והמעבד בשניהם זהה?אני מעוניית לקנות מחשב נייד יד שניה, הציעו לי שני דגמים Dell e6420 או Dell e6440 אם יש לכם המלצות או דיס על אחד מהדגמים או שניהם אשמח אם תעלו לכאן. תודה רבה.
אם אתם מעוניינים במחשב של חברת דל, הסידרה המומלצת עבורכם היא לטיטיוד.אני מחפש לקנות מחשב נייד
בעיקר עבודה על וורד, וקצת מעבר לכך...
שיהיה מהיר - חזק, ואמין.
אבל בעיקר - דק... וקל למשקל.
מה ההצעות שכדאי לי לבדוק?
[לא מבין כלום במחשבים]
ולמי שמבין אולי אפשר להסביר במילים ברורות למי שממש לא מבין , מה ההבדל ביניהם? אני צריכה בעיקר להקלדות.
- 6420
- Intel Core i5 2nd Gen 2520M (2.50 GHz)
- 6 GB Memory 500 GB HDD
- 1280 x 800
- Windows 10 Home 64-Bit
- DVD
- 6440
- Intel Core i5 4th Gen 4300M (2.60 GHz)
- 4 GB Memory 320 GB HDD
- Windows 10 Home 64-Bit
- DVD-ROM
כאמור לא מבין במחשבים [מערכת וכדומה]אך קלים בכמה מאות גר' בודדים.
גם אני צריכה להקלדות בעיקר, הדגמים ששאלתי עליהם מתאימים?אם אתם מעוניינים במחשב של חברת דל, הסידרה המומלצת עבורכם היא לטיטיוד.
המחשבים שם כולם עם מפרט זהה לסדרות אחרות - אך קלים בכמה מאות גר' בודדים.
וגם המסכים שם כולם מסכי מט..
אם זה להקלדות בסדר גמור אפי' מצויןגם אני צריכה להקלדות בעיקר, הדגמים ששאלתי עליהם מתאימים?
לפי זה נראה שה6440 טוב יותר.
- 6420
- Intel Core i5 2nd Gen 2520M (2.50 GHz)
- 6 GB Memory 500 GB HDD
- 1280 x 800
- Windows 10 Home 64-Bit
- DVD
- 6440
- Intel Core i5 4th Gen 4300M (2.60 GHz)
- 4 GB Memory 320 GB HDD
- Windows 10 Home 64-Bit
- DVD-ROM
הציעו לי במחיר מאד טוב (נראה לי) לכן שאלתי עליהם. זה יכול להפריע לשימוש? אני ממש לא מבינה בזה.להקלדות לא צריך i5, מספיק i3.
הדגמים שהעליתם הם חצי תעשייתיים.
אני מתכוון לומר שאתם יכולים לרכוש משהו פשוט וזול יותר.הציעו לי במחיר מאד טוב (נראה לי) לכן שאלתי עליהם. זה יכול להפריע לשימוש? אני ממש לא מבינה בזה.
אתם יכולים להמליץ על דגם אחר טוב? וכמה בערך אמור לעלות יד שניה? תודה רבה.אני מתכוון לומר שאתם יכולים לרכוש משהו פשוט וזול יותר.
לא מבין בזה, מה שכתבתי היה מהניסיון שלי.אתם יכולים להמליץ על דגם אחר טוב? וכמה בערך אמור לעלות יד שניה? תודה רבה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //