קודם כל ברכותי
מלא מלא הצלחה!
יש לך את פארק לאומי
שבע הטחנות
מתחם שרונה
ים + מתחם התחנה
ואם את צריכה עוד עזרה בכיף!!
שלום לך מלא הצלחות ...היי לכולן.
אני צלמת מתחילה, גרה בבני ברק.
אשמח לשמוע איפה אתן ממליצות לצלם בסביבת בני ברק או קצת להתרחק...
אשמח לכל מידע!!
תודה לכולן,
דסולישה: )
גם אני צלמת מתחילה...היי לכולן.
אני צלמת מתחילה, גרה בבני ברק.
אשמח לשמוע איפה אתן ממליצות לצלם בסביבת בני ברק או קצת להתרחק...
אשמח לכל מידע!!
תודה לכולן,
דסולישה: )
את ממליצה על זה??פארק הירקון, בין הרידינג לגני יהושוע.
אני הייתי ממליצה לך על הפארק הלאומי כהתחלה,אוקיי, הבנתי איך מגיעים, אבל מהתחנה שאני יורדת , לאן ללכת? אני אראה?
והאם זה יותר כדאי מפארק הלאומי?.
צודקת ביותר לא חשבתי על זה!אבל אל תלכי עם לקוחות למקום שעוד לא היית בו והתנסת עם התחבורה!
הייתי בפארק הלאומי, ולדעתי פארק הירקון משלב גם את פארק הלאומי בתוכו ויותר.. אז תחליטי, ופארק הלאומי אני חושבת התחבורה הרבה יותר מסובכתאני הייתי ממליצה לך על הפארק הלאומי כהתחלה,
אחכ תתרחקי יותר...
אבל אל תלכי עם לקוחות למקום שעוד לא היית בו והתנסת עם התחבורה!
בהצלחה!!
התחבורה לא מסובכתהייתי בפארק הלאומי, ולדעתי פארק הירקון משלב גם את פארק הלאומי בתוכו ויותר.. אז תחליטי, ופארק הלאומי אני חושבת התחבורה הרבה יותר מסובכת
כל אחת תעשה מה שהיא רוצה, הכל טוב, אין לי מנייות בפארק הירקון, בהחט, תלכו כולכן לפארק הלאומי ותשאירו לי את הירקון ריק...............התחבורה לא מסובכת
תלוי מאיפה מגיעים
אולי תפתחי לזה אשכול חדששימו לב!
הייתי היום בפארק הלאומי והיער סגור ומגודר, נראה לקראת שיפוצים או משהו כזה.....
תגידו?שימו לב!
הייתי היום בפארק הלאומי והיער סגור ומגודר, נראה לקראת שיפוצים או משהו כזה.....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים