- הוסף לסימניות
הגשתי בקשה לפני 30 יום בדיוק.
האם במקרה של דחיה- מתקבלת הודעה?
@מ. י. פרצמן
@ניהול קהילת כתיבה
תודה!
האם במקרה של דחיה- מתקבלת הודעה?
@מ. י. פרצמן
@ניהול קהילת כתיבה
תודה!
במידה וטרם קיבלתם הודעה, סימן הוא שבקשתכם עדיין בטיפול, וממתינה לאישור מנהל או להשלמת פרטים מצדכם."
רק אל תשכח: הידע המועט שלי, שנבע מכניסה פעם אחת לויקיפרוג, לא מונע ממך לחכות לתשובת המומחים האמיתיים, מנהלי קהילת הכתיבה שציינת למעלה. אני סך הכל פרח קטן בשדה מלא שושנים...הופס, זה לא ראיתי... תודה רבה!
בשביל קהילת כתיבה צריך וותק של שלושה חודשים.אגב, שאלה לא כ''כ קשורה: בשביל להצטרף לקהילות צריך וותק של חודש/שלושה חודשים באתר? אני שואל כי אני רואה פה כמה עם חגורה של "כתיבה ספרותית". אז כבוד הסופרים - מתי התקבלתם אתם לקהילת הכתיבה??? תודה לכל העוזרים!
על זה, כבר לא כתוב בויקיפרוג. מצטער...יש אפשרות לראות איפשהו את הבקשה שהגשתי?
אם חסרים שם פרטים- אני אקבל הודעה?
אחרת - מתי לנסות להגיש שוב בקשה?
תודה!
עברו חודש וארבעה ימים...יש אפשרות לראות איפשהו את הבקשה שהגשתי?
אם חסרים שם פרטים- אני אקבל הודעה?
אחרת - מתי לנסות להגיש שוב בקשה?
תודה!
לדעתי נסי לתייג כאן שוב את מנהלי הקהילה ככה: @מ. י. פרצמן @ניהול קהילת כתיבהעברו חודש וארבעה ימים...
לנסות להגיש בקשה שוב?
מה "המבינים" אומרים?
אני חוזרת ומזכירה, ומזכירה ומבקשת, וחוזרת ומזכירה ומבקשת:
מילאתי את הפרטים הנכונים! מה הבעיה?אני חוזרת ומזכירה, ומזכירה ומבקשת, וחוזרת ומזכירה ומבקשת:
יש למלא את הפרטים המלאים והנכונים. טופס בלתי מושלם או עם פרטים שגויים ישלל ללא בדיקה נוספת.
בבקשה, אנשים, תחסכו לכם ולנו את הזמן. בקשות ללא כל הפרטים, ה-מ-ל-א-י-ם, פשוט לא נשקלות כלל, וסתם חבל על עוגמת הנפש, תאמינו לי.
תודה!
נכונים ומלאים, לא רק נכונים. עיר מגורים זאת לא כתובת, זאת עיר מגורים.מילאתי את הפרטים הנכונים! מה הבעיה?
מצטערת, זה לא שייך טכנית. כאמור, פניות ללא פרטים מלאים פשוט עוברות אוטומטית לפח, אנחנו אפילו לא מתייחסים אליהן.@מ. י. פרצמן
אני לא רוצה לדרוס את הבקשה הקודמת שלי, יש מצב לכתוב את הכתובת שלי ותו לא?
אם כן- איפה? בפניות?
תודה רבה!
ברכותיי!(הגשתי בקשה נוספת, ורק אז קפצה לי הודעה שהתקבלתי...)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים