מושג אם זה מוצדק או לא ואני לא נכנסת לזה.
אבל יש דבר שהוא מאוד מפריע לי, שהרבה פעמים חונים רכבים על מדרכות ולא נותנים לעבור עם עגלות וכדו'
זה שיש לך תו נכה זה לא אומר שאתה יכול להרשות לעצמך לא לתת לאנשים לעבור שים את לבך להולכי הרגל הפשוטים!
אם גם אתם נתקלתם בדבר תציפו את הנושא עוד ועוד כי זה גורם ממש לפיקוח נפש שבגלל זה ילדות עם עגלות יורדות לכביש!
זה בערך כמו לבקש מנהגים לא לעבור באדום..
יש חוק ברור לגבי איפה מותר ואיפה אסור לרכב נכה לחנות
הבעיה היחידה זה האכיפה שלא תמיד נעשית
טלפון לגורם מוסמך מעניק לרכב הזה דו''ח כמו לכל רכב אחר
זה לא מדויק וכן חשוב לדייק,
גם לאמבולנס במצב חירום אסור לסכן חיי אדם..
יש חוקים ברורים מה מותר ומה אסור לרכב נכה
יש מצבים שמותר לו לחנות על המדרכה ויש מצבים שאסור
החוק מודד את זה בסנטימטרים
זה לא מדויק וכן חשוב לדייק,
גם לאמבולנס במצב חירום אסור לסכן חיי אדם..
יש חוקים ברורים מה מותר ומה אסור לרכב נכה
יש מצבים שמותר לו לחנות על המדרכה ויש מצבים שאסור
החוק מודד את זה בסנטימטרים
וכבר דובר על הנושא בפרוג. בבני ברק יש מצוקת חניה אדירה,
שגורמת לכלל הנהגים לעבור על הכללים מתוך חוסר ברירה.
ברור שהיו מעדיפים לחנות במקום מסודר במקום לעלות על מדרכה מצומצמת.
יש לי אחיין שגר בבני ברק וביקש מבעלי שיעשה לו תג נכה שני, כי הוא לא מוצא כל יום חניה. זה הזוי לבזבז כל יום מעל חצי שעה- שעה כדי למצוא חניה ליד הבית!! איכות חיים נוראית. לא הבאנו לו תג כי זה לא חוקי, והמלצנו לו ב'רוב טובנו וחסדנו' לעבור לגור בעיר אחרת. (והוא גם עשה את זה בסוף..)
אבל בטח עכשיו אחרי הבחירות יעשו תכנית של חניונים תת קרקעיים....
מטר אמור להספיק- אפילו עגלת תאומים עוברת במטר, ורוב המדרכות, הן יותר ממטר, לא דיברתי על ב"ב או בית ישראל שהמדרכות.... אלא על רוב המקומות בארץ. מצוקת חניה יש בהרבה מקומות, אבל לרוב המדרכות ראויות לשמן
אז אנחנו הגענו לבית משפט..
חנייה על המדרכה ליד מכון אורטופדי
אין שם מקום להחנות אופנוע..
עברה ניידת עם שוטרים מתנדבים קשוחים,
מדדו בפועל את המרחק מהרכב לקיר, היה חסר "להם" כמה ס"מ..
נתנו דו"ח הלכנו למשפט והפסדנו!!
השופט העיר שחובה על רכב נכה להקיפד על החוק אפילו יותר מרכב רגיל בגלל ההקלות שיש לו
והכעס של הנכה (הצודק) כאשר פוגעים לו בחנית נכים.
@מאירקה' שום פקח לא מסתובב עם מטר. וגם לא מצופה מנכה שיסתובב עם מטר ויתחיל למדוד
הרעיון הוא להשאיר מעבר סביר להולכי רגל. ומטר ושלושים זה מעבר חופשי לכל הדעות.
אם הפקח הוא לא סמפטי, הוא יתן בכל מקרה. ואם הוא סימפטי הוא יבדוק באומדן דעתו.
פעמים רבות התו הוא סתם (כמו שאמרו פה, של סבא רבא וכדו') וגם אם הוא אכן מוצדק, אין לו שום רשות לסכן הולכי רגל שיצטרכו לרדת לכביש. (ניסית פעם ללכת עם עגלה + ילד ולרדת לכביש כשאתה בכיוון התנועה בסיבוב, בירידה? כשאין לך מושג מה קורה מאחוריך?)
ולכן, עם כל האמפתיה, אין לאף אחד רשות לסכן את חייהם של האחרים, גם אם הם הבריאים והוא הנכה.
בקוקטייל מאמינים שריהוט איכותי הוא הרבה מעבר למראה מרשים, הוא הבחירה ביצירה על־זמנית שממשיכה להרגיש נכונה גם כשהטרנדים מתחלפים. אנו מקפידים על חומרי גלם מובחרים, רמת גימור גבוהה ועיצוב מדויק שמעניק לכל חלל נוכחות אלגנטית ונוחות יומיומית. הקולקציות שלנו נבחרות בקפידה כדי ליצור חללים מרשימים, הרמוניים ומזמינים כאלה ששומרים על יופיים לאורך שנים ומספרים סיפור של איכות ללא פשרות. עבורנו, יוקרה אינה מותרות – היא נקודת המוצא. סטנדרט שמנחה כל בחירה, כל חומר וכל קו עיצובי. אנו מזמינים אתכם לעיין בקטלוג, לבקר באולמות התצוגה ולבחור.
לזה בדיוק התכוונתי שאין לך הבדל בין נכים לבריאים "העיקר שלי זה לא יפריע"
כלומר לשיטתך אין שום הבדל בהתייחסות בין נכה לבריא
השלב הבא זה: שאין הבדל בין איש בין 80 לבין ילד בן 12... העיקר שלא יפריעו לי

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //